-28- Beakhyun Sağlıklı

1.7K 141 12
                                    

Bugün dört kişi hastaneye gideceğiz. Aslında dün okulda tae nin verdiği cezadan sonra eve geldiğimizde biraz ağrı olduğu için bugün hepimiz hastaneye kontrol için gideceğiz.

Neden mi dördümüz hepsi küçük baek in kalp atışını ve şuan ki görünümünü merak ediyor ama sadece tae biraz mutsuz ve tedirgin galiba dün olanlardan dolayı bende bu yüzden ona sormak istiyorum.

- Kocacım acaba neden yüzün asıldı. Diye sordum.
- Acaba bizim baek imize birşey olmuşmudur? Dün olanları biliyorsun. Okuldan gelince sancılar girdi. Ve biraz zor geldin kendine acaba kötü birşey mi Oldu da ağrılar girdi. Diye sordu. Bende
- Hayır kötü birşey olduğu yok sadece 7 aylık olduğu için ve doğuma az kaldığı için böyle ağrılar çekiyorum. Diye söyledim.
- Peki senin dediğin gibi olsun ama doktora görünmeden içim rahat etmeyecek. Dedi bende
- Peki nasıl isterseniz kocacım dedim ve arabaya bindik.

Arkamızdan jungkook ile hoseok oppa geliyorlar. Sonuçta onlarda bebeğimizin kalp atışını ve görünümünü merak ediyorlar. Onların da yeğeni oluyor. Bu yüzden görmek onların da hakkı zaten hastane eve yakın yarım saatlik bir yolumuz var. Bu yolda da tae ile müzik dinledik. Ama baek i rahatlatacağını düşündüğümüz bir klasik müzik açtık.

Müzik ten sonra hep eğlenceli müzikler geldi hatta ondan sonra sevdiğim şarkılardan biri olan "Taeyang eyes nose lips" şarkısı çaldı. Bunda da tae ile birlikte söyledik. İkimizinde sesi çok güzeldi. Ve birbirine uyuyordu.

Biz şarkıyı söyledikten sonra hastane görüş alanımıza girdi ve Bu yüzden müziği kapattık. Arkama döndüm ve oppalarım arkamızda mı diye baktım. Tabikide arkamızdalar. Sonuçta meraktan gözleri dönmüş sadece küçük baek i düşünüyorlar.

Hastane'nin otoparkına arabalarımızı park edip hastanenin içine girdik. Ve sıraya geçtik. Gelmeden önce tae sıra almıştı. Bu yüzden sadece sırasında gelmesini bekliyoruz. Sadece önümde iki kişi var. Bende oppalarımın düşüncelerini merak ettiğim için sordum.

- Oppalarım acaba nasıl hissediyorsunuz? Sonuçta bir bebeğin kalp atışını ve doğmadan önceki halini göreceksiniz. Dedim.
- Aslında çok heyecanlıyım sonuçta bu benim yeğenim ve ben onun kalp atışlarını duyacağım. Hatta doğumdan önceki halini göreceğim. Belki de doğduktan sonra çok yakışıklı olacak ama ben yinede onu bu hali ile de görmek istiyorum. Dedi jungkook oppam sonra hoseok oppam
- Aynı bende jungkook gibi düşünüyorum sonuçta benimde yeğenim ve benim onun kalp atışlarını duymam beni çok mutlu eder. Kim bir bebeğin kalp atışını duyduktan sonra mutsuz olabilir ki bebeklerin hepsi benim gibi mutluluk saçıyor bu yüzden herkesi mutlu ediyorlar. Dedi bende dahil hepimiz güldük. Oppamın dediği şeye ama doğru söylüyor hoseok oppam da bizi mutlu ediyor.

Üzüldüğümüz de ya da ağladığımız da bile bizi güldürmek için herşeyini ortaya koyan bir adam dan bahsediyoruz.

Sıra bana geldiğinden dolayı kalbim küt küt atıyor sonuçta baek in kalp atışını ve yüzünü görüp duyacağız.

Ama ben neden ilk seferkinden daha da çok meraklandım. Acaba tae'nin dediği gibi kötü birşey olmuş olabilir mi bu yüzden mi kalbim küt küt atıyor.

Belki de bebeğimize birşey olacak korkusu da vardır. Bu mutluluğun yanında ve bu yüzden kalbim daha hızlı ve bebeğimizi daha çok merak ediyorum. Ama 6. Hissime göre galiba kötü birşey olmadığını seziyorum.

Kapıdan içeri girdim. İlk ben girdim.

-Merhaba doktor bey dedim. Ve gülümsedim.
-Merhaba Sun hee hanım dedi ve doktor da gülümsedi.
-Acaba fazladan misafir kabul edermisiniz onlar da çok merak etti yeğenlerini hatta onlar bugün kalp atışını bile dinlemek için geldiler. Dedim ve sedyeye uzandım.

