Capitolul 5

33.6K 1.5K 114
                                    

            "Chase?" am întrebat, trăgând de timp.

            Trebuie să mă gândesc la un raspuns plauzibil, dar care să nu implice adevărul. Şi asta rapid deoarece cutele care s-au format pe faţa mons-, adică prietenei mele au devenit şi mai adânci, ceea ce înseamnă că va exploda din moment în moment.

           "Da, Chase! Fratele meu nesimţit şi prost. Cel care a stat lângă tine acum trezeci de secunde. Acel Chase!" spune arătând cu degetul spre locul în care se afla arogantul.

             Super! Eu trebuie să stau aici să mă descurc cu o Lucy furioasă, care mai are puţin şi mă strânge de gât. Iar el stă la masă cu prietenii lui râzând, simţindu-se bine şi făcându-şi de cap cu o blondă care îi era aşezată în poală.

             Serios?! Ce e cu băiatul ăsta? Nu poate fi şi el ca oamenii normali? Să stea pe scaun... Singur. Fără nicio prăjitură în poala lui? Pentru că dacă aţi vedea cum arată faţa fetei aţi fugi mâncând pământul! Sunt la o distanţă destul de mare şi tot pot vedea kilogramele de fond de ten. Arată mai ceva decât bradul de Crăciun.

             Îi mai trebuia câteva luminiţe şi putea fi confundată cu unul, dar ţinuta sclipitoare compensează.

            Oh! Ieri o brunetă, astăzi o blondă... Se plictiseşte repede...

             Am avut dreptate este un afemeiat! Dacă până acum nu eram prea sigură că vreau să-l evit, acum sunt sută la sută că va fi nevoie să fug în direcţia opusă. Trebuie să fac tot posibilul să-l ignor şi să nu mă mai holbez la el de parcă ar fi un tort delicios cu picioare.

           "Hei! Pământul către Rose, aici prietena ta care aşteaptă o explicaţie!" vocea lui Lucy mă face să mă trezesc din transă.

           "Da, scuze. Mă gândeam la... ăăăă... Tom! Da, Tom!"

            Pff! Sunt jalnică! Habar n-am cum să mint!

            "Ok... Oricât de mult mi-aş dori să ştiu cine este Tom. Tot aştept să-mi explici de ce a venit nesuferitul de frati-miu aici." iritarea era evidentă în tonul ei.

             Hai, gândeşte! Rose, pentru o fată cu note mari, nu eşti prea inteligentă. Nu ai nicio idee cum să inteventezi o minciună micuţă care să te scoată din belele.

              Gandeşte!

              Bingo!

              Stiţi beculeţul de deasupra capului care se aprinde ori de câte ori cineva din desene are o idee? Dap! Pentru că, doamnelor şi domnilor, nu va trebui să locuiesc cu maimuţele datorită minţii mele geniale.

               Aplauze!

              "De fapt, a venit aici să vorbească cu tine, dar, cum m-a găsit doar pe mine, m-a pus să-ţi transmit un mesaj! A spus că ştie că ieri i-ai luat maşina şi că se va razbună dacă mai faci asta vreodată. Pe lângă asta a mai spus şi alte cuvinte care îi măresc egoul..." mint cu convingere.

              "Asta sună a Chase! Oricum trebuia să-mi dau seama că mă va prinde. Îl cred în stare să pună lacăt la ea şi să o ţină acolo doar ca să nu o mai folosesc. Bine, ca în două zile va fi gata a mea şi nu va mai fi nevoie să-i ascult smiorcăielile de fetiţă." eliberează un oftat care sună a uşurare, eu imitând-o.

             Mă bucur că în curând vom merge cu maşina ei pentru că nu mai pot rezista prea mult în cea a lui Chase. Mirosul lui este peste tot şi asta mă înnebuneşte. Dacă vreau ca planul meu să funcţioneze trebuie să nu mă mai gândesc la el. Dar în acea cutie blestemată va eşua orice fel de formă de împotrivire.

Being ChasedWhere stories live. Discover now