Jag trodde att jag visste allt

811 19 1
                                    

Rasmus fixar sig en läsk med isbitar och sätter sig vid bordet i trädgården igen. När han med fysikformler börjar räkna på hur mycket energi det skulle behövas för att smälta alla iskuber som flyter omkring i läsken avgör han att han är klar med tänkandet.

- Ok, jag har funderat! säger han högt och triumferat för sig själv.

Han har en plan för Elsa och en plan för Khalil som har sugit sig fast som en bläckfisk på honom.

Resten av dagen går åt till att slöa och slöa innebär för Rasmus att han googlar nya fysikteorier och försöker förstå dem. Mest spännande är teorierna inom kvantfysik som är som olösta gåtor. Han stöter just idag på en teori som säger att det finns ett fenomen kallad kvantintrassling. En partikel kan tydligen ha en telepatisk förbindelse med en annan partikel. Bara det i sig är fascinerande, men ännu mer fascinerande är att förbindelsen inte påverkas av avstånd.

Hehe...Nu kom han på världens bästa raggningsreplik/smörig grej han bara måste prova på Elsa.

Med ett ryck där han sitter vid sin dator hämtar han mobilen och sms:ar Elsa.

" Hej, vet du vad kvantintrassling är?"

" Nej, vill jag ens veta? Haha xD"

" Ja, det vill du. Kvantintrassling är när två partiklar har en telepatisk förbindelse till varandra som inte påverkas av avstånd...jag tänkte på oss när jag läste det där..."

" Aaaw! Vad gullig du är! Hur kommer du på allt sånt?"

" Det är hemligt! Kan vi träffas nån dag under veckan? Måste prata med dig om en sak."

" Haha, visst. Vi kan ses hemma hos mig på...torsdag?"

" Det blir bra. Ha det gott så länge."

Elsa har helt slutat med att tjata om att han ska vara mer romantisk vilket känns skönt. Rasmus vet inte hur länge till han hade stått ut med att överraska henne på jobbet eller att åka hem till henne bara för att lämna en röd ros med en lapp på dörrtrappan.

Nu är det istället hon som är väldigt romantisk mot honom. Sist gav hon honom en hel låda med lyckokakor där det stod små kärleksbudskap på lapparna. En del småsnuskiga också.

Allt är mysigt mellan dem, men han tror att Elsa tycker alltför mycket om den nya sidan hon har upptäckt hos honom.

Äh, det där löser sig på torsdag. Får man hoppas. Han vet vad han ska säga i alla fall.

När det gäller Khalil kan Rasmus inte tänka sig att vara med förrän han har tagit säkert reda på att Alex är otrogen. Så det blir hans nya sysselsättning nu när sommarjobbet är avslutat.

Rasmus stänger av datorn och börjar skriva ner sina tankar om förhållanden i den blåa boken. Ett förhållande är dåligt när det skadar en eller båda i relationen känslomässigt eller fysiskt. När det inte längre tycks finnas attraktion mellan personerna i ett förhållande kan man jobba med att återuppliva och stärka attraktionen, men om det inte hjälper så är det också dags att gå vidare. Relationer som hindrar en från att leva det liv man vill är också att lämna.

Den där erotiska novellen kommer upp i hans tanke igen och skamligt nog bestämmer han sig för att själv skriva en sida eller två. För att ge den till Elsa. Han bryr sig inte om hon ogillar att han skriver sådana texter. Hon borde faktiskt bli smickrad över att han tycker att hon är så attraktiv att han bara vill ta henne på köksbordet eller var som helst egentligen...

Kan killar skriva sexnoveller? Är inte mest tjejer som skriver sånt?

Jo, det är mest tjejer som skriver sådant här för att killar kanske finner det svårare att skriva om romanser och kärlek. Killar fänglas inte lika enkelt av dramor och känsloutbrott som tjejer, tror han. De prioriterar annat i livet och en del kanske till och med försöker koppla bort känslor för att livet blir enklare utan dem.

Men det innebär inte att alla killar är sådana och det är ju nyttigt att komma i kontakt med sin sensuella sida.

Han funderar på hur han ska börja och konstigt nog återgår tankarna till när han upptäckte vad sex verkligen var. Alltså inte bara ett sätt som barn blir till.

Rasmus var kanske tretton på sommarläger. Några äldre killar berättade för honom att det fanns ett titthål till tjejernas dusch. Han var såklart nyfiken att se nakna tjejer eftersom killarna i klassen alltid gick och skröt om att de hade strulat och hånglat med hon där och hon där också. Rasmus skulle imponera på dem med att ha sett nakna tjejer i verkligheten.

De äldre killarna visade honom att om
man stod på sätet av en rostig cykel kunde man nå upp till ett fönster och titta ner på tjejerna som duschade.

Han vågade knappt sticka upp huvudet så att det syntes genom fönstret den morgonen efter frukosten, men gjorde det ändå. Risken för att bli upptäckt var stor, men värt utsikten.

Han såg bröst, rumpor, underliv i olika variationer och blev som fastklistrad mot fönstret. Det kändes spännande och pirrade till i hela kroppen. Inte alls som när han såg morsan naken när han var liten.

Det var också första gången han fick ett stånd av upphetsning.

De andra killarna drog ner honom för att de också ville se.

- Nämen, retas en av killarna och pekade flinande åt bucklan vid grenen.

Rasmus rodnade och skylde ståndet med sina händer som en blyg liten pojke.

- Lägg av Linus. Klart man blir kåt av att se nakna tjejer, sade Otto.

- Vad är kåt? undrade Rasmus.

De skrattade roat och den kvällen fick han veta hela tjolabaletten om sex. Hur skönt det kan vara och att det inte alls bara är till för att göra barn när mamma och pappa är jättekära.

Plötsligt förstod han också vad ordet sexig betydde och tjejer och sex var inte alls äckliga längre.

" Jag trodde att jag visste allt man kunde veta om erotik tills jag träffade henne."

Och sedan fortsätter bara snusket av sig självt.

O som i oskuldWhere stories live. Discover now