Neuvedené scény

1K 74 35
                                    

Tri scény, ktoré sa nejako nezmestili do príbehu, alebo som ich mala napísané a potom som na ne zabudla pri danej kapitole :) ale tak podelím sa s Vami o ne :)


5

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

5. ročník (Kaitleyn a Sirius stále na nože)

Sirius s chlapcami hrali v klubovni Rachotiacu sedmu, keď dolu po schodoch zbehla Lily a tvárila sa veľmi nešťastne. Vyhľadala ich pohľadom a potom k ním dobehla.

„Kaily!" zvolala.

„Kaily, čo?" okamžite vyskočil z kresla Sirius.

„Ja neviem, je jej veľmi zle, je bledá ako stena a musí ísť do Nemocničného krídla," vravela Lily.

„Idem po ňu!" rozhodol Sirius, vybral sa smerom na schodisko, ktoré viedlo do dievčenských spálni, ale to sa v okamihu zmenilo na šikmú plochu a on sa zošmykol dole. „No tak, je to vážne! Musím sa tam dostať!" zvolal, ale nič nepomohlo.

„Idem po McGonagallku?" navrhol Peter.

„Nie," pokrútila hlavou Lily, „skúsime ju s Alice dostať z postele, až sem." A potom ladne vybehla hore po schodoch, ktoré už zase boli schodmi pod jej nohami.

Sirius netrpezlivo stál pod schodiskom a čakal. Čierne vlasy mu padali do tváre a prehrával si dnešný deň. Znova kvôli nemu plakala. Ale zaslúžila si to? Nie! Určite nie! Zase to pokašľal na plnej čiare. A ak jej je teraz zle kvôli nemu, bolo mu ešte horšie.

O pár minút sa na schodisku zjavili dievčatá. Podopierali veľmi bledú Kaitleyn v ružovom župane. Keď zišli dole, Sirius ju chcel vziať na ruky, ale ona ho odbila.

„Nechytaj sa ma, Black!"

„Kaily, nejako ťa musíme dostať za madam Pomfreyovou," smutne sa na ňu pozrela Lily.

„Nech sa ma nedotýka, Black!" zopakovala vyčerpane. Ledva stála na nohách a držala sa Lily a Alice.

„Dobre, pokoj," pribehol k ním James. „Vezmem ťa tam ja. Môže byť? Nie som Black!"

„Nech ide preč!" zvolala zúfalo, ale dovolila Jamesovi, aby ju vzal na ruky a potom obmotala svoje ruky okolo jeho krku.

„Budeš v poriadku," chlácholil ju James, „len buď hore, áno? Nezaspávaj, neomdlievaj, áno?"

„Áno," zafňukala.

Sirius bolestivo hľadel na zúboženú Kaitleyn v náručí svojho najlepšieho priateľa, ako ju vedie preč. Lily a Alice sa rozbehli okamžite za nimi. Sirius by najradšej urobil to isté, ale vedel, že by ju iba viac rozrušil.

„James ti to povie," podišiel k nemu Remus, „pôjdem za McGonagallovou, isto by to mala vedieť," a potom aj on odišiel z klubovne spoločne s Petrom.

Frozen Moments [HP Fanfiction]Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