21.bölüm

222 13 0
                                    

Bana sadece baktı. Ter ve gözyaşı ile uyandım tabiki her şey rüya idi. Kalkıp elimi yüzümü yıkadım ve salonda oturdum. Yeni bir arkadaş edinmiştim. Onunla konuşacaktım. Bana çok iyi bir planının olduğunu söyledi. Planı ise fake bir hesap açıp Doruğun arkadaşı olan Ahmet'e sevgilim olduğunu kanıtlayıp bunu Doruğa iletmekti amacımız sadece ne olacağını bilmekti. Neyse hesabı falan açtık hemen ahmet mesaj attı bu tamamen bir tesadüf ya da kaderim. Bana durup dururken sevgilimin olup olnadığını sordu bende evet var dedim ve instagram adresini attım.  O sırada nermin ile konuşuyor ve plan hakkında yorum yapıyorduk. Ahmet fake hesaba mesaj attı ve terslemeye küfür etmeye başladı. Biz o şokla bunu Doruğun yaptığını düşündük. Ahmet birden kavgayı alevlendirdi ve ortaya Doruğu attı. Kavga için buluşma tarihi attı. Ben de o sırada Ece'ye olan biteni anlattım. Ece nin bana söylediği şey ise buluşmaya biz gideceğiz ve gizlice izleyeceğiz oldu. Nermine bunu anlattıktan sonra heyecanla o günü saymak için bekledim. Güzel bir uyku için yatağıma uzandım.

......

Sabah oldu 12 gibi uyandım. Aynı rüyayı tekrar gördüm ama rüyanın devamı gelmiyordu. O sinirle yemek yemek istemedim. Annem ise bana zorla çorba içirdi. Nermin de bana mesaj atmıştı. Öyle havadan sudan konuştuk. Bütün gün şarkı dinlemek ve yatmak ile geçti. Akşama doğru Ece bir mesaj attı ve bana buse eski sevgilisi ile barışmış bakmalısın!  Yazdı bende bir diğer fake hesaptan istek attım ve kabul etti. O çok değişmiş ve çok güzelleşmişti. Her ne kadar ondan nefret etsem de bu durum beni kırmıştı. Kıran şey ise Doruğun bu kadar salak ve kör olmasıydı. Ya da bu tamamen benim salaklığım. Kırılmış ve tekrardan incinmiştim. Her zamanki gibi şimdi ise beni oturduğu yerden üzen çocuğu düşünüyorum. Bu çok aptalca onu hiç tanımamış gibi yapacağım. Kalbimde doldurduğu onca yeri koparıp atacağım. Adını dahi anmayacağım ve bir daha onu görmeyeceğim..

....

Üstünden bir saat geçti boş ve kırık hissediyorum kalkamıyorum. Bu hissi hayatımda üç kez yaşadım. Nermin bir yandan Ece bir yandan bana destek veriyor. Ben ise gerek olmadığını zaten onun sildiğimi söylüyorum. Telefonu kapatıp yatağıma uzandım ne kadar uykum olmasa da uyumaya çalıştım. Gözümdeki aptal yaşları gizlemek için. Şimdi senden nefret ediyorum Doruk bu kadar kötü ve kalpsiz biri olduğun için umarım kalan hayatında hep mutlu olursun ve beni ölene dek unutursun..

hezizadehh💘

ARKADAŞKWhere stories live. Discover now