Cap. 6

1.3K 54 7
                                    

Lex pov.

Mă trezesc buimacă, deranjată din cauza razelor soarelui ce se strecurau prin fereastra camerei mele. Îmi deschid un ochi, ca mai apoi să-l mijesc din cauza luminii, blestemând lumina care mă trezește. Îmi deschid și celălalt ochi și cu mari rețineri, arunc de pe mine pătura pufoasă și mă ridic din patul meu comod.

Îmi iau niște haine din dulap, lenjerie și sutien și intru în baie pentru a-mi face rutina.

După 15 minute în care am făcut un duș, mi-am pieptănat părul rebel și încâlcit, m-am spălat pe dinți, față, mâini, m-am îmbrăcat și m-am machiat, am ieșit din cameră pe jumătate adormită, îndreptându-mă spre bucătărie, pentru a bea lichidul ce mă face trează: cafeaua.

După 15 minute în care am făcut un duș, mi-am pieptănat părul rebel și încâlcit, m-am spălat pe dinți, față, mâini, m-am îmbrăcat și m-am machiat, am ieșit din cameră pe jumătate adormită, îndreptându-mă spre bucătărie, pentru a bea lichidul ce mă...

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

Cobor scările, ajungând în bucătărie, unde îi surprind pe fiecare nebun al meu, lingându-se cu cineva.

Ali cu Sebi, Zack cu o tipă blondă, Bogdan cu o șatenă, Elliott cu o brunetă, iar George cu o roșcată. Grozav! Nu-mi ajunge că am fost doar un pariu pentru Dylan, dar mai nou am și prieteni care-mi fac în ciudă că au câte o relație, numai eu, nu.

Dar mie ce-mi pasă?! Pentru că și tu ai vrea o relație! Tu cine ești? Conștiința ta! Și ce te bagi în problemele mele? Încerc să te ajut! Da, fă-mi un mare favor și lasă-mă să-mi rezolv singură problemele! Taci dracu' din gură! Eu sunt tu, isteațo! Vrei nu vrei, îți știu toate gândurile! Super! Acum, m-am ales și cu o conștiință enervantă! Ce viață am!

Intru în bucătărie fără să-i bag în seamă pe restul, îmi iau fac o cafea și îmi iau un măr din fructieră. După ce mi-am savurat lichidul cu cafeină, am plecat spre garaj, urcând mai apoi în mașină, unde am găsit pistolul dat de Philip, iar reputația mea în lumea de dincolo își făcu apariția printr-o idee, cu adevărat diavolească.

Ce-ar fi să omor niște muritori? Tu vrei să ajungi la închisoare?! Tu ce mai vrei? Da, am de gând să omor niște muritori! Vreo problemă?! Da! Vei putrezi în închisoare idioato! Înțelegi că tocmai te-ai făcut singură idioată, nu? Taci dracu'! Nu vreau! În plus, nu au cum să mă țină în închisoare pentru că sunt minoră! Da, bravo! Ce să-ți spun?! O să fii dusă la o școală de corecție, nebuno! Nu fă asta! Dă-te undeva de conștiință! O fac!

Am scos mașina din garaj, începând să conduc ca o nebună prin oraș, dând "fără să vreau" peste 2 oameni pe trecerea de pietoni.

Dar, ca de obicei, sunt o ghinionistă, iar acum sunt urmărită de 7-8 mașini de poliție. Eu acceleram, iar mașinile de poliție, erau în urma mea, strigându-mi să opresc mașina.

Goneam de nebună pe străzi cu legea pe urmele mele. Contorul de motorină era aproape gol, așa că am pus mașina pe pilot automat și am apăsat pe un buton care elibera o motocicletă, pe care am încălecat-o imediat și am oprit mașina.

Fiica Diavolului 🔞Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora