10.bölüm

251 15 0
                                    

Evet eşyaları toplayıp gittik burayı özleyecektim karne gününe 3 gün vardı ve sinir krizi geçirmek üzereydim kimseyi tanımıyordum ve bu garipti.
......
Karne günü sınıfa girdiğimde buse ağlıyordu neymiş ayrılıcakmışız bence bu süper Ece ve ben çıkışta sinemaya gidecektik kalbim doruk da gelsin isterdi ama o behlülle gidecekti ve selim falan karneleri aldık ağlamadım çünki birileri karşısında güçsüz gözükmeyi sevmezdim.
......
Sinema salonuna girerken bir telefon gelmişti behlül arıyordu hemen açtım neredesiniz diye sordu ben de sinemaya gidiyoruz dedim he deyip suratıma kapattı o sırada Ece şu karşıdakiler doruklarmı dedi bende yok hayır onlar başka bir yerdeydi ya dedim.
.....
Okul bitmişti ve sıkıcı klasik yaz tatilim midemi bulandırıyor şu sıralar korelilere sarmıştım BTS falan kuzenim sude sağolsun kafa dağıtıyordum bana iyi geliyordu kimseyi tanımadığım için de canım sıkılıyordu diyet yapmaya ve değişmeye karar verdim. Bu sefer kararlıydım ve eğer birgün doruğu görürsem beni daha farklı görmesini isterdim.
....
Günler aylar geçiyordu ve tam olarak 10 kilo vermiştim evet 10 kilo sadece 2 öğün yiyordum spor da yapıyordum artık kilolu değildim ve mutluydum ama hasta ve halsizdim hala onu görememiştim lise sonuçları ise açıklanmıştı ablamın okuduğu liseye gidecektim ilk başta hiç istemeyip ağlasam da tabiki mecburdum doruğu çok özlemiştim o ise eminim beni unutmuştur bazen behlüle görüntülü konuşuyorduk ve ben ona dayanamayıp neden karne günü aradıklarını sordum ve bana yalan söylediklerini aslında sadece gördüğümüz kişilerin onlar olduklarını söyledi ben ağlamaya başladım doruk benden kaçmış bu kadar nefret edilecek ne yapmıştım..
...
Lise için kayıtlara gittik önümde bir kız vardı ve telefonda itici bir şekilde konuşuyordu koç çok kızıcakk dedi o an içimden umarım o kızla aynı sınıfta olmam dedim.
Annem yanıma geldi ve o kızın annesiyle konuşmaya başladı aslında kız çok tatlı biriydi çok sevmiştim aynı sınıfta olmak için çabalamıştık telefon numaralarımızı verdik.
....
Arada gökçe ile mesajlaşıyorduk okul hakkında onun sayesinde okulda ilk gün utanmazdım başka arkadaşlarım da illaki olurdu ve bu can sıkıcı doruğun arkadaşı furkan da bizim okuldaymış ahhh neden kii zaten onu çok özlemiştim....
Okulun ilk günüydü....

Evet bölüm geç geldi ama okul işte vakit olmuyor bu zamanlara 14. Bölüm gibi gelirim hızlı geçiyor ama çok bişey hatırlamadığımdan bu arada son bölümler cidden çok karışık ben de karmaşa İçindeyim neyse 😂😂😂❤

ARKADAŞKWhere stories live. Discover now