Den rätta känslan

2.4K 28 2
                                    

- Du verkar ha haft trevligt i alla fall, kommenterar Rasmus.

Alex ger honom ett leende som säger "du skulle bara veta".

Under hela basketmatchen kunde Rasmus bara tänka på en sak. Sex. Hur känns det? Hur går det till? Vad är bra att veta innan man sätter igång?

Kompisen bjuder Rasmus till en fest som han tackar ja till. Alex brukar ibland ordna enklare mer avslappnade fester som sällan blir dåliga. Ett säkert kort till en bra helg.

Kanske funderar jag för mycket på det där, tänker han och för handen över en blå skrivbok han hittade i ett skåp.

Han är hemma i sitt rum och nyfiken, så nyfiken att han inte ens vet var han ska börja.

Efter en stunds funderande lyckas Rasmus klottra ner en rubrik till första sidan.

" Det jag vet om sex just nu"

Sedan går det nästan för bra. Han skriver ner punkt efter punkt tills han fyller två sidor. Han vet bland annat hur sex går till rent praktiskt, att penis förs in i slidan. Han vet också att tjejen måste vara våt och att hon behöver längre tid än killen för att kroppen ska värmas upp. Han vet att man ska ha kondomer för att skydda mot sjukdomar och graviditet, att tjejen kan ta p-piller. Rasmus vet också var man kan skaffa kondomer och p-piller och att sex ska vara på lika vilkor och att det ska vara frivilligt och njutningsfullt för båda. Han vet också att ett nej betyder nej och att man när som helst har rätt att avbryta. Man ska respektera varandra.

Det där lär man sig i skolan, men det man inte lär sig är sånt som hur man smeker en tjej, ställningar som är behagliga, vad man ska säga och göra för att hon ska bli upphetsad och hur man vet att man är redo. Det där ska han ta reda på, bland annat.

Det är sent nu och Rasmus lägger sig. Imorgon ska han på grillfest. Han fattar inte hur fort tiden går på sommarlovet. Fyra dagar passerade svisch på hans sommarjobb som fastighetsskötare.

Rasmus kommer till en grillplats vid en sjö. Det är rätt mycket folk här och en del känner han, men långt ifrån alla.

Alex är här med sin flickvän som känner Ronja, en tjej som Rasmus tycker om. Det hade varit ett perfekt tillfälle att prova på och lära sig lite nytt, om det inte vore så att hon inte gillar honom alls.

Han smakar på namnen, hur ljuvt det låter. Rasmus och Ronja. Det är rena symfonin som han bara får glömma.

Alex passar honom en ölburk. Rasmus tar emot och klunkar.

Och så är Elsa här. Hon som är söt men klängig och tjatig. Redan nu sitter hon och kramar om hans arm vid grillplatsen.

Måste man verkligen älska den man förlorar oskulden med? Börjar han undra. Man kanske inte behöver vara störtkär, så länge man känner respekt och vänskap, vilket han gör med Elsa.

En burk till av den goda ölen gör honom mer avslappnad och lättsam. Det blåser skönt och hela atmosfären andas sommar. Han har också sällskap av Elsa, en rätt trevlig tjej ändå.

Han kanske bara kan utforska lite...Rasmus smeker hennes lår och försöker få in rätta känslan i smekningarna och greppen. Hennes lår är mjuk, len och samtidigt fast. Han ryser nästan till när han smeker hennes vänstra lår neråt och uppåt med sin högra hand i långsam takt.

Hon sneglar på honom efter en stunds smekning och ler. Några har sprungit ner för att bada medan andra är upptagna med grillen som ligger en bit bort från vindskyddet där de sitter nu.

- Rasmus?

- Mmm..?

- Vad gör du?

- Jag smeker dig, viskar han med eftertänksam min. Han måste se dum ut just nu med rynkad panna och snörpt mun.

- Det var skönt, säger hon.

Han höjer överraskat på ögonbrynen.

- Men det känns lite skumt när vi bara är vänner just nu, tillrättavisar hon med en fnissning och flyttar hans hand.

- Förlåt, ursäktar han och flyttar sig bort från henne.

Resten av kvällen flöt på utan vidare framgång på kunskaps-och erfarenhetsfronten. Det var ändå en trevlig kväll, bortsett från att han var lite bekymrad över vad " just nu" innebär. Hoppas inte att han har gett henne förhoppningar nu.

Nåja, han kanske inte lyckades särskilt bra på festen men en sak har han att skriva i sin blå bok.

" En tjej (eller kanske bara just Elsa) tycker om långsamma smekningar och ett försiktigt pressande grepp om låren som vandrar neråt och sedan uppåt. "

Han stänger boken och småler lite åt hur spännande det faktiskt var att smeka en tjej på låren för första gången. Det pirrade till i magtrakten när han väl fick in den rätta känslan.

O som i oskuldМесто, где живут истории. Откройте их для себя