17.bölüm

188 11 0
                                    

Her şey normal olsada bazı şeyler yarım kalmaz mı?  Ben de tam olarak bunu düşünüyordum. Aslında "eskisinden daha mı iyi olurdu" bilmiyorum. Günden güne eriyen kalbim parçalanmaya devam ediyor ve her seferinde canımı daha da çok acıtıyor. Geçmişte yaptığım hataları biliyorum bunun bende farkındayım ama yine olsa yine yapar mıydım lafına getiriyorum hep. Doruk ilk aşkım bazıları buna gülsede benim için derin bir yerde bazen fazla derine inip kayboluyor ama ansızın çıkıp geliyor. Beni hiç özlemedi mi acaba?  Ya da topluca çekildiğimiz şu fotoğrafa bakıyor mudur?  Düşünüyorum hemde çok. Ben onun için gururumu ele vermişken onun bunları bilmemesi ve herkesin bana abartma demesi koyuyor aslında. Sadece beni gördüğü zaman baksa yeterdi, yeter de. 
...

Behlül sonunda mesaj attı niye mesaj atmıyorsun diye. Bende karşılıklı trip atmışız yazdım ki öyle bence. Bana karne günü bir şeyler yapmayı teklif etti. İlk başta aksadım ama kabul da ettim. Hayal kurmaya başladım acaba doruk da gelir mi? Bence çok güzel olabilirdi o olsaydı. Görüntülü konuşmak istedi bende aradım. O kadar çok değişmiş ki şok oldum gerçekten. Aslında ben de değiştim mi?  Geçen gün annemle sahilde gezdim eve gelince doruğun arkadaşı bana mesaj attı ve seni gördüm ama annenden tanıdım ne kadar da değişmissin dedi. Merak ediyorum o kadar değiştim mi? 
.....
Doruğu her görme umuduyla gittiğim o yerde yine o yok gerçe o hiçbiryerde yok olmayacak, olmaz. Cidden hayatım tam olarak karşılıksız şeylerden oluşuyor. Aslında ben buna alıştım. Zor değil acıya alışmak acının sebebinin senden gitmesi zor olan. Çok mu iç döktüm ne? 

......

Okul bitiyor şaka maka bir sene geçti gerçekten onsuz bir sene..  Onsuz beş sene...  Ben birçok şey kaybettim kendi hatalarımdan.. Geri dönemezki o hepsi benim suçumu aslında...

...

Doruğun arkadaşı mesaj attı.

Okul bitiyor daha aktif olmaya çalışacağım 💛

ARKADAŞKDonde viven las historias. Descúbrelo ahora