Cap. 4

1.4K 75 9
                                    

Dylan pov.

Mă gândeam ce cadou să-i fac Alexei. Nu știu nimic despre ea! Vreau să mă întâlnesc cu prietenii ei și să-i întreb ce îi place sau îl voi ruga pe Phil să-mi spună cine e și ce îi place. Da, asta voi face!

Lex se întoarce în clasă odată cu profu' și se pune în bancă. Profu' începe să ne spună despre literatură, iar eu mă jur pe ce am mai sfânt că nu am înțeles absolut nimic, dar m-am chinuit să fiu atent, de dragul lui Lex. Clopoțelul a sunat, iar eu m-am dus la dulap și mi-am băgat cărțile în el. Am fugit în spatele școlii și m-am asigurat că nu e nimeni, apoi l-am sunat pe Phil.

Convorbire telefonică:

P: Alo! Ce-i Dylan?

Eu: Auzi? Am nevoie de o favoare! Poți să cauți în baza de date a orașului pe tipa asta nouă? Alexa Devil Vipera?

P: Pe sub-șeful Mafiei Noastre?!

Eu: Cuuumm?!!?! Păi eu de ce n-am știut?! Nu contează! Azi e ziua ei! Ce cadou să-i dau?

P: Fă-i cadou o mașină și o brățară cu o cruciuliță!

Eu: Bine! Ești un geniu!

C. T. încheiată.

Am plecat până la bijuterie și i-am luat o brățară cu o cruciuliță în mijloc, care era superbă și i-am luat o mașină tunată și un pistol nou creat, care e genial! Sper că îi va plăcea!

M-am dus la sediu unde timp de 2 ore m-am antrenat. M-am întâlnit cu Phil, care mi-a spus că-i vom face o surpriză lui Lex, aici la sediu.

M-am îmbrăcat într-o pereche de blugi negri, un tricou alb, o geacă de piele neagră și niște teniși. La 8 pm. începea petrecerea așa că trebuia să mai aștept vreo 2 ore.

Lex pov.

Am terminat ora de literatură, așa că mi-am lăsat cărțile în dulap și am plecat acasă, luând-o și pe Ali cu mine fiindcă și ea avea chef să chiulească. M-am schimbat în niște haine mai comode, după care, m-am pus să dorm puțin.

Peste vreo 4 ore, mă trezește Ali:

Eu: Hm?

A: Lex, diseară mergem la o petrecere! Ai rochie?

Eu: Îhî!

A: Ok! Păi mai sunt 2 ore până la petrecere așa că pregătește-te!

Eu: Ah! Te urăsc!

A: Și eu te iubesc!

Iese din cameră, iar eu intru în baie și fac o baie de vreo oră, timp în care mi-am spălat și părul. M-am așezat la masa mea de toaletă cu oglindă înfășurată într-un prosop și am început să-mi usuc, după care mi-am ondulat părul.

M-am îmbrăcat așa:

M-am îmbrăcat așa:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Fiica Diavolului 🔞Where stories live. Discover now