🌹👑Κεφάλαιο 30🌹👑

11.2K 1K 32
                                    

ΠΑΝΑΓΊΑ ΜΟΥ 10 ΘΈΣΗ ΜΠΙΦΤΈΚΙΑ ΜΟΥ 10 ΘΕΣΗΗΗΗΗΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ ΔΕΝ ΈΧΩ ΛΌΓΙΑ ΑΛΉΘΕΙΑ...

ΚΑΛΉ ΑΝΆΓΝΩΣΗ 🌹💘

ΑΛΈΞΗΣ POV

Ξάπλωσα στο κρεβατι βάζοντας μουσική. Το "Way down" είναι ένα από τα τραγούδια που με χαλαρώνει, και με κανει να αφησω πισω μου, οτιδήποτε και αν εχω. Στο μυαλό μου όμως, κυριαρχούσε  ένα λαμπερό χαμόγελο και 2 κάστανα μάτια. Η Αναστασία έκανε συνεχώς  γύρους στη σκεψη μου, κάνοντας με να λαχταρω την ώρα που θα την ξαναδώ.Αυτό το κορίτσι, μου έχει κάνει μαγιά! Είναι η πρώτη φορά, που θέλω να  βλέπω μια κοπέλα και απλώς να την αγκαλιάζω ή να συζητήτω μαζί της. Η Αναστασία μου είναι έξυπνη, ντροπαλή, ευαίσθητη, διαφορετική, γεμίζει κάθε κενό της αδειας ψυχής μου, με μόνο ένα χαμόγελο της. Είναι τόσο αγνή, που κοκκινίζει με κάθε τι πρόστυχο που θα βγει από το στόμα μου. Κάποιες φορές φοβάμαι να την αγγίξω,φοβάμαι ότι θα την σπάσω,φαντάζει τόσο εύθραυστη εξωτερικά και εσωτερικά. Δεν θέλω να την ερωτευτώ, δεν πρέπει να την πονέσω, αλλά το κάνει τόσο δύσκολο, ήδη αρχίζω να νιώθω πρωτόγνωρα συναισθήματα. Έκλεισα την μουσική και κατευθύνθηκα προς το μπάνιο. Ίσως ένα κρύο ντουζ να την βγάλει από το μυαλό μου.
Ο καθρέφτης του μπάνιου είχε ένα σημείωμά:

Εγώ θα πάω στο σπίτι του Πάνου για ταινία! Καλά να περάσεις big brother, Η πανέμορφη αδελφή σου Αννα.

Έκανα το χαρτί μια μικρή μπάλα και το πέταξα στα σκουπίδια, αμέσως μετά έτρεξα προς το δωμάτιο μου. Ένα μπλε τζιν πουκάμισο διέγραφε τις πλάτες μου και το καλογυμνασμενο σώμα μου, ενώ οι αρβύλες και το μαυριο μου τζιν έκρυβαν τα πόδια μου. Η αγαπημένη μου κολόνια ck χάριζε στο σωμο μου μια μεθυστικη ομορφιά ,ενώ τα ατίθασα μαλλια μου στόλιζαν το κεφάλι μου. Το πουκάμισο έδινε έναν πιο γαλανό τόνο στα μάτια μου! Κοίταξα το είδωλό μου στον καθρέφτη,θα της αρέσω? Πήρα τα κλειδιά μου και το κινητό μου και βγήκα από το σπίτι,το γατάκι μου με περιμένει.

+
-Φίλε Αλέξη, αν αργουσες και άλλο θα έφευγα μόνη μου, είπε ενώ στεκόμουν στο κατώφλι της πόρτας με ανοιχτό το στόμα. Έμοιαζε σαν μαγική θεότητα! Η στενή κόκκινη φούστα της και το μαύρο κοντό μπλουζάκι της αναδείκνυε  κάθε καμπύλη  και λεπτομέρεια του λυγερου κορμιού της. Τα ψηλά της πόδια στηριζοντουσαν σε 2 μαύρα γοβάκια.Τα χείλια της βαμμένα σε ένα προκλητικό κόκκινο χρώμα και κάθε φορά που έπαιρνε τον λόγο ήθελα τα γευτώ.

Let's Play My GameWhere stories live. Discover now