Capitolul 29

23.4K 1.2K 157
                                    

"Chase,cred ca ar fi mai bine sa ma duc sa ma schimb."spun incet si destul de rusinata din cauza faptului ca ma cara in brate de parca n-as cantari nimic.

"Daca vrei sa te catari in cap,iar apoi sa sari pe fereastra atunci esti invitata mea.Te asigura ca de data nu va mai fi atat de usor."se uita pentru cateva secunde la mine si imi arunca un zambet sarmant.

"Ok,cred ca voi veni asa."ii spun hotarandu-ma ca nu vreau sa imi rup vreun os din corp sau mai multe.

"La asta ma gandeam si eu."

Ploaia se oprise si acum soarele stralucea pe cer ca in oricare alta zi din Los Angeles.Era destul de ciudata pozitia in care ma aflam fara acordul meu,dar nu ma plang.Nu ma aflu in fiecare zi in bratele unui model de pe copertile revistelor.

Ii puteam simti corpul tare si musculos prin tricoul alb cu care era imbracat si asta ma facea sa rosesc precum o tomata.Nu mai fusesem niciodata atat de aproape de un reprezentat al sexului opus,cu atat mai putin sa fiu carata de unul.

Stiu ca am mai fost in bratele lui Chase de nenumarate randuri si am facut mai mult decat a sta lipiti unul de altul,dar nu imi pot face corpul tradator sa nu mai reactioneze ori de cate ori ma atinge.Daca la inceput, cand nu-l cunosteam absolut deloc,mai aveam putin si lesinam cand ii vedeam zambetul ravasitor,acum cand suntem mai mult decat simple cunostinte,pot spune ca efectul sau asupra mea s-a amplificat cu zece.

Am fost constienta de la inceput ca pasasesc pe un drum periculos,un drum care nu va avea alta directie de mers decat cea care conduce spre inima mea.Si am incercat sa fac tot posibilul sa evit acea catrastofa,dar ori de cate ori credeam ca am scapat,Chase revenea sub forma unui uragan si distrugea totul.

"Cred ca ar trebui sa o suni pe bunica ta si sa-i spui ca nu esti acasa.Nu vreau sa creada ca te-a rapit cineva sau ca ai fugit cu mine in alta tara."deschide portiera din dreapta soferului si ma aseaza pe scaun.

"Da,asta daca nu ne-a vazut deja."arunc o privire spre casuta micuta.

"Nu cred,altfel ar fi iesit afara sau ar fi chemat politia sa ma aresteze pentru ca ii sechestrez nepoata."imi face cu ochiul si porneste motorul masinii.

"As putea sa chem si eu politia pentru hartuire si intrare prin efractie."incerc sa pastrez un ton serios,dar nu reusesc.

"Haide,iubito,stii ca nu ai vrea sa ma vezi la inchisoare.In plus cine te-ar mai saruta asa ca mine?"

Buzele sale se arcuiesc intr-un zambet rautacios.Daca nu ar fi fost in spatele volanului,probabil ca l-as fi plesnit pentru a-i sterge ranjetul ala prostesc de pe fata.Se crede atat de irezistibil,dar nu e deloc asa.Doar pentru ca buzele sale sunt atat de moi si de ademenitoare si saruta bine-adica asta cred avand in vedere ca nu am cu cine sa-l compar-,nu inseamna ca nu ii poti rezista.

Il urasc!

Te contrazici singura...din nou.

Tu nu ai altceva de facut?

Nup.

Ei bine,te urasc si pe tine!

Chiar mi-ai ranit sentimentele...

Ratiune stupida!

"Ma pot descurca,nu-i problema.Pot gasi pe cineva care saruta de o mie de ori mai bine decat tine."ii oglindesc zambetul de mai devreme,chiar daca nu ma poate vedea.

Sah si mat!

"Sa zicem ca te cred,dar in mai putin de o ora cel care a indraznit sa te atinga va fi mort."

Being ChasedWhere stories live. Discover now