🌹👑Κεφάλαιο 38🌹👑

9.8K 938 92
                                    

Μανος pov
Έχω αρχίσει να μετράω αντίστροφα για το βράδυ, επιτέλους σε λίγες ώρες θα γίνει δικιά μου. Σήμερα θα καταλάβει ότι μόνο εγώ την αγαπάω πραγματικά και πως και εκείνη με θέλει. Μπορώ να της φερθω καλύτερα από τον Αλέξη και από τον κάθε Αλέξη.Απορώ πως γίνετε να έχω αφήσει τόσο χρόνο να περάσει έτσι, πως περνούσαν οι μέρες μου μακρυά της. Πρέπει να είναι μαζί μου. Είμαι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να την κάνει χαρουμενη και ευτυχισμένη και ήρθε ο καιρός να το συνειδητοποίησει και η ίδια.
Πέρασα την λεωφόρο και μπήκα μέσα σε ένα φαστφουντάδικο 24ωρο.

-Τι θα θέλατε? Ρώτησε μια κοπέλα που δούλευε στο Ταμείο με ένα ψεύτικο χαμόγελο, ήταν σίγουρο ότι μισούσε την δουλειά της.

-Μια κρέπα. Μπουενο και σοκολάτα με άσπρο μπισκότο, απαντησα αδιάφορα. Μου έδωσε την απόδειξη και περιμένα την κρέπα μου. Θα ήθελα να δω πως θα ήταν η ζωή μου και η καθημερισότητα αν δούλευα εδώ.Βεβαια οι γονείς μου δεν θα χαρούν καθουλου με αυτή την ιδέα,αλλά ποσός με ενδιαφερει.Ισα,ίσα καλύτερα κιόλας, να τους κάνω νιώσουν ότι νιώθω εγώ τόσα χρόνια, πόνο, θλίψη,φόβο,παραμέληση, δυστυχία. Αυτά μου χάρισαν αυτοί οι 2 πετυχημένοι επαγγελματίες, μόνο αυτά. Πήρα την κρέπα και βγήκα έξω περιμένοντας στην στάση για το λεωφορείο, όταν κάποιος με τράβηξε.

-Που την έχεις? Δύο σκουρόχρωμα μπλε μάτια με κοίταζαν θυμωμένα.

-Ποια? Ρώτησα αθώα.

-Την Αναστασία, που έχεις την Αναστασία μου? Φώναξε ο Αλέξης και ένιωσα την γη να τρανταζετε γύρω μου.

-Αλέξη, δεν σχετιζομαι εγώ με την εξαφάνιση της, τι έχεις πάθει πια?

-Άσε τις βλακιες και πες μου που είναι? κοντεύω να τρελαθώ! Δυο δάκρυα βγήκαν από τα μάτια του και κύλησαν στο κόκκινο πρόσωπο του. Είχε γίνει κόκκινος από τον θυμό του, οι φλέβες του ήταν πιο έντονες από ότι συνήθως. Σίγουρα δεν της αξίζει αυτός, θα φοβάται όταν θυμώνει.

-Έχω δώσει στην αστυνομία στοιχεία.Τι νομίζεις, ότι είμαι τόσο ηλίθιος για να τους φέρω πιο κοντά στο έγκλημα μου? Ο τόνος μου ειρωνικός, ήξερα ότι τον εξαγριωνω περισσότερο,αλλά δεν με ενδιαφέρει.

-Ναι,αλλά μπορούσες να τους βάλεις στάχτη στα μάτια, τα χέρια του μπουνιές και ο τόνος του ίδιος με τον δικό μου.

-Αυτά που λες είναι μια σκέτη τρέλα. Δεν είμαι τρελός εγώ την αγαπάω την Αναστασία αν θες να ξέρεις, σε αντίθεση με σενα.Δεν θα της εκανά ποτέ κακό.

Let's Play My GameWhere stories live. Discover now