8.bölüm

279 16 0
                                    

Evet okula gitmiştim onu kenara ittim ve ne kadar iğrenç bir insan olduğunu söyledim halime acır bir bakış attı belkide öyleydi acınacak bir haldeydim. Doruk bu olanları o bilmiyordu ve ben ona aşıktım ama buse napıyor bilmiyorum  zamanın geçmesini ve lisede daha iyi bir hayat yaşamayı diliyorum.

..........  

Günler, haftalar, aylar geçiyor ben daha çok bağlandıkça o daha çok soğuyordu aşk bu muydu ben bu küçük bedende kocaman dünyada neden bu kadar iğrenç acılar çekiyordum ve en iğrenci de kimseye ne yaşadığımı belli etmememdi.

......

Herşey aynıydı mesafeler arkadaşlıklar aşklar 8. Sınıf olduk teog maduru bir zavallı olarak süper bir karar belirledim en yakınlarımı yazacak ve insanlara öyle davranacaktım. Doruk platoniğim, Ece bestim, buse düşmanım, efe arkadaşım, ayça ve su kankam, behlül ise yakın arkadaşımdı sadece bu kadardı yakın olacagım kişiler bu kadardı okulun ilk günü 3 ay göremediğim yüzü gördüm midem havalandı kelebekler kozalarından çıkmışcasına orada burada geziniyorlar beynim olanları idrak edemiyordu çok komik bir durum ki çocuğa mal mal bakıyordum biraz daha bakarsam her şey anlaşılacak ve buseyle saç baş girişcektik hedef teogdu ve saglık lisesi çalışmam lazımdı.

Şöyle olacak ki buse nargileye ve sigaraya başladı bi nevi kendimi bok gibi hissettim bütün suç benim miş gibi sürekli müdürün odasında ve rehberlik odası arasında mekik dokuyordum olaylar ve olaylar.  Doruğu seven o kadar kişi vardıkı numaralandırdık furkanla çok konuşmazdık ama numaralandırdık 1 numara buse 2 numara sıla 3 numara nergis 4 ise bilinmiyordu bendim işte öf 😂 neyse ilk defa furkanla konuştuk umarım aramız iyi olur diye düşünüyorum ne de olsa doruğun kankası 😌

Uzun süredir yokum sınav haftaları falan işte hikayede şimdiki zamana az kaldı liseye yani bu arada 2018 e girdik hepinize musmutlu güzel yıllar dilerim umarım herşey gönlünüzce olur ❤

ARKADAŞKTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon