-5- Düğün Günü ve ilk gece

7.1K 307 34
                                    

Tae ile evimizde kaldıktan sonra ki gün beni evime bırakmıştı. Zaten ondan sonra da telefonda sadece konuştuk çünkü beni düğüne kadar görmesini istemiyorum. Zaten düğün bugün ve özlemimizi gidericez. Ben şuan gelinliği giymeye çalışıyorum. Tae ve ailesi şuan düğün alanındalar ben babamla gideceğim. Annem düğün alanında düğün alanı tae nin bana evlilik teklifi ettiği yerde yapılacak sadece akrabalarımızı çağırdık arkadaş falan çağırmadık. Çağırırsak okulda kötü olabilir.

*Düğün Alanı *

Şimdi zaman geldi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Şimdi zaman geldi. Ve babamla ben arabaya doğru yürüyoruz. Acaba tae şuan ne yapıyordur. 1 , 2 saatlik yoldan sonra düğün alanına vardık. Şuan şoför amca benim kapımı açıyor. Ve herkes bana büyülenmiş gibi bakıyor. Şuan evli olmayan herkesin suyu akıyor. Hepsine ağzınızı kapatın sinek kaçacak demek isterdim ama babam o ara koluma girerek bana gülümsedi. Ben de babama gülümsedim. Şuan karşımda duran kocama bakıyorum. Birazdan resmi olarak karısı olacağım kişinin koluna babam sayesinde girdim. Ve yanağını öptüm. Tae de hemen benim yanağımı öptü sonrada birbirimize gülümsedik. Şuan kocam ile yeminlerimizi etmiş ve slow bir şarkıda dans ediyorduk. 2 saat sonra düğün alanı boşaldı. Herkes evine giderken bizde kocamla ailemizle vedalaşıp balayına gidiyoruz. Sadece tae nin yazlığına gidiyoruz. Şuan tae beni kucağına almış anahtarı cebinden çıkarmaya çalışıyor.
- Ya dur ben alayım bir saattir alamadın anahtarı dedim
- Seni düşürmemek için çabalıyorum burda sen atarlanıyorsun. Dedi bende gülüp anahtarı delikten soktum ve kapıyı açtım. Tae yatak odasına götürdü.
- Bugün doya doya bakabileceğim.dedi
- Sapık dedim ve güldü. Yavaş yavaş yaklaştı ve dudağımdan öpmeye başladı. Gerisi zaten malum anlatmasam da olur. İnşallah yarın yürüyebilirim. Sonrada zaten temizlenip uyuduk. Sabah birisi yüzüme sulu sulu öpücükler kondurarak uyandırmaya çalışıyordu. Bende gözlerimi açtım ve gülümseyerek
- Günaydın dedim oda karşılık verdi.
- Günaydın sevgilim hadi kalkta yüzünü yıka sonrada aşağıya inersin tamam mı karıcım.
- Tamam kocacım birazdan oradayım dedim ve banyoya girip rutin işlerimi halledip üzerimi giyindim.
*Giydiklerim*

Kocamın yanına aşağıya indim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kocamın yanına aşağıya indim. Bide ne göreyim kahvaltı hazırlamaya çalışan koca bir bebek gördüm mutfakta. Gidip arkasından sarıldım ve ensesinden öptüm. Huylanmış olacak ki elini ensesine götürüp kaşıdı bende önünü döndürerek dudağına bir buse kondurdum. Birbirimize gülümsedik ve kahvaltıyı beraber hazırlayıp yedik. Toplayıp yıkadıktan sonra eşyalarımızı toplamak için odamıza gittik.
- Karıcım ~~ o daha demin aegyo mu yaptı ay ben seni yerim çok tatlı oldun.
- Efendim kocacım ~~ dedim.
- Bana eşyalarımı toplamamda yardım edermisin? Ha?
- Tabiki ama önce kendiminkileri toplayayım ondan sonra sana yardım ederim. Dedim ve kendiminkileri topladım. Sıra kocamınkilerde tae nin kileri de topladim. Şimdi evi kitleyip geri evimize dönüyoruz. Nedeni bugün cuma ve pazartesi günü okul var. Yoksa okula gitmeyip kocamla takılırdım. Şuan evimize geldik ve yarın okul kıyafetim bana çok kısa olduğu için yani ben uzadığım için bacaklarım çok ortada olduğu için beyefendi kıskanır diye yarın yenisini alıyoruz zaten oda bana büyük geliyordu. 43 kiloyum ve bana çok büyük geliyor beli şimdi ikimiz yatakta uzanmış birbirimize bakıyoruz. Birden aklıma bişey geldi.
- Kocacım oyun oynayalım mı?
- Olur ne oynayalım güzelim?
- Taş kağıt makas ama cezalı olucak ben kazandığımda yüzünü siyah kalem ile boyayacağım sen bana ne cezası vereceksin?
- Ben kazandığımda seni ruj sürüp öpücem olur mu hem dudağımın izi kalır.
- Kabul hadi oynayalım
Oyunun sonunda kazanan tae oldu. Ve benim yüzümün heryeri öpücüklerle dolu yüzüm kıpkırmızı rujdan dolayı ama onunda yüzü çok karışık çiziklerle dolu ikimizde çok komiğiz. Zaten oyundan sonra uyuduk. Sabah bu sefer ilk ben kalktım ve kahvaltı hazırladım ve kocamı uyandırmaya gittim. Ben kapıyı açtığımda tam oda kapının önündeydi.
- Bende seni uyandırmaya geliyordum. Dedim ve yanağından öperek
- Günaydın dedim
- Günaydın sevgilim dedi ve beni kendine çekerek sarıldı sonrada saçımı öptü. Kahvaltımızı edip okul formamı almaya gittik. Aldık sonra bir kafede oturup kahve içtik hesabı ödeyip kalktık. Eve geldik ve film izlemeye karar verdik.
- Hangi tür film izleyelim dedi tae
- Romantik olsun. Dedim CD yi takıp yanıma geldi kafasını dizlerime koydu bende saçlarına elimi daldırıp okşamaya başladım oda filmi başlatmıştı zaten.

Tae'nin ağzından

Sun hee saçımı okşarken birden durdu sanırım uyumuştu. Zaten film bitmişti. Sadece saçımı okşamaya devam ediyordu. Çok yavaşta olsa bende onu kucağıma alıp yatak odamıza götürdüm. Yatağa tam koyacaktım ki bana sarıldı.
- Oppa~ böyle yatalım ben sana sarılayım sende bana sımsıkı sarıl ~~ ha olmaz mı ?~~~ dedi uyku sersemliği ile çok komik konuşuyordu.
- Tamam ama ben seni yatağa yatırayım öyle bende sana sonra sımsıkı sarılıp uyuruz tamam mı?
- hımmhımm~~~
Yatağa yatırdım üzerini örtmeden bende yanına yatarak ikimizin üzerini örttüm ve Sun hee ye dönerek sımsıkı sarıldım ve böyle uyuduk. Zaten yarın pazar bugün istediği kadar uyusun

* beğenin lütfen *

TEACHER  [KTH]Where stories live. Discover now