🌹👑Κεφάλαιο 26🌹👑

11.1K 1K 42
                                    

ΕΕΕ ΨΙΤ ΕΣΎ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΆΣΕΙΣ ΤΏΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΦΆΛΑΙΟ ΘΈΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΈΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΥ ΧΆΡΗΣ ΤΗΝ ΒΟΉΘΕΙΑ ΣΟΥ ΈΦΤΑΣΑ ΣΤΗΝ 24 ΘΕΣΗ

ΕΕΕ ΨΙΤ ΕΣΎ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΆΣΕΙΣ ΤΏΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΦΆΛΑΙΟ ΘΈΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΈΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΥ ΧΆΡΗΣ ΤΗΝ ΒΟΉΘΕΙΑ ΣΟΥ ΈΦΤΑΣΑ ΣΤΗΝ 24 ΘΕΣΗ

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΜΠΙΦΤΈΚΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥ

ΚΑΛΗ ΑΝΆΓΝΩΣΗ 💘💘💘

-Έφτασες τόσο ψηλά τόσο γρήγορα ? Ρώτησε μια ψηλή κοπέλα, από πίσω μου με υφακι.

-Συγγνώμη? Σας ξέρω? Δεν ήξερα που βρισκόμουν,γύρω γύρω υπήρχε το απόλυτο σκοτάδι.

-Και φυσικά με ξέρεις για σκέψου λίγο, η κοπέλα ήρθε λίγο πιο κοντά μου. Τα ρούχα της ηταν μαύρα και σκισμένα, ενώ τα τακούνια της φθαρμένα και τα μαλλια της έπεφταν στους ώμους της λαδομενα, σαν πράσα.

-Μάλλον θα με μπερδευετε με άλλη,πρέπει να φύγω, ανακοίνωσα κοιτάζοντας κάτω. Το πάτωμα φάνταζε στέγη και το ντύσιμο μου ήταν αρκετά διαφορετικό από της κοπέλας απέναντι μου. Εγώ φορούσα ένα γκρι σεμνό φόρεμα με ένα ασπρο μακρύ παλτό που υπήρχαν πάνω του αρκετές κοκκινες πιτσιλιες.τι είναι αυτές?ωχ! αίμα.

-Φυσικά τώρα εσύ είσαι ολόκληρη ιατροδικαστής και την κολλητή σου την ξέχασες, βλέπεις είσαι τόσο επιτυχημένη, που το μόνο άτομο που κράτησες κοντά σου ήταν ο αδελφός μου, τόσο χρονιά έκανες τα πάντα πίσω από την πλάτη μου Αναστασία! Άρχισε να φωνάζει και να περπατάει καταπάνω  με αποτέλεσμα να κάνω βήματα προς τα πίσω.

-Άννα μου δεν καταλαβαίνω, γιατί είσαι έτσι ?

-Γιατί εσύ με έκανες έτσι, έφυγες μακριά μου  διαλέγοντας μόνο  τον Αλέξη στην ζωή σου  και εμένα με έκανες πέρα. Δυστυχώς,  Αναστασία δεν κατάφερες να κρατήσεις τις ισορροπίες και εγώ είχα πιστέψει στην φιλιά μας..

-Εγώ δεν..., άρχισα να τραυλιζω.

-Τώρα λοιπόν Αναστασία, είσαι έτοιμη να πεις αντίο και στην καριέρα σου και στον Αλέξη σου ?

Let's Play My GameWhere stories live. Discover now