-12- 2 Ay Sonra

2.6K 179 16
                                    

Sabah yine kocamın beni öpmesi ile uyandım. Hergün bunu tekrarlıyordu. Hemde hiç bıkmadan. Bende onun vazgeçmez halini seviyorum biraz sinir bozsada yinede tae yapınca güzel oluyor. Bugün pazar ve ben 5 gün okula gidip cumarteside ders çalışıp test çözüyorum tae ile ve dün gece saat çok geç uyuduk ama tae yine enerjik bir şekilde karşımda duruyordu. Bende dudağımı dudağına bastırarak yatağa geri uzandım.
- Hadi ama bebeğimiz aç kalacak sonra sen hep uyuyorsun dedi tae bende sadece
-5 dakika daha lütfen ~~ gerçekten 5 dakika sonra kalkıcam söz dedim ve yatağa girip üzerimi yorgan ile örttüm.
- O zaman bende size sarılıp uyumak istiyorum 5 dakika olsa bile dedi tae bende yanımı patpatladım. Zaten oda hemen yanımda yerini aldı. Tae beni kendine çekerek sarıldı ve saçlarıma öpücük kondurup okşamaya başladı. Bende biraz daha tae ye sokuldum. 5 dakika geçince yani tae ye göre geçince
- Hadi bakalım kalk yoksa bir daha kalkmazsın şimdi elini yüzünü yıkayıp aşağıya iniyorsun sonrada kahvaltı ediyoruz. Dedi ve odadan çıktı bende odadaki banyoya girip rutin işlerimi halledip üzerimi giyindim.

*Giydikleri *

Aşağıya doğru indim ve tae nin yanına oturdum sonra yemek yemeğe başladık

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Aşağıya doğru indim ve tae nin yanına oturdum sonra yemek yemeğe başladık. Kahvaltımızı yaparken
- Bugün bebeğimizin cinsiyetini öğreneceğiz heyecanlıyım sen heyecanlı mısın? Dedi tae ben onu unutmuşum. Elimi anlıma vurup
- Ben onu unutmuşum tabi 6 gün boyunca ders işlemekten unuttum bugüne almıştık değil mi günü dedim tae de kafa salladı.
- O zaman kahvaltımızı yaptıktan sonra gideriz . Dedi tae bende kafamla onayladım. Kahvaltımızı yaptıktan sonra topladık. Tae zaten giyinikti sabahtan hazırlanmış kalktığında bizde o yüzden evden ayakkabılarımızı giyip çıktık.

Tae nin Giydikleri

Şimdi arabaya bindik ve hastaneye gidiyoruz

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Şimdi arabaya bindik ve hastaneye gidiyoruz. İnşallah bebeğimiz sağlıklıdır kız ya da erkek olması önemli değil ama tae için aynısını söyleyemem sormam lazım.
- Tae bizim kızımız ya da oğlumuz olsa ilk önce neyin olmasını isterdin?dedim bana bakıp gülümsedi.
- Sağlıklı olsun da kız erkek farketmez. Sadece sağlıklı olsun zaten kız olursa birde erkek olması gerek hatta benn 5 çocuğumun olmasını istiyorum. Sonuçta benim karım sensin sende çocukları seviyorsun. 5 tane yeter bence dedi ve pic smile attı. Bende
- Ben 2 ya da 3 çocuk yaparız sanmıştım ama sen yuh yani 5 nedir ya istersen futbol takımı kuralım olmaz mı? Dedim gülerek. Oda bana bakarak göz devirdi.
- Tamam en az zaten 3 çocuk istiyordum. En azından zamanımız buna yeter belki istersen 5 tane yaparız. Dedi ve göz kırpıp önüne döndü. Hastaneye gelince sıramızı bekledik. Sıra bize gelince kapıyı tıkladıktan sonra gel sesini duyunca içeri girdik ve başımızla selam verdik. Doktor konuşmaya başladı.
- Herhalde 3. Ayınız cinsiyetini öğrenmeye geldiniz diye sorunca başımızı salladık. Eli ile sedyeye geçmemi işaret etti. Bende geçtim.
- Doktor bey acaba çocuğumuzun ilk önce sağlığını öğrenebilir miyiz sonra cinsiyetini öğrensek. Dedim doktor
-Tabikide bakalım bizim bücür ne yapıyormuş sağlığı yerindemiymiş dedi ve karnıma yağı sürerek ultrasonu karnıma tuttu. Ekrana bakarak güldü ve
- Çocuğunuz çok sağlıklı gözüküyor. Zaten suan uyuyor bu yüzden siz rahat olmalısınız dedi bende kafamı salladım. Doktor
- O zaman cinsiyetini söylüyorum dedi ve söylemeye başladı.
- Çocuğunuzun cinsiyeti. .......dedi

* Artık kısa kısa yazıcam ve ekşınlı yerlerde bırakıcam. Sizler heyecanla bekleyin diye hahahaa*
* Beğenmeyi unutmayın. *
*Yıldızada basarsanız sevinirim. *☺❤
* Yarın yeni bölümü atarım ama önce yorum ve yıldıza birşey yapmadan atmamaya özen göstereceğim. Biraz daha  beklersiniz o zaman okuyan arkadaşlarım.*~~♡~~

TEACHER  [KTH]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin