🌹👑Κεφάλαιο 51🌹👑

8.7K 821 82
                                    

Άνοιξα τα μάτια μου και πήρα βαθιές αναπνοές ,η ώρα ήταν 7:10. Δεν ξέρω τι ακριβώς ήταν αυτό που με έκανε να ξυπνήσω, απλά ένιωσα ένα περίεργο συναίσθημα . Στο δωμάτιο μου υπήρχε μια τρομακτική αλλά και ταυτόχρονα ήρεμη ησυχία. Χτες είχαν γίνει αρκετά πράγματα. Για αρχή,ο εξευτελισμός των κοριτσιών και μετά το τηλεφώνημα του Μάνου.Δεν μου φώναξε αλλα μου είπε με τον δικό του τρόπο συγγνώμη και σχεδόν ένιωσα τύψεις που του μίλησα έτσι. Σήμερα όλοι αυτοί που χλεύαζαν την Μαρία και την Κατερίνα χωρίς να ξέρουν την αλήθεια θα κλείσουν τα στόματα τους.Επίσης σήμερα θα μάθω νέα για τον Μάνο από τον πατέρα μου. Οτι και αν μου έχει κάνει ελπίζω να είναι καλά.
Κατέβηκα κάτω, η ίδια ησυχία επικρατούσε και εδώ. Ο πατέρας μου είπε ότι θα βρισκόταν εδώ το πρωί,αλλά ένα χαρτάκι στο ψυγείο με έκανε να καταλάβω πως προέκυψε μια δουλεια.

"Συγγνώμη Αναστασία, έγινε κάτι στην δουλεία,θα σου πω τι ακριβώς όταν γυρίσω,Καλημέρα"

Τα καλα της δουλειάς του είναι πολλά όπως: αρκετά λεφτά,αναγνώριση,καλή κοινωνική θέση κ.α. Όμως θα ήθελα να τον έβλεπα περισσότερο. Μόλις τελείωσα την πρωινή μου ρουτίνα έφυγα για το σχολείο μου. Είχε αρκετό κρύο και ο ουρανός ήταν σκοτεινός, ένιωθα ότι όλο αυτό το τοπίο μου δημιουργούσε αρνητικά συναισθήματα.

-Αναστασία, σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Άκουσα την φωνή της Μαρίας.

-Δεν κάνει τίποτα, αλλά για πες, τι έγινε? Ρώτησα με μεγάλο ενδιαφέρον.

-Ο πατέρας σου από ότι κατάλαβα μίλησε γρήγορα με την δίωξη, η δίωξη δεν άργησε να βρει ποιος κρύβεται πίσω από αυτό και τώρα τους κάνουν ανάκριση, άρχισε να μου εξηγεί καθώς κάναμε βόλτες  στο προαύλιο.

-Χαίρομαι πάρα πολύ, αν και να μην ξεχνάμε ότι πρέπει να προσέχετε. Μαρία το εννοώ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει την επόμενη φορά που μπορεί να ξεφύγετε.

-Το ξέρω, πλέον γνωρίζω τα λαθη μου και προσπαθώ να τα διορθώσω, σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Επίσης, οργανώνουμε μια παρουσίαση και θα ήθελα να πάρεις μέρος.

-Τι παρουσίαση?  Ρώτησα ενώ καθησαμε σε ένα παγκάκι.

-Για τα δικαιώματα της γυναίκας και όλα αυτά. Μετά από το την περιπέτεια μας αξίζει να γίνει μια τέτοια παρουσίαση, απάντησε γεμάτη σιγουριά για ότι είχε σχεδιάσει.

Let's Play My GameWhere stories live. Discover now