11.bölüm

234 13 0
                                    

Okulun ilk günüydü gökçeyle buluşmuştuk çok heyecanlıydım okul çok büyüktü. Sınıflar açıklanacaktı eski bikaç arkadaşımı gördüm umarım beni tanımazlar diyip geçiyordum sınıflar açıklanmıştı 2 tane tanıdığım erkek vardı ama çok yakın değildik gökçe başka sınıfa düşmüştü ama okulda 2 tane gökçe vardı ve o aslında bizim sınıftaydı yanlış sınıfa gitmişti işte herkes sınıfa çıkıyordu okul çok büyük tü çok utanıyordum gökçeyi aramak için sınıflara baktım ama rezil oldum herkez malmısın bakışı atıyordu cidden çok komik bir durumdu.
......
Sınıfa girdiğimde gözüme bir kız kestirdim gözlüklü ve diş telleri vardı bu zekidir dedim ve yanına oturdum benimle konuşuyordu benim ise utançtan ellerim titriyordu. Bidahaki tenefüs gökçeyi aradım sonunda bizim sınıfa geldi onunla takılıyordum öğretmenlere kendimizi falan tanıttık aslında alışmam kısa sürmedi ceyda diye biriyle de tanıştım. Gökçe Gizem ve ceyda takılıyorduk mutluyduk ama birbirimizi çok tanımıyorduk.
......
Eve doğru yürüyordum ve ortaokulun ilk günü aklıma geldi doruğu çok sevmem onu özlemiştim 3 aydır görmemiştim onu kızlara doruğu anlatmıştım ilk günden deli olduğumu hatta abarttığımı düşünebilirler bende bazen öyle düşünüyorum ahh saçma işte kalbim kafasının dikine gidiyor ve ben ona söz geçiremiyorum okula alışmam gerek o kadar kişiden aşık olamamam garip normal kızlar onu istemeyen erkekleri bırakır ama ben anormalim sanırım.
.....
Günlük rutin okula git ve ders çalış mimar olmak istiyordum Ece de sağlık okuyordu buse tabiki bizim lisede değildi bu süper çünki onu burda çekemem okula gitmek istemiyordum zor alıştım ama gitmek için sebeb yoktu düz geçiyordu yani doruk yoktu Ece ya da selim yoktu ve ben özlemiştim ortamı çok özlemiştim....
.....
Umarım doruk beni gördüğünde arkanı dönüp gitmezsin ben gidemedim...

Real friends cidden gizemi gökçeyi ceyda yı seviyorum 🐭

 

ARKADAŞKWhere stories live. Discover now