Capitolul 23

655 40 5
                                    

- Credeam că te-ai lăsat! spune privindu-mă cu o privire critică.
- Și ție ce-ți pasă? Și cum de a ta e insula și mașina aia? Ultima dată când te-am văzut te țineai de banii lui tati și ai lui mami ca să trăiești! Acum? De ce ar fi diferit? i-am răspuns acid, fiind încă surprinsă că m-a văzut aici.
S-a încruntat, iar eu ca răspuns mi-am dat doar ochii peste cap și am pufnit.
- Spre marea ta mirare, nu! Acum îmi obțin proprii bani, iar insula am primit-o de la părinți! Mașina am cumpărat-o eu!
- Drăguț! Acum bănuiesc că după atâta timp de muncă, am început sarcastică, toate miliardele tale de dolari care au intrat în mașină îmi revin mie!
- Mda! Mai am încă un exemplar, deci nu e prea mare pierdere, iar insula, e în Africa!
Mi-am înghițit cuvintele și spre mirarea lui Jack, i-am sărit în brațe și l-am sărutat, spre norocul meu nu era nimeni prin preajmă.
- Daaaaaaa! În sfârșit!!!! Te iubesc mult! am spus și l-am sărutat din nou, apoi i-am luat contractul insulei din mână și am atașat cu un cârlig mașina câștigată, apoi am plecat în viteză, provocând o mulțime de praf.
- Aaaaaaaaa! Insulă în Africa!!!!!!! În sfârșit o să am timp să termin căutările pe care le-am inițiat de 7 ani încoace! am spus și am accelerat mai tare, ajungând acasă în timp record.
***
Am urcat tiptil scările și mi-am aruncat imediat hainele după mine, intrând în apa aburindă din cadă. Am gemut la contactul cu spuma și mi-am lăsat capul pe spate, aruncând o privire pe gemulețul de lângă cadă la florile cele mai iubite de mine, adică regina nopții, urmate îndeaproape de trandafirii negri. În sfârșit, în sfârșit! O să am ocazia să "inspectez" Africa, dar în special insula aceia, care poate e biletul meu de răzbunare. O să vedeți mai târziu despre ce e vorba. Am lăsat gelul de piersici să mi se imprime în piele, apoi nu știu nici eu de ce, am început să trasez conturul tatuajelor făcute azi, amintindu-mi brusc de celelalte piercing-uri mai vechi, ale mele. Ah, răzbunare, dulce răzbunare! Doar 31 de zile din acest moment! Doar 31! O să plătești pentru ce-ai făcut nenorocitule! Ce credeai tâmpitule?! Că dacă te scoți de fiecare dată cu niște piste false acum mă mai poți opri? Nici vorbă! De asta toate indiciile duc la el! Câine dobitoc! Te-ai pus cu cine nu trebuia! Gemenii sunt atât de idioți! Probabil că dacă nu erau ei, acum nu te găseam vierme împuțit ce ești! Dar zilele îți sunt numărate! Ah, ce avantaj cursa asta! Norocul momentan e de partea mea. Mi-am dorit atât de mult să te prind, încât am reacționat prea pripit! M-am gândit că te ascunzi idiotule prin orașe multimilionare ca să fii greu de găsit, când tu te-ai ascuns printre animale! Laș ce ești! Ție frică să nu fii prins și te-ai ascuns în junglă ca și Tarzan? Ei, ți-a mers și îți va merge încă 31 de zile, timp în care fără să conștientizezi tâmpitule, zilele îți sunt numărate! NUMĂRATE! Dacă ești de când te-ai născut un dobitoc fără scrupule, atunci să te rogi la o minune să te scape din ghearele mele! De fapt, nu! Să-ți spui ultimele lucruri în astea 31 de zile și să-ți pregătești sicriul, că te arunc personal în el, nesuferit idiot. Mai faci și pe băiatul bun ca un poponar ce ești! Detest pupincuriștii! Mi-au clănțănit dinții involuntar, eu conștientizând că deja apa e rece, așa că am ieșit repede din cadă și după ce m-am șters și de ultimul strop de apă de pe piele, am îmbrăcat o pereche de bikini roz deschis și un halat negru din satin, după care m-am aruncat între perne și lăsându-mă furată de vise, am adormit.
Jack pov.
Vai să-mi fut una! Ea tocmai m-a sărutat de 2 ori și mi-a și spus te iubesc?! Eh, să fiu al naibii! În momentul ăsta, sunt atât de fericit, încât îmi vine să sar pe aici de bucurie. Daaa! După atâta timp i-am simțit buzele peste ale mele! Am auzit din partea ei te iubesc! TE IUBESC! Doamne sunt cel mai fericit! Trebuie să o despart cumva de măscăriciul de Hayden! Ea e a mea și așa va rămâne! Să fiu al naibii dacă n-am rămas o oră cu ochii cât farfuriile până am conștientizat ce a făcut pitica mea! Am sărit în mașină și am călcat accelerația, dând radioul la maxim, ca să nu las gândurile să-mi acapareze mintea. O melodie foarte cunoscută mie, a răsunat în mașină și am dat volumul și mai tare, fiindcă era una dintre cele cântate de pitica mea.

Fiica Diavolului 🔞Where stories live. Discover now