Capitolul 9

29K 1.2K 24
                                    

           Aveam o durere insuportabilă de cap, iar ochii refuzau să mi se deschidă. Mi-am trecut limba peste buzele uscate și crăpate, încercând să le umezesc. Am simțit cum cineva îmi prinde grijuliu barba, ajutându-mă să beau apa din paharul pe care mi l-a așezat între buze. Am înghițit lacom din lichidul care îmi ajută starea de moleșeala și durere.

          Dupa ce paharul a disparut cu tot cu acele degete reci, m-am cufundat în perna moale de care nu îmi venea să mă mai dezlipesc. Înainte ca obscuritatea să mă cuprindă definitiv în vraja sa, am putut distinge mirosul atât de familiar, dar atât de străin în același timp. Am tresărit puțin când doua brațe puternice mi-au prins mijlocul și m-au lipit de un piept cald într-o manieră protectivă.

         Mă simțeam iubită, protejată, fericită... Mă simțeam ca acasă și nu voiam ca acest sentiment să dispară vreodată. Am zâmbit neintenționat și m-am lăsat purtată de curentul de emoții cunoscute de alții, dar necunoscute mie.

         Dacă asta este un vis prefer să nu mă mai trezesc niciodată!

        Am adormit numărând bătăile inimii celui care are grijă de mine. Mi-am lăsat sentimentele să zboare liber într-un ritm dictat numai de el...

        De salvatorul meu!

.

.

.

           M-am încruntat din cauza luminii prea puternice care a pătruns în încăperea întunecată. O rază de soare se juca nestingherită pe fața mea, făcându-mă să oftez nemulțumită. Eram atât de obosită încât îmi era greu să mă ridic din pat să trag draperiile. O fiebințeală îmi acoperea tot spatele. Am încercat să mă îndepărtez de obiectul care îmi face corpul să ia foc, dar am fost surprinsă să văd că eram complet imobilizată. Eram ținută în loc de doua lanțuri puternice, ce nu îmi permiteau să fac nicio mișcare.

           Mă bucur că măcar pot respira!

        Am auzit un râs slab venind de undeva din spatele meu. Mi-am întredeschis ploapele doar ca să le închid la loc. Razele soarelui mi-au intrat direct în ochi, creându-mi o stare de inconfortabilitate. Strânsoarea care mă ținea captivă s-a slăbit, oferindu-mi spațiul necesar de a mă departa de căldura emanată si de a mă întoarce cu spatele la geam.

        Un râs mai puternic, de data aceasta, s-a auzit în cameră. Când am realizat că obiectul de care eram lipita încă o dată a început să vibreze, mi-am deschis instantaneu ochii doar ca o privire intensă și plină de amuzament să mă întâmpine.

        Mi-a luat câteva minute să procesez ce s-a întamplat ieri și cine era cel care se afla în fața mea. Când crudul adevăr m-a lovit am sărit ca arsă din îmbrățișarea ce mă ținea ostatică. M-am dat în spate până am ajuns la marginea patului, oprindu-mă. Deși mă aflam în același pat cu un baiat nu voiam să cad din pat și să mă simt și mai rau decât o fac deja. Cu toate că acest băiat era un afemeiat. Amintirile de aseară s-au prăbușit ca o avalanșă peste mine: Lucy și Dean dansând; Chase sărutându-se cu o fată; eu  consumând tot alcoolul pe care-l găseam; Chase încercând să mă sărute; eu respigându-l; Chase și cu mine dansând, apoi el aruncându-mă în piscină; el încercând să mă sărute din nou, iar eu încă o dată respingându-l; atacatorul care mi-a oferit vânătăi dureroase și...

         Chase mă salvase aseară. M-a salvat de la o viață de chin și depresie. Mi-a salvat viața...

       "Ch-Chase?" vocea îmi era spartă și răgușită din cauza gâtului uscat.

Being ChasedWhere stories live. Discover now