14.bölüm

195 14 0
                                    

Sude ile buluştuk ve gece neredeyse hiç uyumadan dedikodu yaptık aslında arada bir bunu tekrarlamalıydık değil mi?  Pazar sabahı erkenden gitti ne çabuk geçiyordu günler onsuz, onlarsız..

.......

Okul sıkıcı yuvam sadece üç beş kıza gıcığım o kadar gökçe ceyda Gizem hariç. Onlar sıkı dostum neredeyse her zaman beraberiz her şeyi birbirimize anlatırız onlar benim için bir komoremi aslında komoremi Japonca bir kelime ve anlamı ağaç arasından sızan güneş ışığı. Bana bunu ifade ediyorlar bana yardımcı oluyorlar ben buyum onlar da parçalarıma uyum sağlıyor. Gökçe barış diye bir çocukla konuşmaya başladı umarım olur diye yalvarıyorum. Onun mutlu olmasını çok isterim sonuçta. Aslında basketbolu olduğu için zorlanıyor ama bir şekil toparlıyor. Ben olsam yapamazdım zaten bu sene keman kursuna bile gitmedim 6 senedir yaptığım düzeni bi nevi bozmuş oldum. Gizem ve ceyda da bir değişiklik yok sadece ceyda Gizem ve Gökçe yi tam affedememiş bence bu dünya için bu gereksiz göz açıp kapatmaya gelmeyen bu dünya için..

.....

Bazen doruğu unutmaya karar veriyorum ama sadece veriyorum. Olmuyor yani beynimde olmazsa bile bir boşluk içinde kaybolmuşum gibi o beni unutmuştur bile ama ben ona instagram dan takip isteği yolladım bravo bana.
....

Aradan 2 ya da 3 gün geçti birden iki bildirim sesi doruk isteği kabul etmiş ve bana da yollamış. Kafamda karografi yaptığım dansla evi yıktım annem tuhaf bakıyordu acınası derecede komikti. Okulda bunu kızlara anlattım ki asıl beni mutlu eden barış ve gökçe nin çıkması oldu. Onlar adına çok sevindim. Umarım hep mutlu olurlar. Gizem ise resmen imrendiğim bir tip hep onun kadar azimle ders çalışmaya çalıştım(!)  ha yapamadım o ayrı.

Günler geçti o kadar çabuk geçti ki sınav haftası yaklaştı neden bu kadar çabuk bilmiyorum ama hata yaparak çalışmaya iki hafta önceden başladım. Resmen matematikten 30 aldım 👏👏 gülmedim değil baya komikti. Ben 40 bekliyordum.

Doruk bazen attığım hikayelere bakıyordu aslında hepsine ne düşünüyor bilmiyorum ama bu beni çok mutlu ediyordu  .  Haa asıl şaşırdığım busenin 2 tane sevgili yapması üstelik hepsi 18 yaşında keşke akıllı bir varlık olabilseymiş. Hadi ona da değil behlülle aramız baya açıldı kendisi bana mesaj atmıyor. Aslında umrumda da değil ama o kadar yakınken birden ne oldu bilmiyorum...

Aradan 2 hafta geçti olan duruma bak!

.....

ARKADAŞKTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang