20.bölüm

194 12 2
                                    

Mesajda "knk sadece merak ettiğim için soruyorum beni ne diye kaydettin" Yazıyordu. Ben "Berk" Dedim. Bana üzgün bir emoji atıp ardından ama ben seni ponçiğim diye kaydettim dedi. Telefonu kapatıp yan tarafa fırlattım. Çıldırmak üzereydim gerçekten ne yapmaya çalışıyor. Ne yapsam bilemiyorum bu his çok garip.

.....

Akşam üstü annemden eski oturduğunuz yere gitmek istediğimi söyledim. Babana sor dedi tabiki şaşırmadım ama babam bence izin vermezdi ben yinede sorup şansımı denemek istedim. Korka korka yanına gidip sordum. Sabah seni bırakırım dedi. Sevinç çığlıklarımın ardından kendi kendime düşünmeye başladım. DORUK YA ORADAYSA!  Onu henüz görmeye hazır değilim. Çok uzun zamandır görmedim ve gitmeme 12 saat kaldı sanırım onu görürsem ya ağlarım ya da kalakalırım. En kötü ihtimal ise onunla konuşmak olur. Korku ile uyumaya başladım. Sabah olduğu zaman hemen kot bir pantolon üstüne de askılı bir tşört giydim ne yani o kadar kiloyu boşuna mı verdim. Ayakkabılarımı giydim ve babamla çıktık. Arabada kulaklık taktım babam bana 'insan arabada neden kulaklık takar' adlı bakışını sunduktan sonra arabayı sürmeye başladı.
...
1 saat sonra gelmiştim. Ayça ve su'yu görmeye gittim. Bana cesaret verip doruğun evinin ordaki parka götürme çabaları ve uğraşları sonunda ne oldu bilemezsiniz. Evet bunu başardılar. Saçlarımı düzelttim ve makyajımı tazeleyip gittim. Aslında babamın neden izin verdiğini anlamıştım. Okulun en yüksek bölümünü kazandığım içindi . Neyse korku ile parka adım attım ve eski ortaokul arkadaşlarım orda toplanmış. NE NE NE KAÇMALIYIM diye bağırınca herkes bana baktı ve Doruk ordaydı evet ordaydı. Ayça'ya herkes bu kim dedi. O kadar çok güldüm ki anlatamam. Beyza ben dedim. Herkes şok içinde bakıyordu. O kadar mı değiştim ya blöf  falan mı bu?  Doruk anında önüne döndü ve konuşmadı bile aradan beş on dakika geçti sadece konuştuk doruk hariç. Koluma bir baskı uygulandığını hissettim. Kolumu çeken kişi Doruktu ve beni parkın dışına sürükledi.
...

Devamı aşırı süprizli 🐰🐰

ARKADAŞKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin