Caspers upptåg

1.2K 23 7
                                    

- Hej..Hmm...j..jo...det är så här...börjar Casper.

Ett par veckor har gått och nu är det plötsligt juli. Han stod inte ut med att se hur glad Rasmus är med Elsa, hur perfekt deras förhållande verkar vara.

Det är orättvist att Rasmus har fått pussa, kyssa, hångla, smeka och till och med älska med en tjej när Casper inte ens har fått sin första kyss. Tycker han.

Två tjejer mot noll gör att han blir besviken på sig själv och inte längre kan härda ut.

Därför stod han framför Lindas dörr och skulle plinga på för att fråga om hon ville träffas en stund. Casper tänkte att på detta sättet kanske hon skulle bli mer imponerad och smickrad än om han hade skickat ett sms.

Casper andades in, men kände hur skakig han blev och hur han försiktigt började rodna. Han tryckte på ringklockan och andades ut.

Hur gick den låten? " Jag vill vara din Margareta. Bara vara din ska du veta. Står här vid din dörr, kär som aldrig förr..."

Verkligen Casper? Verkligen den låten? Frågade han sig själv och skakade på huvudet. Casper har samma musiksmak som sin pappa.

När Linda öppnade dörren rodnade han ännu mer och tankarna blev obegripliga. Det enda han fick fram var " Hej..Hmm...j..jo...det är så här..."

I huvudet spelas "I saw Linda Yesterday" med Dickey Lee och han hör knappt sina tankar.

- Casper? Hej...vad ville du? frågar hon med en tyst och överraskad röst.

Hennes röst gör honom ännu mer nervös. Han vågar inte se henne i ögonen utan fäster blicken på hennes mörkbruna flätor. Hon är väldigt flickaktig av sig för sin ålder.

- Jag tänkte fråga dej om du vill hitta på nåt? frågar han och snubblar över orden med tungan. Casper tittar blygt ner i marken och småler. Glad över att han har klarat sig hittills utan att fega ur.

Rasmus skriver ner, enligt honom, det erotiska porrsexet, i den blåa anteckningsboken. Han skulle ha skrivit det för ett tag sedan, men livet kom emellan med träffar med Elsa, jobb, kompisar och resor med familjen. Han får också en idé. Tillsammans med Elsa kan han kanske skriva en erotisk novell? Det låter som en spännande idé, bra eller dålig vågar han inte avgöra, men spännande är den.

Han stämmer träff med Elsa och sedan blir han sysslolös. Det är då han tar fram ritblocket och kladdar, någonting han inte har gjort på länge. Det känns avslappnande och skönt att komma bort från tankarna om sex. Rasmus målar sommar och familjen, sedan Elsa. Sedan Elsa naken. Typiskt. Det är nästan som en drog. Har man en gång börjat är det tydligen svårt att sluta.

Linda glor med stora ögon upp på honom. Han tittar på hennes högra kind. På ett litet födelsemärke.

- Ja..gärna, viskar hon och ler ett litet leende.

- Vad kul, mumlar Casper och försöker dämpa sin förtjusning men misslyckas när han börjar skratta mjukt.

Hon fnissar också tyst.

- Vet du hur länge jag väntat på det här? frågar hon vänligt.

Han möter hennes djupa grönblåa ögon. Alla hans organ, inklusive huden jublar. De har känt varandra i två år sedan de började högskolan.

- Alldeles för länge, säger han.

Linda tar på sig skor och de går långsamt längst trottoaren ner till stan och stannar till längst en stilla flod, Viskan, som löper igenom staden. Vid en bred trappa som går ner till floden sitter de två. Ett par duvor gör dem sällskap.

De pratar en stund, smyger sig successivt närmare varandra tills Lindas hand är lockande nära Caspers. Han nuddar försiktigt hennes långfinger med sitt pekfinger. Hon verkar inte ha någonting emot det. Han kupar hela sin hand över hennes.

Då tittar hon på honom och hjärtat dunkar. Inga tankar finns i hans huvud.

Hon vänder blygt bort blicken, kramar om hans arm och vilar sitt huvud mot den istället. Hennes huvud når inte till hans axlar.

Casper suckar. Han har väntat jättelänge på sin första kyss. Evigheter känns det som, men fortfarande är han okysst. Det är inte bara flickor som fantiserar om första kyssen, killar undrar och fantiserar också.

Han skakar inombords av iver att kyssa henne. En hel jordbävning är det. De har pluggat till tentor ihop, fikat och ätit lunch ihop, gjort grupparbeten ihop...de har alltid trevligt med varandra och Linda är söt med en smäcker kropp. Casper vill inte ha en kyss från någon annan än henne.

Därför ska han nu använda sitt bästa knep. Tyngsta artilleriet.

- Får jag viska en hemlighet till dej? frågar han.

- Ok...

Han kutar ryggen en aning, böjer sig mot henne och stannar vid hennes öra.

- Jag vill ha en puss av dej på kinden, mumlar han blygt.

Hon fnittrar.

- Bara på kinden då.

Han nickar och när hon precis ska pussa honom på kinden så vänder han sitt ansikte så att deras läppar möts. Linda ser överraskad ut, men blundar ganska direkt efter. Det gör Casper också.

Hjärtslag blir till trumslag och han åker en kort psykedelisk tripp när introt till "Money" av Barette Strong spelas i hans huvud. Hennes mjuka läppar smakar hon. Sött och salt. Hennes varma andetag värmer mysigt under hans näsa och Casper får ett milt lyckorus. Kramen om hans arm blir tajtare.

Det blir en kyss med två smack, svagt öppen mun.

De släpper kyssen och öppnar ögonen. Casper flyttar sig generat ifrån henne då han känner att han har stånd. Linda blir förolämpad, tills hon märker hur han skyler grenen och rodnar starkt.

- Hoppsan, mumlar hon fnissandes.

Hon får ett blygt, nervöst skratt till svar och tycker att Casper är den sötaste killen i världen.

Casper har fortfarande inte kommit hem, tänker Rasmus. Undrar vad han håller på med....

O som i oskuldحيث تعيش القصص. اكتشف الآن