-27- Bay Kim

1.7K 158 31
                                    

Hala okuldayız ve ben teneffüs olmasını bekliyorum. Çünkü teneffüste Bay Kim in yanına gideceğim ama sahte kocam olan Bay Kim in yanına bende bu yüzden teneffüs olmasını istiyorum.

Ve teneffüs zili çaldı. Ohh nasıl rahatladım bilemezsiniz. Şimdi ise koridorda yürüyorum. İki Bay Kim de karşımda yan yana yürüyorlar. Bende bari onlara yetişmek için durdurayım.

- Bay Kim. Dedim arkalarından.

İkiside bana dönünce bir adım geriledim. Nede olsa ikiside aynı anda döndü ve bu da beni korkuttu. Elim hemen karnıma gitti.

Sonuçta ben ne hissedersem baek de bu duyguları hissedecek ikisi bana şaşkınca bakıyorlardı. Hemen gerçek Bay Kim koşmaya başladı ardından sahte Bay Kim koşmaya başladı. Bende biraz sakinleşmeye çalıştım. Ve başarmıştım da ikisi yanıma gelince aynı anda

- İyi misin? Dedi bende gülümseyip
-Evet iyiyim sadece bir anda ikinizde dönünce şey oldu. Şey ııı Bay Kim sözümü kesip
-Ne oldu. Dedi bende
- Şey işte bir anda ikiniz dönünce bende korktum sonuçta burada iki can taşıyorum. Ve baek te benim hissettiklerimi hissettiği için ayağı ile vurdu. Benim de elimi bu yüzden karnıma götürdüm. Dedim.
- İyi değilsen revire in biraz dinlen dedi. Bende
-İyiyim merak etmeyin sadece bir an öyle oldu. Dedim ve gülümsedim.

İkiside koluma girince bende onlarda gülümsedik ve bahçeye çıkmak için yürüdük.

Üçümüz bir yan yana yürüyoruz ama bu sefer sadece kuzenim olan Bay Kim elimi tutuyor kocam olan Bay Kim ise sadece yanımızda yürüyor. Ben de bu yüzden biraz tedirginim sonuçta beni kızlardan bile kıskanmaya başlayan bir kocamın yanında kuzenim ile el ele yürüyoruz.

Belki de yanımızda kendisi olduğu için bilemem ama bence bunların acısını benden çıkarır. Gerçi bu oyunu kendisi bana sunmuştu ben sadece onayladım. Şimdi içeri zili çaldı. Ve üçümüz bir okula girmek için kapıya doğru yürüyoruz.

- Sun hee odama gel sonra seninle sınıfa gideriz dedi kocam bende
- Peki Bay Kim dedim ve kuzenimin elini bırakıp yüzüne gülümsedim. ( Nasıl bir cümleyse)

Şimdi gerçek kocamın odasına gidiyoruz. İnşallah orada bana kötü birşey yapmaz. Ya da acısını çıkarmaz. Sonuçta bu yapar mı? Yapar yani ben ondan herşeyi beklerim. Ama en çok insanı mutlu edecek şeyler yapar çünkü benim kocamın öyle birisi. Kapısının önüne geldik. Aha şimdi sıçtım. ;((

İkimizde odaya girince kendi koltuğu yerine önündeki iki koltuktan birine oturdu. Bende onu ayakta izlemeye devam ettim.

-Neden oturmuyorsun? Dedi bende hemen karşısındaki koltuğa oturdum. Ama bana yanlış birşey yapmışım gibi bakıyordu. Bende

- Neden öyle bakıyorsun? Diye sordum.
- Sadece yanlış yere oturdun. Bende bunu anlaman için sana öyle baktım. Şimdi gel bakalım kucağıma hadi bakalım. Dedi bende
- Neden oturacakmışım senin kucağına? Diye sordum.
- Çünkü sana ceza olarak kucağıma oturacaksın ve beni öpeceksin. Dedi bende sorular çoğalıyordu. Bende yine bir soru sordum.
-Peki neden ceza almışım? Diye soru yönelttim.
- -Çünkü teneffüs boyu jungkook ile el ele tutuşup yürüdünüz bu yüzden sana ceza veriyorum. Biliyorsun ki ben seni herşeyden kıskanıyorum. Bu yüzden sana ceza vermeye karar verdim.

Dedi ve kucağına vurup beni bekledi. Bende oflayıp kucağına oturdum. Sonuçta bundan kaçamayacağım bu beni heryerde bulur. Ben kucağına oturunca belimden tutup beni kendine daha çok yakınlaştırdı. Sonuçta beni öpecekti. Bende ona biraz daha yaklaştım ve dudağına yöneldim. Sonuçta öpeceksin demişti.

-Bakıyorum da beni öpmeye çok meraklısın. Dedi ve güldü. Bende onun omzuna vurup
-Sen demedin mi? Kucağıma oturup beni öpeceksin diyen bende bu yüzden seni öpecektim. Ve öptükten sonra sınıfa daha erken gideriz diye düşündüm sonuçta ben anlayacağın konuları biliyorum. Ama sınıftaki arkadaşlarımın da benim bildiğim konuları bilmesi gerek ne de olsa onlarda üniversite sınavına girecekler ve bu konular sınavda gelecek. Değil mi? Diye konuştum. Çok konuştuğum için biraz nefes aldım ve tae ye biraz daha yaklaştım.

-Hadi işimizi bitirip sınıfa gidelim. Dedi bu sefer bende onu onaylayarak daha da yaklaştım. Ve öpmeye başladım.

Bir iki dakika sonra ayrıldık. Ve sınıfa gitmeye başladık. Sonuçta oda bir öğretmen ve öğrencilere dersi öğretmesi gerek doğru değil mi?

Sınıfa ilk ben girdim. Benden sonra da tae girdi ben sırama geçerken micha ve haneul ikizlere iyiyim dermiş gibi gülümsedim. Ve elimide iyiyim dermiş gibi şekillendirdim. (Yani şöyle 👍👌 ikisinden birini seçin işte.)

Sırama oturduktan sonra kocamı izlemeye başladım. Bu sefer daha da yakışıklı olduğunu anladım. Ve kendimi böyle kıskançlıklara kaptırmamak için ellerimi sıraya koyup başımı da üzerine koydum. Ve uyumaya başladım. Sonuçta bugün büyük bir aksiyon yaşadım. Gülümsedim ve uykuma kaldığım yerden devam ettim.

Bugün ne kadar da çok ""sonuçta"" kelimesini kullandım. Ama yazdım mı yazdım. Hemde sınırı geçmeden ama Bu sefer sınırı geçmeniz gerek çünkü geçince yazacağım yeni bölümleri

Sınır

7 Volte ve 30 Yorum

Sınırı geçmeyi unutmayın çünkü oy verenlerden daha çok okuma var bunu görebiliyorum okuyanlar lütfen oylarınızı esirgemeyin. ;;))

SİZİ SEVİYORUM ÇİNGULAR ;)

735 Kelime

TEACHER  [KTH]Место, где живут истории. Откройте их для себя