-Sorun olmaz ama siz bunalmazsanız benim için sıkıntı yok sonuçta siz iki canlısınız ve bebekten dolayı burası size sıcak gelecektir. Dedi bende
- Sıkıntı olmaz ama ben birşey söylemek istiyorum. Dedim.
- Evet sizi dinliyorum. Sun hee hanım dedi bende tae ye bakarak
- Dün karnıma ağrılar girdi yani bir kaç dakika sancılarım tuttu. Bu yüzden rahatsız oldu benim kocam sonuçta onun bebeğine zarar gelecek diye ama ben malesef onu doğuma az kaldığı için böyle ağrılar çektiğime inandıramıyorum. Bunun için hep birlikte geldik. Hem kötü birşey var mı diye hem de kalp atışını duymak için dedim ve doktor beye dönerek gülümsedim.

Doktor bey karnıma o vıcık vıcık olan jeli sürdükten sonra biraz bekledi. Ondan sonra makineyi çalıştırdı. Sıra makinenin karnıma tutulmasında ve eline aldı. Doktor bey karnımda biraz o kolu gezdirdikten sonra mutlu bir şekilde bize döndü.

- Hiçbir sıkıntı yok sadece eşinizin dediği gibi doğuma az kaldığı için sancılar girmiş ve cok sağlıklı bu kadar dedi. Doktor bey tae ye bakıp güldük ten sonra

-Peki şimdi kalp atışlarını duyalım ve ben buradan size şuan ki karnınızdaki halinin resmini çıkartayım bi 5 dakika sonra çıkartıp gelmiş olurum. Siz şimdi bebeğinizin kalp atışlarını dinleyin diyip odasından çıktı.

Bende bizim asalaklara dönüp baktım. Tae nin rahatlamış bir hali vardı. Diğer iki oppamın ise yüzünde şaşkın bir bakış vardı. Hatta bu baek in kalp atışlarını duydukları için olabilir. Bende sordum.

- Oppalarım ve kocacım. Acaba bu ses sizi nasıl bir hisse kaptırıyor? Diye sordum.
- Çok farklı bir his bu hatta tarif edilemez bir his dedi kocacım. Bende ona gülümsedim.
-Ben de öyle düşünüyorum ama ben oppalarımın da görüşlerini almak istiyorum. Dedim ve oppalarımı baktım. Jungkook oppam söze başladı.
- Bence çok güzel bir his hatta insanın ölene dek dinlemek istediği bir ses gibi insana huzur veriyor. Dedi ve gülümseyip daha da yakından dinlemek için doktorun koltuğuna oturdu ve oradan dinlemeye başladı.

Hoseok oppam ise kendini kalp atışlarına vermiş sanki onlara sorduğum soruyu duymamış gibi hipnotize olmuş bir şekilde kalp atışlarını dinliyordu. Küçük yeğeni beakhyun un. Gülümseyip

- Hoseok oppa dedim ve bana bakmasını bekledim. Ama bakmadı. Bu sefer tae oppamı dürtüp.
- hyung karıcım sana birşey sordu. Cevaplamayacak mısın? Diye sordu. Hoseok oppam ise
- Ha hı ne ne dedin. Dedi bizde onun bu haline gülüp soruyu yeniledim.
- Oppa diyorum ki beakhyun un kalp atışları seni nasıl bir hisse kaptırıyor? Diye yeniledim.
- Bence insanı çok uzaklara kaptırıyor. Yani nasıl desem melekler ile bulutların arasında koşuyorum gibi hissediyorum. Bu yüzden galiba sizi duymadım ya da anlamadım. Dedi bu sefer hepimiz güldük. Biz sustuktan birkaç dakika sonra doktor bey geldi ve bize tekrardan baek in fotoğraflarını verdi. Bu sefer 4 tane vardı. Hepimize birer tane ve bunları herkes en değerli yerlerimizde taşıyacağımızı söyledik sonra doktora teşekkür edip hastaneden çıktık. Ve eve doğru yol aldık.

Eve gelince hemen yatak odasına gidip kendimizi yatağa attık tae ile ve birbirimize sarıldık. Tae saçımı okşadı. Bende o sırada uykuya dalmaya çalıştım. Tae ye bu halimle ne kadar sarılabilirsem o kadar sıkı sarıldım ve birlikte güzel bir uykuya daldık.

Bugün de sınır geçmeden yazayım dedim. Çünkü finale az kaldı ve ben yeni kitap yazmayı düşünüyorum. Bu yüzden sizleri kırmayıp yazdım. Benim gibi bir yazarınız olduğu için mutlu olmayı unutmayın.

Sınırrrrrrr

7 Volte VE 30 Yorum

Bu sefer sınırı geçince hadi sınırı geçin bende bölüm atayım.

İyi geceler ÇİNGULAR

1052 KELİME bu sefer ki diğerlerine göre daha uzun oldu. ♡♡♡ ;)))

Sizleri seviyorum kendinize iyi bakın çingular ;;)))♡♡♡♡

TEACHER  [KTH]Where stories live. Discover now