4.bölüm

409 20 0
                                    

Bir sabah kalktım aynaya baktığımda ben bu değildim her sabah böyle düşünüyordum bu acı verici kendin olamamak . Ağlayarak hazırlandım bu günü umursamadım sabah ecelere gidecektim keman çalıyoruz aynı seneden beri 9 yaşından beri birlikte kurslara gidiyoruz 29 ekim hazırlıkları tedirgin dim Ece de öyle sahneye çıktım etrafı yokladım bizim sınıfta sevmediğim kim varsa toplanmışlardı ama doruk yoktu üzülmüştüm ama bir yandan iyiydi utanmadan çaldım güzeldi alkışları topladık.

..........

Aradan günler geçti hiçbişey olmadı her gün aynı buse uzak ECE lerle yakındım bana tam güvenme selerde buse efeyle iyice yakınlaştı ben hala uzaktım bu acı veriyordu konuşmıyordu bi yandan istediğini yaptırıyordu.  Salağım işte salak aşık...

Sevdiğim şarkılardan say something şarkısını dinlerken akan yaşlarıma engel olamadım kendime gelmeye çalışarak iyice güçsüzleşen bacaklarımla ayaklandım yavaşca lavaboya yöneldim koşuyordum annem görürse sorabilirdi ve ne diyecektim anne doruk sonum terlik olurdu.

Aralık ayına gelmiştik ve aşırı kar yağıyordu okul çıkışı minübüsü beklemek için aşağıya yürüdüm buse de ordaydı konuşmuştuk ve cidden çok soğuktu yukardan gelen anı fren sesiyle ayaklandım araba hızla geliyordu bagırdım ve önümde olan buseyi arkaya ittim bana araba çarpabilirdi ama adam direksiyonu kırdı ve nefesim kesildi buse aglıyordu bende sakinleştirmeye çalışıyordum cidden ölebilirdim ve kendimi önemsemeyip onu kurtardım . 

ECE lerin evi yakın olduğu için su içmeye çıktık buse ağlıyordu o soğukta eve yürüdük ve donduk zaten hasta olmuştuk ama o bana ne teşekkür etti ne de bişey söyledi.  Bu olanları anneme anlattığımda gözlerini açmış beni dinliyordu ve bana buseden uzak dur diyordu...  Tamam diyordum ama beni buse çekiyordu herkeze aynı şeyleri yapıyordu kullanıp atıyordu ben hala onunla duruyordum ahh aptal kafam şimdi olsa tanrıdan keşke onu tanımasaydım derdim.
O kadar pişmanımki hayat o kadar zor ki ben bu hayat için fazla küçüğüm hani bazen büyük gibi olmak zorunda olursun çocukluğunu bir kenara bırakıp mutlu olmak istersin olamassın ya öyle işte doruk bana bunu yapma anla sana olan sevgimi kör kalbini güzel leştir içinde iyi biri var doruk görebiliyorum ve ben o içindeki iyi kalpli doruğu seviyorum lütfen iyi ol doruk birazcık bak sevgime hisset.....

ARKADAŞKWhere stories live. Discover now