19.bölüm

198 13 3
                                    

Şuan daha iyiyim en azından artık ilaç kullanmıyorum bu iyi bir şey bence evet onu çok özledim ama yapacak ama bir şey yok. Ara sıra Ece ile konuşuyorum ve asıl kötü olan şey ne biliyor musunuz?  Yaşadığım ve yaşattığım şeyleri yaşamaya başladım.
....
Sınıfta berk diye bir arkadaşım var bana sürekli tatil nasıl iyi misin iyi geceler günaydın gibi şeyler yazıyor. Aslında ilk başta garipsemedim çünkü insanların benden hoşlanma fikri bana çok garip geliyor. Kalp atmaya başladı ve sürekli beni düşündüğünü söyledi. Ben Doruğa neler yazdıysam bana da o aynılarını yazıyor. Tabi ben Doruk gibi görüldü atamıyorum. Çocuk kilolu ve asosyal bir tip ve bana 10 kilo verdiğini ve bunu biri için yaptığını söyledi. O an ne kadar kırıkdım anlatamam. Ben ona böyle mi hissettirdim acaba böyle acı vericimiydi. Mesajlarına cevap yazmak istemesemde yazmak zorunda hissetmeye başlıyordum çünkü gerçekten ayıp olurdu. Ego gereksiz çünkü o da sevebilir ama neden ben ki.

.   .

Ece'ye bunları anlatmak için buluşma tarihi söyledim. Hemen kabul etti çünkü o da orda bıkmış ve sıkıkmıştı ayrıca sinema tabiki bahaneydi. Gidip ciddi konular konulacaktık.
...

Sabah saat 8 de telefonun zırıltısına uyandım. Ece arıyordu açtım. Uykulu sesimle bana canı sıkıldığını ve konuşmak istediğini söyledi. Üstelik 1 saat sonra buluşacaktık. Gerçe ben son beş dakika hazırlanırım ama olsun iyi oldu uyandırması. Neyse konuşup hazırlandıktan sonra annemi öperek evden ayrıldım. Yarım saat sonra buluşmuştuk. İnterneti kapattım çünkü Berk'in mesaj atacağını biliyordum. Neyse sinemaya falan girdik boş boş gezip gratisi talan ettik. Eve gitmek için ayrıldık. Ben ordan ablama geçtim onlarda kalacaktım. Aslında evimizin arasında çok bir uzaklık yok ama eniştem çok eğlenceli biri en azından kafa dağıtmış olurum diye düşündüm. Ablama geçtikten sonra Berk mesaj atmıştı "günaydın, seninle konuşmak istiyorum" Korkarak mesajı açtım devamında ise..

Ben geldiiiim 💜💜

ARKADAŞKحيث تعيش القصص. اكتشف الآن