15.bölüm

204 13 0
                                    

Sanırım çarşamba günüydü. Gökçe ve ceyda aynı yerde oturduğu için beraber geldiler. İşte bir ders falan geçti birden gökçe ağlamaya başladı. Ne olduğunu merak etmiştim hemen yanına gittim. Sanırım barışla sevgili olduğunu annesi, babası öğrenmiş ve ayrıl demişler. Bu o kadar kötü bir şey ki en çok ihtiyaç duyduğun anda yanında kimsenin olmamasından bile kötü. Onu gün boyu teselli ettik. O ağladı biz de ağladık. Barış kendini soğutmaya çabalıyordu ama Gökçe ondan bir türlü soğumuyordu aksine hep alttan alıyordu. Ben de o kadar üzülmüştüm ki sınavım baya kötü geçti sınav o an umrumda da değildi gerçe.  O an benim için önemli olan arkadaşımın mutluluğuydu.
.........
Eve döndüğümde çantamı bir kenara attım o kadar acıkmışım ki resmen gözüm dönmüş. Telefonu hemen şarja taktım ve yemek yedim. Sırayla mesaj sesleri geliyordu ama umursamadım. En sonunda ise telefonum çaldı. Arayan Ece'ydi açtım ve açar açmaz mesajlara bak dedi. Anında mesajlara baktım. Tamam belki Ece’ye biraz iş çıkartmış olabilirim. Mesajları gördüğüm anda yediğim yemekler boğazıma takıldı. Resmen bana resimlerini gizlice* çekip atmış canım kankam. Ne kadar değişmiş anlatamam yani bu doruk değildi. Ece'nin anlattığına göre anlamış ama neyse..
.....

Ben hala resimlere bakarken sude'ye mesaj attım. Bana resimleri silmem gerektiğini ve unutmam gerektiğini söyledi. Haklıydı belkide zaten bunu en başından kızlar da söylüyordu. Bende resimleri sildim, telefon numarasını, ona ait olan her şeyi hatta mezuniyet fotorafımızı bile kaldırdım. Zaten akşam olmuştu hemen uyumak için yatağa geçtim ve uyuyakaldım.
......

Okula gitmek için kalktım ve her zamanki gibi biraz geç kaldım. Okula gittiğimde Gizem'in yeni bir flörtü olduğunu öğrendim onun adına çok sevindim. Umarım mutlu olur. Ki zaten bence umut yani flörtleştiği kişi çok iyi bir insan. Ben gizemi mutlu edeceğine sonsuz inanıyorum. Çok mükemmel falan da doruk artık hikayelerine bakmıyor. Bu beni zor duruma soksa bile karar vermiştim. Bugün ece'lerin okul çıkışına gidecektim. Neyse okuldan koşarak çıktım ve koştum. Zar zor yetiştim ve hemen otobüse bindim bi kaç salak arkadaşımı gördüm ve en sonunda doruğu da bana bakmadı kolunda bir yara gördüm sadece onu neyse zaten ondan bir sonraki durakta indim. Mükemmel sinirlerim bozuldu. Ha bir de onunla uğraşacağım sanmam..
....

Neyseki Gizem ve umut mutlu bir ilişki yaşıyor. Nedense Gizem mutlu olunca ben de mutlu oluyorum. Belkide beni anladığı ve koruduğu içindir..

....

ARKADAŞKOù les histoires vivent. Découvrez maintenant