Cap 11

1K 47 3
                                    

After two months:
Perspectiva autorului:

Alexa era încă prizonieră în acea școală infernală de corecție, dar nu putea spune neapărat că moare de plictiseală.

Păstra metodele de tachinare cu Jake, de Nicholas nu a mai îndrăznit să se apropie ca să nu provoace scandal între cei 2 frățiori, și-a îmbunătățit prietenia cu Gaby și cu Didi, iar de Ray și de Alex nu se mai apropia prea mult, din cauza unor suspiciuni.

Din păcate pentru ea, nu reușise să scoată demonul din ea, fiindcă în școala aia infernală nu se permitea crima sau agresiunea, adică toate chestiile faine și de asta.

În timp ce ea, era în acea școală, în New York lucrurile stăteau a naibii de prost. Veți afla acum:

Philip pov.

De când Alexa a fost dusă în școala aia tâmpită, Alice a căzut moral și psihic și a fost răpită pentru a treia oară săptămâna asta.

Oamenii mei aproape au reușit să o salveze, dar cealaltă Mafie ne știu la toți toate slăbiciunile și va fi mai dificil decât ultima dată, dar există o persoană despre care nu știu nimic și știți voi care e!

Dacă nu o vom scoate pe Alexa de acolo săptămâna asta, ne putem lua adio de la Alice și mi-ar părea rău, fiind un asasin și un spion așa bun, dar mai ales hacker.

Fata asta sparge niște dosare pe care eu le sparg în 2 ore, în 2 minute. Nu ne permitem să o pierdem!

Nu știu ce e între ea și Sebastian, dar până de curând avea grijă de ea.

- Domnule!

- Ce s-a mai întâmplat? spun și mă ridic rapid din scaun trântind mâinile pe birou.

- Situația ne va scăpa de sub control! Această Mafie adversă, au făcut-o pe Alice să vorbească, iar acum ținta lor este d-șoara Alexa! Dacă o vor convinge să lucreze pentru ei, vom fi distruși, iar prietenii domnișoarei Alexa deja încep să devină extrem de violenți! Au spus că dacă "sora" lor nu se întoarce, ne vor distruge! spune panicat.

Trebuia să fac un plan să o scot rapid pe Alexa de acolo sau măcar să-i comunic asta.

Cu un ton lipsit de emoție, i-am spus fricosului din fața mea ce să facă.

- Du-te și cheamă-i pe prietenii demoniței noastre și continuați să urmăriți cealaltă Mafie și dacă puteți încetiniți-o!

Imediat ce imbecilul ăsta a părăsit biroul, rotițele mi se puneau în funcțiune pentru un plan.

Trebuia să o scoatem cel târziu poimâine pe diavolița noastră de acolo, sau o vom pierde. Gândurile mele sunt întrerupte de niște bătăi la ușă.

- Intră!

Pe ușă intră cei 5 prieteni ai Alexei. Unul dintre ei mă prinde de guler și mârâie la mine.

- Ce are Vipera noastră?!

- Dă-te în pula mea de pe mine și lasă-mă să vorbesc! strig eu la el. Trebuie să o scoatem pe Alexa de acolo, până nu e prea târziu! Și trebuie să pornim acum!

Fiica Diavolului 🔞Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum