Cap. 14

1.1K 47 5
                                    

Lex pov.

Seven years ago:

Idioata de alarmă a telefonului meu sună neîncetat și mai mai că nu-l arunc de perete, fiindcă sunt destul de țâfnoasă dimineața.

Îmi arunc mâna pe telefon și opresc sunetul enervant, apoi îmi ridic pleoapele grele de pe iriși, gândindu-mă că trebuie să merg la secție.

Mă ridic din căldura primitoare a patului, îmi încalț papucii pufoși și mă târăsc până la baie pentru rutină pe jumătate adormită.

Îmi arunc halatul de satin și lenjeria în coșul de rufe, apoi intru în cabina de duș, pornind apa.

În timp ce picăturile răcoroase îmi izbeau pielea încălzită de pătură, energia începea să mi se prelingă în corp și starea de bine mă cuprindea încet încet.

Am luat de pe suport gelul meu de duș cu aromă de mango și am început să-mi masez pielea, bucurându-mă de mirosul gelului persistent în piele.

Am oprit apa și mi-am luat un halat pufos ca să absoarbă apa de pe pielea mea, în timp ce îmi făceam părul.

M-am așezat la măsuța mea de toaletă și am început să-mi pieptăn părul brunet.

Mi-am închis puțin ochii ciocolatii permițându-mi să visez un pic, dar am făcut rău, fiindcă imaginea camerei mele îmi apare în minte și mă face să-mi aduc aminte de motivul pentru care mi-am decorat camera exact ca cea pe care mi-a arătat-o el.

Această cameră mă duce cu gândul în trecut, dar și dacă aș vrea, nu pot să o redecorez sau să o schimb.

Ceva nu mă lasă.

Este singura cameră din apartamentul ăsta uriaș în care predomină culorile de negru. Restul de încăperi au mult alb, bej, crem, culoarea piersicii, roșu și puțin negru pe alocuri.

Mi-am prins părul într-o coadă de cal pe care am ondulat-o, apoi mi-am dat cu o cremă hidratantă pe față, mi-am aplicat rimel pe gene, care erau chiar lungi, nici nu știu de ce mai aplicam rimel și un luciu rozaliu, care dădea volum buzelor.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Fiica Diavolului 🔞Where stories live. Discover now