Anunț!

203 13 23
                                    

1. Dragii mei, îmi pare rău că nu am mai postat, dar nu prea am avut nici timp și contul meu a început să o ia razna, iar astea sunt principalele motive. Din această pricină, voi închide contul și îmi voi face altul și sper că ne vom mai întâlni pe Wattpad, dar vă voi adăuga eu prietenia sau așa ceva.

2. Cartea va fi ștearsă din păcate, iar voi veți fi liberi să vă imaginați finalul sau mă rog continuarea, dar vă spun că în viziunea mea, Alexa era ucisă de propriul tată când încerca să-l salveze pe Jack să-i cunoască lumea, iar până la urmă, Jack să domine împărăția umbrelor, dar Alexa să-i fie interzisă, căci dacă vor ajunge unul la altul, haosul va domni. Asta a fost ideea mea, dar imaginația voastră este liberă să zburde.

3. Noul cont va avea același nume, doar că în loc de AnonimGirl49, va fi AnonimGirl94, doar cifrele se inversează, în caz că sunteți curioși cu privire la noile mele idei de cărți, dar nu vă oblig. Știu că nu sunt o scriitoare foarte bună, dar m-am străduit și uite că soarta nu e de partea mea.

4. Ați fost cel mai bun "public" pe care l-am avut, iar voturile, comentariile și ochișorii pe care i-am strâns, m-au surprins și pe mine. Să nu mai spun de locul 1 în mai multe chestii!

Vă mulțumesc că ați citit și acum vă spun, o noapte bună și sincere scuze că nu am apucat măcar să închei cartea!

🙋👋👋

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 29, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Fiica Diavolului 🔞Where stories live. Discover now