5.bölüm

370 20 3
                                    

Zaman hızla geçiyor aylar yıllar günler saatler saniyeler aynı şeyleri yaşamak mümkünmü aynı duyguları hissetmek aynı şekilde üzülmek değil hiçbir zaman da olmayacak. İnsanlar da değişiyor buse de değişti iyice serseri olma yolundaydı annesi ve babası yüzünden olsa gerek ona yardım etmek isterdim ama şuan yapamazdım. Herşey karıştı eceye geri döndüm eski kız geri geldi ama gelemedi buse efe doruk anlam veremediğim bir şekilde karışık şu olaylar teker teker bakacak gücüm yoktu.

.......

Ece aşık oldu hemde kuzenime evet aynı okuldayız bizden 1 yaş büyüktü ama aşkın yaşı olmaz kuzenimi severdim iyi biriydi hemen aralarını yaptım ve oldu Ece olanları anlatıyordu odun kuzenim ona Beşiktaşlı bir bileklik aldı tamamen odun ama Ece mutluluk lâ takıyordu. Doruğa gelirsek bir anda çok değişti artık eskisi kadar konuşmuyorduk. Bana sürekli görüldü atıyor ve söylediklerim karşısında duymamazlık yapıyordu. Arkadaş ortamı olsa gerek en azından aynı sınıftayız bu yeter. Buse efeden daha da soğuyordu. Sanki başkasına aşık oluyordu beynim karmaşa içindeydi dediğim gibi uğramazdım gücüm yoktu. Bir gün yine okuldan çıkmıştım kendimi sapık gibi hissediyordum ah anlatayım. Buse beni yanlışlıkla doruğun üstüne itti ben çocuğun üstüne düştüm ve doruğun erkekliğine asıldım biliyorum iğrenç ötesi ama tutmasaydım kafamı vurabilirdim ve ölebilirdim dorukta sadece yandan gülümsedi koşarak sınıftan çıktım iğrençti ama kaçtığından kovalanırsın doruk arkamdan geliyordu kendime küfür savuruyorum tutarsa Allah'tan hemen eve girdi yoksa sapık diye beni gebertebilirdi.
Bu olayı eceye anlattığımda Ece gülme krizine girmişti komik değildi iştee buseye anlatmadım çünkü aklımda bazı şüpheler vardı kendimin bile inanmak istemediği düşünceler olabilirmiydi ki umarım olmazdı eğer olursa dayanamazdım.
......

Okulların kapanmasına 3 ay kaldı yaz ayı okuldaki erikleri topla ve ye hocalardan gizli ağaçlara çıkıyorduk ve ben hariç herkez topluyordu eğer ben çıksaydım ağaç kırılabilirdi ne de olsa kilom vardı ama büyüdükçe güzelleşiyordum bunu göremeyecek olan doruğa üzülüyordum.

Eceyle yazışmaya başladık bu seferde eceyle busenin arası iyi oldu aslında kıskanmıyordum sadece en sevdiklerime zarar vermesinden korkuyordum düşündüğüm şeyi eceye söyledim ve mesenger dan mesaj attım bence buse doruğu seviyor diye Ece'nin verdiği cevapla yarım metre açılan ağızım destek oluyordu Ece o da senin efeden hoşlandığını düşünüyor dedi bende kahkaha patlattım ama buse bu mesajı öğrendi nerden hala bilmiyorum umrumda da değil bana bağırmaya başladı sokon bodoho bonomlo konoşmo dedi hayır sanki sen olmassan öleceğim lafa bak bu ne ego . Bu kadar umursamaz olamam normal miydi çünkü doruk buseyle benden konuştuğundan fazlasını konuşuyordu cidden . O aralar doruğun en yakın arkadaşı behlül Le çok iyiydik o benim yakın arkadaşımdı onu çok seviyordum ve ona doruğu söyledim ama o aşk kavramından nefret ederdi behlül çok iyi sır tutardı benim için buse den bile nefret etti canım kankam belki bizi ayarlar diye düşünmüştüm ta kii okula gelmemle gördüğüm şeye kadar....

Evet behlül arkadaşım dnbdmsnsk bu isimler takma haberiniz olsun zaten baya eski olaylar olsundu lütfen oy verin ve yb 💛

ARKADAŞKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin