Capitolul 21

766 38 2
                                    

Jack pov. +18. Conținut destinat adulților! Interzis minorilor! 🔞🔞🔞

- Iubitule... Facem și noi ceva?

- Oooo, dar ce păpușă sexy avem!

- Păi pentru cine crezi că sunt așa?

Am zâmbit amar, încercând să mi-o imaginez pe ea în locul ei.

- Nu știu, ia spune-mi!

- Nu mai bine ai vrea să-ți arăt? îmi spune și zâmbește grețos de pervers.

Mi-ar fi plăcut să mă țină pe ace ca să o ating, la fel ca ea. În schimb asta își deschide picioarele și când nu cer. Doamne, pe cine mi-ai dat?

- Mai târziu, iubito!

- Dar mai târziu trebuie să mergem să ne cunoaștem finii! se plânge și face bot, făcându-mă să mă strâmb dezgustat.

- Păi, da! Mergem la fini, iar eu vreau ca iubita mea să fie mai sexy ca mireasa! spun, iar ea se aruncă pe mine și mă sărută.

Doamne! Cu ce am păcătuit așa de grav de mi-ai dat-o pe asta?!

A sărit imediat din brațele mele și a plecat la salon pentru împachetări cu dracu știe ce și spa, iar eu m-am închis vreo 3 ore în birou, când idioata asta de Layla intră în birou trântind ușa și se agită prin fața mea, că mai are doar jumătate de oră până să ne vedem cu finii.

Eu mi-am luat doar niște blugi, un tricou alb, o geacă și niște teniși, pe când ea și-a luat o rochie albastră sub fund ca o curvă și și-a luat o pereche de pantofi crem cu platformă, extrem de înalți, fața îi era prea asfaltată cu machiaje după părerea mea, iar părul mirosea urât a fixativ, făcându-mi nasul să se încrețească.

- Să mergem iubitule!

Am forțat colțurile gurii să se ridice, iar dinții să muște limba ca să nu-i zic vreo 2 imediat și am urcat în mașină fără să-i deschid portiera, așa cum se aștepta.

Mi-a futut radioul tot drumul cu manele, iar mie deja îmi venea acru când o vedeam cum își mișcă plasticul și cum se pisicea pe lângă mine.

Am ajuns în fața studioului prietenului meu și am intrat alături de "iubita mea frumoasă ".

O piesă pe care am auzit-o la Layla se auzea pe fundal așa că am intrat așteptându-ne un adevărat spectacol demn de muzică, dar a continuat cu porno, făcând-o pe Layla să țipe, iar mie să-mi cadă balele la ce fină frumoasă am.

Alexa pov.

2 ore! 2 ore nenorocite în care am avut de dat minciunile ca pe apă ca să mă pot ascunde, dar am răsuflat ușurată la final, știind că ei le-au înghițit pe toate.

***

Am ajuns în fața studioului, iar Melisa mi-a sărit în brațe, pupându-mă pe toată fața, de parcă era copilul de acum 5 ani, nu o adolescentă care mai are un an de liceu. O pup pe frunte protectiv, apoi ea pleacă acasă și mă lasă singură în tot studioul împreună cu Hayden al meu.

- Bună dragule!

- Bună iubito! spune și îmi dă un sărut scurt.

- Merg să mă schimb!

- Ai chef de niște cântat?

- Sigur, despre ce?

- M-am gândit să facem un colaj cu piese ce țin de dragoste și așa! Mă gândeam că la început fiecare va cânta singur câte o piesă pentru celălalt, apoi cântăm piese de dragoste împreună și apoi la final piese de despărțire! Ce spui?

Fiica Diavolului 🔞Onde histórias criam vida. Descubra agora