12.bölüm

236 15 0
                                    

Haftalar geçiyordu günler çok çabuk geçiyordu. Kızlarla aramızda kurulan bağ çok güzeldi mesela can var sınıfta ilk haftadan gökçeye çıkma teklifi nedir üstelik gökçe başkasını severken çok garip.. Gizem de birinden etkileniyor ama değişiyor 2 ay sonra başkalarına. yakışıklı çok sonuçta .ceyda ise biriyle flört etti ama olmadı çocuk salak biraz öyle diyelim ben günler geçmesine rağmen hala şizofren gibi kaldım onda zaten göremiyorum cidden can sıkıcı..

Öncelik le insanlara bakış açım değişti sınıfta bir army vardı adı pelin army -army ilişkimiz var. Bazen arkadaşlarımdan çok şey öğrendiğimi anlıyorum eskiden pısırık bir insandım mesela Gizem de özgüven ışığı görüyorum ona bakınca cesaret alıyorum ona bakınca kendimi seviyorum ona bakınca onun cesaretine özeniyorum..
Gökçe onda hareket ve neşe var bolca bu bana enerji veriyor ona bakınca gülümsememek elde değil insan ona bakınca üzülmemeli.
Ceyda da ise kibarlık görüyorum birazda saflık ve güzellik onda adeta güzel bir kalp var..
Onların yeri bende başka hepsi beni oluşturuyor sanki hepimiz birbirimizin parçası gibiyiz bazen ayrılma gibi şeyler düşündüğümde pes ediyorum onlara aşık oldum sanki, zaten aşk ; onsuz yapamamak değilmi?
......
Ve tahmin ettiğim oldu aramız açıldı biraz birileri yüzünden ne bileyim eksik hissettim ya da markette kaybolan çocuk gibi güzel değildi çıplaklık gibi doruğu da özledim çok hemde çok içtenlikle seviyorum onu hala busenin sevgilisi varmış unutmuş onu ama ben yapamadım ilk aşkımdı nasıl yapayım ki o beni unutmuştur. Kızlarla Aramız açılsa da ben tanıyorum ki onlar bana hep destek olur ama eminim ki düzelecek aramız. Herkes suçlu çünkü.
....
Biraz peline kızıyorum şu hayatın nesini sevmez insan neden yaşamak istemez sana 1 şans verilmişken neden kullanmak istemez ben acizlik sayıyorum ama kendine iyi dostlar bulacağını hissediyordum ki öyle oldu onun için mutluyum umarım kendini sever onu tamamlayan dostları olur.
...
ECE seni özledim kavgalarımızı da kaçak yaptığımız şeyleri de ben taşındım uzaklaştım ama sanki hep beraberiz bazen doruğu görüyormuşsun.  Değiştiğini söyledin merak ediyorum onu kokusu değişmiş dedin merak ediyorum kokusunu. sen benim yerime kolla onu...
....
Doruk bunu da sana söylüyorum..  Ne kadar değişirsen değiş ben seni yine severim... Ya da ne kadar beni sevmesende .artık gör lütfen söylemeye kararlıyım sana itiraf edeceğim......  

Eceye mesaj attım ona artık açıklamalıyım mı diye sordum. O da zamanı geçti bile dedi ama üzüleceğimi biliyordum yine de denemek istedim 9 kasım dı ve sınav haftaları 12 kasımda başlıyordu eğer olumsuz bişey olursa ki bu benim ilk dönemim bu kötü olurdu numarasını ezberlemişim hemen mesaj attım. "Doruk herzamanki gibi cevap vermeyeceğini biliyorum. Senden koca bir 4 sene hoşlandım. Bunu sana söylemek istedim ama benden hep kaçtın son zamanlarda benimle ilişkini kestin bu beni üzdü biliyorum cevap vermeyeceksin  ama seni sevdiğimi söylemek istedim ve bu bir teklif değil. Beni de başkasıyla karıştırma"
Böyle yazdım ve gönderdim bekledim çok bekledim bi anda gördü ve cevap vermedi büyük anlamda benden daha fazla nefret ettiğine eminim özür dilerim ama seni seviyorum sen beni sevmesende karnımı havalandıran bir hissin ne zaman geçeceğini bilmediğim zihnimi uyuştururan klasik bir müzik gibi bazen rahatlatıcı bazen sıkıcı bazen de sadece görmek istediğim kişisin gamzelerine bakmak istediğim gözlerinin çekikliğinde kaybolmak istediğim ama yapamadığım.
.....

Uzun oldu ama yazarken zorlandım okuldayım ve sınav haftalarım bitiyor daha aktif olmaya çalışacağım. 🌙💫

ARKADAŞKWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu