-8- HAMİLEYİM

4.4K 226 10
                                    

Bize döndü ve
- Hayırlı olsun hamilesiniz dedi ve gülümsedi. Bende gülümseyerek tae ye baktım o sadece ekran da bulunan bebeğimizin resmine bakıyordu. Ben hiç dururmuyum. Hemen başladım konuşmaya.
- Doktor bey acaba çocuğumuzun ilk resmini bize çıkartabilirmisiniz? Diye sordum. Doktor
- Tabikide neden olmasın biraz bekleyin hemen geliyorum. Dedi ve bir 15 dakika sonra kapı açıldı elinde 3 tane kağıt vardı. Üçündede çocuğumuzun resmi vardı. Birini biz alırdık. İkisinide  ailemize verirdik. Şimdi kalp atışlarını duymak istediğimi söyledim doktora ve biraz daha ultrasonu karnıma tuttu. Kalp atışları bile çok güzeldi. Ben mutluluktan ağlıyordum. Herhalde çünkü tae eli ile göz yaşlarımı silip
- Neden ağlıyorsun sevgilim dedi.bende
- Mutluluktan ne yaptığımı bile bilmiyorum. Dedim
- Sen çok iyi bir anne olacaksın dedi bende
- Sende çok iyi bir baba olacaksın dedikten sonra hastaneden çıkıp ailemizi evimize  çağırdık. Şimdi büyük bomba burada başlıyor. Biz onlara nasıl diyeceğiz.
- Tae biz onlara benim hamile olduğumu nasıl söyleyeceğiz dedim.
- Onlarda zaten anca bana torun ne zaman diye sorup duruyorlardı. Telefonda bence şöyle diyelim. Torununuz 9 ay sonra elinizde olur. Diyelim dedi bende ona salak mısın bakışı attım.
- Sen salak mısın ya öyle denir mi tırınınız 9 ıy sınrı  ılınızdı ılır.  (Torununuz 9 ay sonra elinizde olur) mu diyelim ya biraz daha kafa çalıştır. Dedim ve en basitinden direk söyleyelim dedim
- Aslında böylelikle daha çok düşünmüş olurlar torununun olması nasıl bir duygu hissederler en azından değil mi dedim. Tae de beni kendine çekerek sımsıkı sarıldı ve kulağıma fısıldadı.
- Bizde anne ve baba olmanın nasıl bir duygu olduğunu anlamış oluruz. Değil mi?Karıcım dedi bende onun yüzüne bakıp dudaklarına dudaklarımı baktırdım sonra ayrılıp
- Sizi seviyorum dedim.
- Bende sizi seviyorum bebeklerim. Dedi ve gülerek anlımı öptü. Sonrada zaten zil çaldı. Ve kapıyı açmaya gittik. Kapıyı açtığımız an bize gülerek bakan ailelerimize bakıp gülümsedik ten sonra salona geçip oturduk.
- İçecek istermiydiniz? Dedim.
- Aslında acı bir kahve iyi gelebilir dedi bayan kim bende kahve yapmaya gittim. Peşimden tae de geldi ben kahveleri yaparken tae bana süt ailemize ise küçük bardaklarla şu dolduruyordu. Suları doldurduktan  sonra bana doğru gelip belime sarıldı ve omzuma küçük bir öpücük bıraktı.
- Heyecanlanmana gerek yok ben yanındayım karıcım dedi. Arkamı dönüp tae ye  gülümsedim. Yanağını öptüm ve önüme döndüm birde ne göreyim az kalsın kahveler yerle buluşacakmış.
- Kocacım hep senin yüzünden bak az kalsın kahveler yerle buluşuyordu. Beni etkilemeyi bırakıp kahvelerin dökülmemesini sağlayabilirdin. Ama sen beni etkilemeyi seçtin. Kötü koca  (tövbe tövbe) bir daha bana kahve yaparken sarılma tamam mı yoksa evi yıkabiliriz. Dedim ve masum bir gülüş ile tae ye baktım. Tepsiye kahveleri suyunu ve yanına da lokum ve karışık tatlılar koyduktan sonra salona girdik ve servis ettim. Kahveleri alıp teşekkür ettiler. Ben de tae den sütümü alıp içmeye başladım. Bayan kim in
- Kızım neden süt içiyorsun. Dedi bu  sorusu üzerine birbirimize baktık ve tae ye şimdi değil bakışı attım oda
- Ben karımın kahve içmesini yasakladım evde meyve suyu olmadığı için süt içiyor annecim. Dedi bende derin bir nefes aldım. Bunu gören babam
- Neden derin derin nefes alıyorsun kızım dedi. Bende babama bakıp
- Tae nin annesine hamile olduğumu benim söylemem gerektiğini anlatmaya çalıştım oda beni bu süt içme mevzusundan kurtardı. Diye derin derin nefes aldım. Size hamile olduğumu ben söylemek istiyorum çünkü dedim. Ve sustum tae beni ikide bir dürtüyordu. Bende
- Ne var tae dedim sessizce oda karşıyı gözleri ile işaret etti bende bana bakan kızgın  gözlere baktım.
- N-neden bana öyle bakıyorsunuz. Dedim korku ile onlarda bir anda bana doğru gelmeye başlayınca hızla yerimden kalkıp odamıza koşmaya başladım. Aşağıdan gülme sesleri geliyordu. Bende bağırdım.
- NEDEN GÜLÜYORSUNUZ ACABA KOMİK BİR ŞEY Mİ VAR. dedim sonra tae yukarı gelip kapıyı çaldı ama kapı kilitli o yüzden kapıyı açamadı.
- Aşkım hadi kapıyı açta biraz konuşalım ha olmaz mı? Dedi bende gidip kapıyı açtım. Kapıyı açar açmaz  taenin omzunda buldum  kendimi ve çırpınmaya başladım.
- Yah! Tae indir beni başım dönüyor. Yaa tae beni yere indirirmisin? Cidden kaçmıycam söz veriyorum hadi yeter ki yere indir dedim ve beni yere indirdi. Tae nin elini tutarak aşağıya indim ailemin yüzüne bakamıyorum. Sonra biri gelip bana sarıldı bu bayan kim olmalı çünkü en kısamız o benden bile kısa olduğu için o olduğunu hemen anladım bide söylediğinden
- Madem çocuk yaptınız neden bize en son haber veriyorsunuz dedi. Bende kafamı kaldırıp onlara güldüm. Ve hepsine sarıldım. Şimdi de kız mı erkek mi olsun adları onu tartışarak evlerine gittiler. Bizde tae ile odamıza geçip yatağa uzandık.
- Şimdi bizim bir bebeğimiz olacak değil mi karıcım dedi. Tae bende ona dönüp gülümsedim ve
- Evet bizim çocuğumuz olucak kocacım dedim. Ve göğsüne yaslanarak uzandım. Oda kolları ile beni sardı. Sonra üçümüz de uyuduk tae ve ben bide karnımdaki küçük bebeğimizle beraber güzel bir uyku cekecektik.

*beğenmeyi unutmayın *

TEACHER  [KTH]حيث تعيش القصص. اكتشف الآن