Timing

1.5K 22 1
                                    

- Jag menade inte så...mumlar Rasmus ursäktande. Elsa tar hans kön ur hennes mun och sväljer hans sats.

- Det är lugnt, säger hon med ett litet leende. Hon reser sig och sätter sig i soffan.

Nu är stämningen förstörd. Rasmus drar skamsen upp sina kalsonger och byxor.

- Det var skönt så länge det varade, försöker han.

- Åh...stackars Rasmus, ömkar hon fnissandes när hon ser hur förbannad han är på sig själv.

- Jag ska nog duscha, säger hon och ger honom en puss på kinden.

- Gör du så, suckar han och lägger sig trött i soffan. Kondompaketet ligger och retas på soffbordet. Rasmus fnyser åt det.

Allt handlar om timing! Det var verkligen dålig timing att utbrista ett högt, skärande "jag älskar dig" under avsugningen, men visst förstår hon att han bara var överväldigad av stunden?

Det gör hon säkert.

Hon tassar förbi vardagsrummet omsvept i en handduk. Hon stannar till och ser fundersam ut.

- Du får göra mig sällskap i duschen om du vill, säger hon.

Elsa ger honom en ny chans...Schysst! Rasmus ler och rycker på axlarna.

- Jag kanske kommer in sen, säger han.

Det gör han och det är som en våt dröm. De tvålar in varandra och smeker försiktigt. Elsa är vacker naken med sin bleka hy och ljusrosa små bröstvårtor. Han tycker också bara i stunden att hennes navel är söt. En hel del kyssande blir det också. Rasmus närmar sig hennes murra med sina fingrar.

- Ska jag visa dig hur man gör? frågar hon retandes.

- Det är väl bäst så, säger han.

Hon tar tag i hans hand och leder honom.

- Precis i början av skåran emellan här så finns en sak som känns som en knapp. Pilla inte direkt på den utan gnid runtomkring och...ja...var mjuk i början, säger hon lite blygt och ler svagt.

Rasmus försöker vara så mjukhänt som möjligt och börjar pulla henne. Det tar en kort stund innan hon börjar hmm:a och sucka. Han börjar själv bli upphetsad av att göra henne upphetsad.

- Känns det bra? frågar han.

Hon svarar inte utan ger ifrån sig ett högt, pipigt stön som låter roligt. Gulligt.

- Super...säger hon blundades och han känner hur hon skälver inombords. Han tar bort sina fingrar och ler blygt åt henne.

Hon hoppar upp på honom och överöser honom med kyssar. Elsa halkar nästan av honom. Hennes brunröda hår har klistrat sig fast på hennes bröst.

Allt ser lovande ut tills Rasmus snubblar och hamnar med Elsa över sig. De skrattar och virar in sig i handdukar och lägger sig och tittar på film istället. De hade precis börjat lära känna varandras kroppar och behöver mer tid på sig. Återigen var timingen inte rätt.

Rasmus får skäll av sina föräldrar när han kommer hem. Juste, han har helt glömt bort att tala om för sina föräldrar var han höll hus.

- Jag har varit och levt, svarar han som om det vore det mest självklara i hela världen.

- Försöker du vara näsvis nu? frågar mamma argt.

- Jag är aldrig näsvis!

- Jo!! instämmer brorsan och farsan på en gång.

Ok, ibland kanske han uppfattas som en "jag vet allt-typ" men oftast har han rätt. Det är bara det att ingen annan vill medge det.

Han skriver i sin blå bok om de spännande sakerna han har varit med om under helgen. Om hur Elsa har blivit intressant och de intima stunderna de hade. Det var kul, det var livligt och pulshöjande. Han vill fortsätta där de avslutade.

Är det såhär det känns om man är beredd att ha sex? Han längtar nästan ihjäl sig efter nästa gång de ska träffas, nu när han har fått provsmak på det hela.

Han vill och hon vill, det måste bara bli rätt timing.

O som i oskuldDonde viven las historias. Descúbrelo ahora