Att vilja men ändå inte

1.5K 24 1
                                    

Rasmus bestämmer sig för att man inte kan planera sådana här händelser i förväg och att det är bäst om man låter saker komma när de kommer.

Men det tycker inte Elsa som har pratat med honom om att de skulle förlora oskulden tillsammans. Den här helgen.

Redan nu känner han hur nervositeten kryper inombords och vilken stor prestationsångest han har. Tänk om han inte får stånd eller inte kan få på kondomen? Om hon blir gravid?

Rasmus föreslår att hon borde skaffa p-piller först. I fall i fall. Hon håller med och säger att hon kan skaffa p-piller själv.

Det är tisdagkväll och Rasmus sitter med ett hårt stånd och det där röda paketet med kondomer som aldrig blev öppnad hos Elsa. Han öppnar en förpackning och tar ut kondomen.

Vilket håll ska han rulla ut den? Rasmus drar tillbaks förhuden och provar sig fram. Det tar en stund, men han lyckas ok med att trä på kondomen. Han stör sig bara på den lilla luftfyllda pluppen i toppen. Ska det se ut så?

Han läser anvisningarna igen och denna gången trycker han ut luften innan han rullar ner kondomen ytterligare. Det känns inte obehagligt att ha på en kondom, bara ovant och lite varmt.

Såja...Finns det någonting mer han behöver veta? Jo, att man inte ska använda fett eller oljebaserad glidmedel för det tär på kondomen och att man ska hålla fast kondomen vid penisroten när man drar ur. Två kondomer ger inte heller bättre skydd, tvärtom, friktionen gör att kondomerna lättare spricker. Juste, kondomerna bör också förvaras i rumstemperatur och på ställen med inte så mycket friktion.

Rasmus lyxrunkar och får en fylld kondom. Det han har lärt sig i skolan är att man ska knyta ihop kondomen och sedan slänga den i papperskorgen, vilket han gör, efter att först ha virat in kondomen i hushållspapper. Det vore väldigt pinsamt om någon städade hans rum och såg kondomen.

Han övar ett par gånger till med pauser tills han är ganska säker på det han gör.

Det här med glidmedel då? Blir det mindre smärtsamt för Elsa om de använder det? Det kanske är bra att ha...spekulerar Rasmus. Första gången är det inte lätt att veta om hon är tillräckligt våt. Det får han skaffa nu någon dag under veckan.

Undrar om hon också är lika nervös som honom? Det skulle kännas bra att veta. Det kan ju hända att de inte känner att tiden är inne eller att det känns pressat, tänker Rasmus för sig själv.

Bara för att de har bestämt sig för att förlora oskulden betyder det inte att de faktiskt kommer att göra det just i helgen. Frustrationen som uppstår av att verkligen vilja göra någonting men ändå är osäker går inte att förklara!

O som i oskuldWhere stories live. Discover now