-6- Okul

6K 291 68
                                    

Sabah uyandığımda yeni uyandığı belli olan kocamı beni izlerken gördüm ve elim ile yüzümü kapatıp
-  Yaaa~ neden bana bakıyorsun yüzümde birşey mi var çok dikkatli bakıyorsun da. dedim
- Sadece nasıl gün geçtikçe daha da güzel oluyorsun onu merak ediyorum ve bende senin güzelliğini aklıma kazımak için o kadar dikkatli bakıyordum.
- Teşekkür ederim sende çooooook yakışıklısın kocacım dedim ve yanağından öperek yataktan kalktım. Aklıma yarın okul olduğu geldi ve olduğum yerde kalarak dikildim. Sonra kendimi yatağa serbest bıraktım.
- Yaaaa yarın okul var ve ben okula gitmek istemiyorum. Tae oradan gülüyordu.
- Bende okula gidicem ama seni orada göreceğim için üzülmüyorum. Dedi.
- Ama ben sabah erken kalkıp derse girmek istemiyorum. Ama senin dersinse girerim tabiki ama sadece seni izlerim dersi dinlemem.
- Neden dersi dinlemek istemiyorsun.
- Çünkü ben ingilizce de tüm konuları gördüm. Daha önceden ve şimdi yine tekrar ediyorum. Tüm derslerde aynı hep işlediklerim konular var.
- sınıfta mı kaldın?
- Hayır sadece hani ben çok zekiyim ya ben sınıf atlayarak geçtim. Konular kolay geliyor diye bu yüzden okula en iyi ve hocaların gözdesiyim. Tabi erkeklerinde sevgilisi olmayanların hepsi neredeyse bana çıkma teklifi ediyorlardı. Ama ben müdür benim konuşma yapmam için kürsiye çağırdığında aynen şöyle söyledim. " ben ilk aşkımı bulunca hepinize haber vereceğim lütfen artık bana aşk mektupları yazmayın " dedim ondan sonra müdür bana bakarak iyi ettin en azından idaredeki kağıtları artık kullanmazlar dedi sonrada ikimiz gülmüştük. Bundan sonra kağıtlar azalmıştı. Ama benden sonra bana yazmayanlar micha ve haneul ikizlere yani benim can kurtaran arkadaşlarıma teklif etmeye kalktılar. Sonra ikisine de sevdiği kişiler teklif edince onlarda kabul etti onları çok özledim ama okulu hiç mi hiç özlemedim. Okula gitmesem olmaz mı ha??
- Hayır ben seni hergün görmek istiyorum hemde nerede olursa olsun hemde eğitimini almazsan hayallerine kavuşamazsın. Dedi
- Ama ben zaten hayalimi gerçekleştirdim ki.
- Neymiş senin hayalin?
-İlk aşkımı bulup onunla evlenmek sarılıp öpmek ve bunu zaten neredeyse hergün yapıyoruz.
- Benim için okula gelsen olmaz mı peki dedi ve köpek bakışı atmaya başladı bende
- Bir şartla dedim
- Neymiş o şart?
- Bana yavru köpek alacaksın anlaştık mı?
- Anlaştık ama hasta olmadığın hergün okula gelmek zorundasın tamam mı?
- Tamam o zaman köpeğimi bugün almaya gidelim mi?
- Hemen sahiplendin almadığın şeyi kahvaltı yapıp gideriz olur mu?
- Olur. Hadi hemen yapalım ben köpeğimi almak istiyorum hadi hadi
- Tamam hemen yiyip alırız ya da hazırlan dışarıda yiyelim olur mu?
- Tamam be hazırlanıp yanına gelirim sende hazırlan da hemen gidelim. Çift kıyafeti giyelim dedim. Tae ye oda kabul etti şuan onları giyiyoruz ve hazırız.

*Giydiklerimiz*

Şimdi kapıdan çıktık kapıyı kilitleyip arabaya doğru gittik

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Şimdi kapıdan çıktık kapıyı kilitleyip arabaya doğru gittik. Arabaya bindikten ve Pet Shop a gittik sıra köpeğimi seçmekte. Şuan en tatli ve en yumuşak olan köpeği alıyoruz. Yani ben aldırıyorum.

*Köpek *

*Köpek *

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
TEACHER  [KTH]Where stories live. Discover now