Capitolul 22

641 36 27
                                    

Mă trezesc într-un suflet din cauza unui țipăt de durere și sar din pat, ridicându-mă în picioare, apoi dând fuga în camera Melisei.
- Mami! strigă Melisa, iar mie îmi pălește chipul, dar merg lângă ea și o strâng la pieptul meu, chiar dacă nu este din sângele meu.
- Scumpo! Ești bine? Ce se întâmplă?
- Mami! începe ea printre suspine, iar eu simt că începe să-mi crape inima de durere pentru fiica mea. Mami, eu, eu am o problemă la școală! Îmi place de un băiat, dar o idioată îngâmfată m-a bătut și mi l-a furat! Iar el mi-a spus același lucru ca ea! Că sunt o urâtă pentru că port ochelari și aparat dentar și că o să mor virgină!
Am răsuflat ușurată la vorbele ei, apoi i-am mângâiat încet părul, iar ea probabil involuntar, și-a așezat capul în poala mea, în timp ce eu continuam să îi mângâi părul șaten deschis și să-i privesc ochii mari și albaștri.
- Scumpa mea... De ce îți dorești să fii urâtă? Știu și eu și tu că ai dinții albi ca laptele și drepți ca stâlpii, iar privirea o ai de vultur, dar preferi să te urâțești! De ce?
- Mami! Eu trebuie să învăț pentru a avea un viitor și pentru a-ți mulțumi pentru tot ce ai făcut pentru mine!
- Scumpo! Puteam foarte bine să nu te iau pe tine din orfelinatul ăla, dar n-am fost capabilă să le rezist ochișorilor tăi albaștri. Nu îmi poți cumpăra ajutorul draga mea! Nu vreau nimic de la tine, doar fericire! Nu îmi datorezi nimic, așa că te rog să renunți la trucurile astea de tocilară, căci nu te împaci deloc! Iar dacă sclifosiții ăia se mai iau de tine, îmi spui și eu îi castrez! spun și îmi strâng degetele în pumn, făcându-mi micuța să chicotească.
- Acum hai scumpo! Să mergem la mall să-ți schimbi stilul un pic!
- Dar nu prea vreau! În plus e 5 jumate! Nu mai avem timp!
- Nu fi leneșă! Haide! Treci la duș, îmbrăcarea și haide! Probabil Kevin e în club!
- Of, bine! oftează, apoi dau fuga la mine în cameră și intru în baie pentru un duș, înșfăcând lenjerie și sutien.
***
M-am îmbrăcat ca o adolescentă sexy, că doar vreau să atrag privirile (glumesc) și completez cu un machiaj și niște bucle la păr, apoi cobor în fugă la parter, așteptând-o pe Melisa. Vine îmbrăcată într-o pereche de pantaloni scurți și un tricou negru, iar eu oftez nemulțumită, dar o urc pe motocicletă și gonesc spre mall.
- Mami! Chiar trebuie?
- Scumpo! Eu o fac pentru tine! Nu vreau să fii făcută praf și călcată în picioare! Apropo! Am văzut hainele de rezervă mototolite! E adevărat?
- Da...
- Da scumpo! Acum haide! Mergem la Steph pentru niște tatuaje, apoi îl rugăm să-ți pună piercing-uri, dacă vrei, apoi mergem la haine. Nu am de gând să-ți distrug părul! Acum haide!
spun și o iau de mână, apoi urcăm cu scările rulante la salonul lui Stephan, fiindcă în el am încredere la chestii din astea. Dacă vă întrebați ce s-a întâmplat cu celelalte tatuaje ale mele, ei bine, am făcut o vrajă și le-am șters cu apă, fiindcă deja mă plictiseam de ele, iar celelalte piercing-uri sunt într-o cutie de catifea, bine ascunsă de mine.
- Ooo! Dar mai treci și pe la mine? I-a zi! glumește Steph, iar eu îi dau un pumn în umăr în joacă.
- Eh, bătrâne! Micuța mea are nevoie de un pic de tupeu, știi tu! spun și îi fac cu ochiul.
- Oho! Și această domnișoară are un nume?
- Da, mă cheamă Melisa!
- Deci, Melisa... Ce ai dori să fac azi pentru tine?
- Păi... Tatuaje și un piercing în ureche! Te rog!
Steph a ridicat surprins din sprâncene, iar eu am dat din cap dezamăgitor.
- Uite de asta avem nevoie de ceva să o facă puțin mai înfricoșătoare! Iar la limbaj nu-ți face griji! Mă ocup eu! spun și îi fac cu mâna lui Steph să intrăm în salonul lui, ca să ne facă tatuajele.
- Vicky, ea e Emma și se ocupă de tatuaje! Du-te tu prima la ea! O să îi pun eu piercing-ul Melisei!
- Bine, spun și Melisa cu Steph merg în camera alăturată, apoi mă îndrept spre tipa asta, Emma.
- Bună ziua doamnă, ce tatuaj ați vrea să vă fac? mă întreabă ea politicoasă.
- Spune-mi Vicky! Mă simt bătrână! Și le aleg pe astea, spun și îi arăt câteva poze cu tatuaje demențiale, apoi timp de 45 de minute le face, trece și la Melisa, care și-a pus un fel de perlă și o fundă pe marginea urechii, probabil asortat de Steph. Ce pot să spun? E un geniu la din astea!
***
- Mami! Încă mă doare urechea!
- Scumpo! Va trece mâine! Acum hai la magazine! Trebuie să-ți schimbi un pic garderoba!
- Mamă! Sunt bune hainele mele!
- Bune pe naiba! Sunt de pe vrea străbunicii, iar tu mergi cu ele la școală! Ce e în mintea ta, fetițo? Haide! Fără comentarii!
***
- Dar asta e urâtă! spun eu și mă strâmb la o rochie de un maro ciudat, care parcă era de servitoare, sau de vreo săracă.
- Dar îmi place! se mierloaie Melisa la mine.
- E de servitoare! Nu iau așa ceva! Acum dacă vrei putem merge la un suc sau la...
- La Starbucks! mă întrerupe ea, iar eu doar dau din cap că da.
Mă ia de tricou și mă trage spre scări. Apropo, astea sunt tatuajele mele, plus piercing-ul, pe care am vrut neapărat să-l iau.

Fiica Diavolului 🔞Where stories live. Discover now