🌹👑Κεφάλαιο 9🌹👑

12.4K 1.1K 46
                                    


Το επόμενο πρωί, άνοιξα τα μάτια μου αμέσως με το που άκουσα θόρυβο από το σκάλες. Κοίταξα τον Αλέξη για να τον ξυπνήσω αλλά, όταν τον είδα να κοιμάται τόσο ήρεμα έχοντας το κεφάλι του λίγο πιο κάτω από τον λαιμό μου δεν μου πήγαινε η καρδιά.

-Πριγκίπισσα, Συγγνώμη που δεν ήρθα- πρόλαβε να πει ο μπαμπάς μου αλλά μόλις είδε το θέαμα έμεινε με ανοιχτό το στόμα.

-Μπαμπά μου μην φωνάξεις, είπα ικετευτικά καθώς σηκωνόμουν, αλλά ο Αλέξης μου κράτησε το χέρι στον ύπνο του.

-Τι είναι αυτά Αναστασία? Ψιθύρισε εκνευρισμένος.

-Είναι ο Αλέξης, ο Αδελφός της Άννας, απάντησα αλλά πήρε αμέσως τον λόγο.

-Ξέρω ποιος είναι και ξέρω επίσης ότι είναι 18, με τρύπα στην γλώσσα και όχι ο καλύτερος χαρακτήρας. Αποκρίθηκε με τον ίδιο τόνο.

-Μπαμπά σε παρακαλώ! Είπα χαμηλόφωνα και με ένα νεύμα βγήκε τσαντισμένος απο το δωμάτιο.

Έβαλα το κεφάλι του Αλέξη στα ποδιά μου και άρχισα να του χαϊδεύω τα μαλλιά.Το τελευταίο πράγμα όμως που με ένοιαζε ήταν οι δικαιολογίες που θα έπρεπε να δώσω στον πατέρα μου. Η καλύτερη μου φίλη χαρακώθηκε χτες το βράδυ και ο Αλέξης κοίταγε τις παλιές μου φωτογραφίες και έκλαιγε! Ίσως να υπάρχει κάποιος συνδετικός κρίκος που πρέπει να βρω εγώ.
Αυτοκαταστροφή, αρχίζουν και φτιάχνουν το δικό τους σχέδιο αυτοεξόντωσης πιστεύοντας ότι είναι η μοναδική λύση στο πρόβλημα τους. Η δυναμική και χαμογελαστή Άννα έγινε ξαφνικά ευάλωτη και ανίσχυρη και ο κυνικός και δήθεν Αλέξης έγινε ευαίσθητος και αδύναμος, αδύναμοι να αντιμετωπίσουν την αλήθεια! Ίσως έτσι να ήταν πάντα, ίσως οι προηγούμενες συμπεριφορές τους να ήταν μια καλοφτιαγμένη μάσκα ή μια ισχυρή ασπίδα για να καλυφθούν από την έχθρα, την κακία , την παράνοια και την απελπισία του έξω κόσμου ή μάλλον προσπαθούσαν να κρυφτούν από τον ίδιο τους τον εαυτό. Από τις φοβίες τους, τις αδυναμίες τους ,τις ανασφάλειες τους και απο αυτό που τους τρομάζει . Ίσως, όπως έλεγε και η Άννα "Κανεις δεν είναι όπως φαινεται" κάθε φορά που έκλαιγε χωρίς λόγο αυτό μου έλεγε, 5 λέξεις οι οποίες ήταν το κλειδί για να αρχίσεις να ξεμπλέκεις το νήμα του γρίφου . Ίσως, αυτά τα δύο αδέλφια να κρύβουν μέσα τους ένα μεγάλο μυστικό , αλλά ποιο είναι αυτό ; Τι είναι αυτό που τους έκανε πραγματικότητα την κατάρρευση της ασπίδα\άμυνας ώστε να φανεί κάτι βαθύτερο; Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν είναι μόνοι σε αυτό. Θα γίνω εγώ η σανίδα σωτηρίας τους . Και μόλις η βροχή και τα σύννεφα φύγουν και έρθει πάλι ο ήλιος με το ουράνιο τόξο,τότε θα είναι όλα καλά, τότε αυτό θα είναι το τέλος και αν δεν είναι καλά, δεν θα έχει έρθει το τέλος!

-Γατάκι! Άκουσα την βαριά φωνή απο τον ύπνο του Αλέξη και με έβγαλε από τις σκέψεις μου.

-Καλημέρα Αλέξη, είπα με ένα πλατύ χαμόγελο.

-Το χάϊδεμα στα μαλλια θα το πάρω ως ερωτικό κάλεσμα, γέλασε.

-Ξέρεις τι έπαθα για χάρη σου; Τον ρώτησα με σηκωμένο το φρύδι.

-Ξύπνιος ήμουν γατάκι , απάντησε και άρχισε να τεντώνεται.

-Αα τέτοιος είσαι! Αν με θες τόσο πολύ μπορείς απλώς να μου το πεις!

-Ποιος σου είπε οτι σε θέλω; Να μου λείπει ένα φυτό σαν εσένα, είπε με ύφος πολλών καρδιναλίων.

Ελπίζω να έγινε κατανοητό ότι η αυτοπεποίθηση μου έπιασε βάση και έκανε μια θεματική βουτιά κάτω από αυτή.

Εμμ εσύ φταις,άκουσα την φωνούλα μέσα μου.

Ποιός σου μίλησε εσένα;Σκέφτηκα από μέσα μου.

-Ναι αλλά εσύ.. πήγα να πω αλλά ήταν ανώφελο...

-Ότι και αν κάνω είναι για το παιχνίδι, θέλω να γίνεις το σκυλάκι μου. Απάντησε με μια ψυχρά στο βλέμμα του και γύρισε το κεφάλι του για να φύγει.

-Καλώς Αλέξη, είπα απλά και άκουσα την πόρτα να κλείνει από πίσω μου.

Έβαλα τα κλάματα, δυνατά κλάματα. Έπεσα στο κρεβάτι μου και άρχισα να κλαίω έχοντας το κεφάλι μου πάνω από το μαξιλάρι. Δεν με θέλει , δεν πρόκειται ποτέ να με αγαπήσει! Χαζή καρδιά, γιατί φτιάχνεις τόσες ελπίδες γαμώτο;Γιατί δεν κουμπώνεσαι; Έξω κάνει πολύ κρύο για εσένα!Όμως βαθιά μέσα μου ξέρω ότι λες ψέμματα Αλέξη! Άκουσα το κινητό μου να χτυπάει, ήταν η Άννα, σκούπισα τα δάκρυα μου και έβαλα τον ψεύτικο μου εαυτό μπροστά. Δεν θέλω να έχει και εμένα στο νου της.

-Έλα Άννα μου, απαάντησα χαμογελώντας ψεύτικα.

-Σήμερα θα βγούμε όλοι για καφέ, θα έρθεις;

-Ποια παρέα; Ρώτησα κάνοντας βόλτες στο δωμάτιο μου.

-Η γνωστή βρε αγάπη ο Αλέξης, ο Μάνος ,ο Κώστας, Πάνος και από τα κορίτσια  η Βαρβάρα, η Έλενα και η Μαρία.

-Ωραία Λοιπόν, θα έρθω, είπα σκεπτόμενη τον Αλέξη.

-Θα έρθω να σε πάρω! Τερμάτισε την κλήση.

Παιχνίδι θες Αλέξη; Παιχνίδι θα έχεις...

ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ ΉΤΑΝ ΑΥΤΉ ΑΛΈΞΗ ????? ΛΈΤΕ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΚΆΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΆΝΟ ΓΙΑ ΕΚΔΗΚΗΣΗ ?????  ΘΑ ΤΟ ΔΟΎΜΕ ΣΤΟ ΆΛΛΟ ΚΕΦΆΛΑΙΟ

ΑΝΤΊΟ ΑΓΆΠΕΣ 🌹💘

Let's Play My GameWhere stories live. Discover now