Capitolul 2

45.3K 1.8K 210
                                    

        Stiți momentul acela în care te trezești în dimineața de Luni plin de energie?

        Da, nici eu.

       Și, de parcă nu ar fi de-ajuns că am început această minunată dimineață oarbă din cauza stupidelor de raze solare, alarma stupidului meu de telefon a început să sune, surzindu-mă.

     "Ok,ok! Sunt trează! Mai tacă-ți fleanca aia!" am început să țip la obicetul neanimat.

     Nu știu ce e mai ciudat, faptul că am inceput să mă cert cu telefonul sau sunetul alarmei mele.

     Nu puteam pune și eu o melodie normală la fel ca restul populației de pe glob?Nu!Normal că nu!Mi-a fost prea lene sa fac asta!

     Acum sunt blocată cu sunetul ăsta stupid, fără niciun sens,până îl voi schimba. Lucru ce nu se va întâmpla prea curand. Deci diminețile mele vor fi la fel de frumoase ca aceasta, pline de zâmbete și fericire...

     Îmi spune și mie cineva cine a fost deșteptul care a inventat melodia asta? Vreau doar să-l felicit pentru această invenție genială. Nu e ca și cum i-aș plănui moartea în 20 de feluri diferite.

    Tu chiar nu ești o persoană matinală. Adică ești exagerat de morocănoasă dimineața.

    Ok, dupa cum vedeți, nu sunt cea mai drăguță persoană la ora 8 AM. Cam asta se întamplă când aud sunetul magnific al alarmei. Și acum mă mir cum telefonul meu a rezistat atât timp fără să fie aruncat în perete sau înecat in toaleta.

    Am mai stat câteva minute în pat, gândindu-mă la splendidul început de zi pe care îl am. Dacă va fi mereu la fel, cred ca o să-mi sap propria groapă în curtea din spatele casei. Măcar acolo știu că voi dormi fără să fiu deranjată de nimic. Chiar dacă o sp respir printr-un pai, e mai bine decât saăstau cu razele soarelui în ochi și bâzâitul telefonului în urechea stângă.

     Cred că ar fi momentul să-mi ridic fundul leneș din pat și să mă pregătesc pentru că în acest ritm nu voi mai ajunge la liceu nici săptămâna viitoare.

       Am dat pătura pufoasă la o parte și m-am îndreptat cu pași indolenți spre baie. Am nevoie de un duș revigorant care să mă trezească.

      Mă indoiesc că asta va fi posibil. Mai ai puțin și adormi în picioare.

      Și, hei, cine sunt eu să nu fac asta? Se numește sport, da?

     În timp ce mă spălam pe dinți și totodată făceam și duș, mi-am închis ochii.

     Da. Știu, e ciudat, dar de ce să irosesc timp prețios cand pot face doua lucruri , chiar trei, deodata?

     Am început să văd ponei care scuipă curcubee și flori care cântă melodia lui Katy Perry-Dark Horse.

    OK, asta este ciudat chiar și pentru mine!

    Rose, încetează și trezește-te odată!

     Mi-am deschis ochii din nou. Am înșfăcat prosopul și mi l-am strâns în jurul corpului. Am intrat în camera, aerul rece care pătrundea prin fereastra deschisă făcându-mi trupul ud să tremure incontrolabil.

    Unde suntem aici în Antarctida? Mai rămâne să văd pinguini dansând hula și o să încep să cred că sunt într-unul din visurile mele. Adică, serios acum, am intrat cumva în congelator și nu știu?

    Tind să cred că oamenii au dreptate când spun că ești o ciudată. Cărțile și serialele îți afectează mintea răzleață din ce în ce mai rău.

Being ChasedWhere stories live. Discover now