-24- Gidiyor.

1.8K 155 19
                                    

Bugün yine tae ile okula geldik. Ama beni müdür çağırdı. Tae ile birbirimize bakıp düşündük acaba beni neden yanına çağırdı.

- Acaba beni neden çağırdı. İnşallah kötü birşey değildir. Dedim
- Merak etme kötü birşey değildir. Dedi gülerek bende
- Neden gülüyorsun sen sanki çok komik bir olaymış gibi dedim suratımı asarak bana bir daha gülerek
- Merak etme kötü birşey değil yani dedi.
- Peki dedim ve müdürün yanına gitmeye başladım.
Müdürün kapısına yaklaştıkça korkum daha da artıyordu. Ama tae bana kötü birşey olmadığını söyledi. Bende bununla kendimi cesaretlendiriyorum. Şimdi kapının önünde bekliyorum. Ve kapıyı çaldım. "Gel" sesini duyunca içeri girdim.
- Sen mi geldin Sun hee geç otur sana birşey söyleyeceğim. Dedi bende o sırada kafamı olumlu salladım ve koltuğa oturdum.
- Sizi dinliyorum müdürüm dedim ve bekledim.
- Dün okuldan Bayan Sun ayrıldığı için sizin sınıfınıza bu okula atanan bir başka edebiyat öğretmeni girecek. Bunu sınıfına bildirmeni istiyorum sonuçta sınıf başkanı ve yöneticisi sensin bu yüzden seni çağırdım. Dedi bende heyecandan
- Peki bu yeni edebiyat öğretmeni kim müdürüm diye sordum.
- Adı hoseok jung hoseok yeni edebiyatçı buraya busan dan geliyor. Ve galiba senin kuzenin dedi bende
- Evet benim kuzenim teyzemin oğlu olur kendisi ve beni çok sever iyiki buraya geliyor. Onu çok özledim efendim dedim ve gülümsedim.
- Eh tabi kim kuzenini özlemezki değil mi dedi gülümseyerek sonra eli ile kapıyı göstererek
- Çıkabilirsin anlattıklarımı sınıfına bildirmeyi unutma dedi.
-Peki efendim dedim ve kapıyı açıp dışarıya çıktım. Ah içim o kadar çok hareketli ki anlatamam herhalde baek de hissetti hoseok oppa nın geleceğini ayağı ile karnımı tekmeledi. Bende gülümseyerek elimi karnıma götürüp okşadım. Sınıfa doğru yol aldım. Sınıfa mutlu bir şekilde girdiğim için herkes bana büyülenmiş gibi bakıyorlardı. Bende hemen söyleyeyim diye söze başladım.
-BAYAN SUN OKULDAN GİTMİŞ. diye bağırdım. Herkes sevinç çığlıkları atıyordu. Bende
-Durun durun daha bitmedi yeni edebiyat öğretmeni geliyor ve o kişi kim biliyor musunuz? Tabi kide benim kuzenim olan Jung Hoseok dedim ve sözümü bitirdim. Herkes şuan sevinç çığlıkları atıyor çünkü hoseok okula bir kez geldiğinde herkese kendini sevdirmişti. Bu yüzden okulun yarısı hoseok u tanır en çokta bizim sınıf hem onu iyi tanır hemde çok severler.

Şuan ilk iki ders tae ile ve dersin başlamasına 5 dakika var bende yerime geçtim ve tae yi beklemeye başladım. Arkadan beni dürtüp konuşmaya çalışan micha ile arkama dönüp ne soracağına baktım.

- Şimdi hoseok oppa mı bizim sınıfa girecek o busan da değil miydi yoksa seul a geri mi dönmüş? Dedi bende
- Bende daha şimdi öğrendim. Müdür olmasa ve ben bu sınıfın başkanı olmasaydım onun buraya geleceğinden hiçbir haberim olmayacaktı. Dedim ve güldüm. Haneul
- Kesin sana sürpriz yapacaktı ama senin bunu müdürden öğreneceğini bilmiyordu. Dedi arkasından taewon
- Yani bence senin bu sınıfın başkanı ve yöneticisi olduğunu unuttu eğer sürpriz yapacaksa bunları düşünürdü ya da hatırlardı. Dedi onun arkasından joongin konuştu.
-Bence hoseok hyung geldiğinde sanki onun buraya geleceğinden habersiz mişiz gibi davransak nasıl olur dedi bende kafamı salladım. Ve önüme dönerek
-HEY! MİLLET dedim. Herkes bana dönünce boğazımı temizledim ve
-Hoseok oppa buraya geldiğinde sanki onun geldiğini yeni öğreniyormuşuz gibi davranalım ve ona geldiğindede böyle çok mutlu olun çünkü bizim mutluluğumuz onun mutluluğu demektir anlaşıldı mı?
Dedim ve sorar gözlerle sınıfı süzdüm. Herkes kafasını sallayarak önüne dönmüştü. Zaten ondan sonra kapı açıldı. Elinde test kağıtları ile içeriye tae girdi. Ve herkesi selamladı.

-Good morning dedi bizde hepbir ağızdan
-Good morning teacher
dedik bize bakarak gülümsedi ve kağıtları kapı tarafından dağıtmaya başladı.

-Şimdi bu soruları ikinci derse kadar çözün ikinci ders cevapları vereceğim.
Dedi ve dağıtmaya devam etti. Sıra bana yaklaşırken ben mutluluktan biryerde durmuyordum. Nedeni ise hoseok oppa nın bizim dersimize gireceğini öğrendiğim için ve sıra bana geldiğinde biraz durdu.

- Sun hee sen neden böyle bir yerinde duyamıyorsun yoksa bebeğemi birşey Oldu da böyle kıvranıyorsun öne arkaya söylesene yoksa bebeğe birşey mi oldu? Dedi bende kafamı olumsuz bir şekilde salladım.
- Hayır bebeğime birşey olmadı ama çok güzel birşey oldu. Dedim ve gülümsedim.
- Ne olmuş söylede bizde mutlu olalım dedi bende hemen söyledim.
-Aslında herkes biliyor ama benim en değer verdiğim birisi bu okula geliyor hatta bende müdürden öğrendim. Edebiyat öğretmeni olan Bayan Sun okuldan ayrıldığı için okulumuza yeni edebiyat öğretmeni olarak kuzenim olan hoseok oppa geliyor ve biz bu yüzden çok mutluyuz ve kimseye bunu söylemeyin biz onun buraya geldiğini bilmiyormuşuz gibi davranacağız. Dedim ve sustum.
- Peki o zaman testi çözmeye başlayın. Dedi ve arkamdaki kişilere de test dağıtıp öğretmenler masasına oturmaya gitti. Oturduğunu görünce bende testime döndüm. Ve çözmeye başladım. Zaten çok kolaydı ama bana göre 5-10 dakika sonra bitirdim. Ve ayağa kalkıp tae nin yanına gittim.

- Bitirdim de kontrol için geldim. Dedim ve gülümsedim.
- Ver bakalım kağıdını dedi ve kağıdı elimden aldı. Bende testimin sonucuna bakıyordum.
- Aferin hepsi doğru ne kadar da çalışkansın sen böyle herhalde seni polis yapsalar ya da hakim yapsalar hemen suçluyu bulursun. Hem çok hızlısın hemde çok akıllı nereden geliyor bu akıl dedi bende
- Tabikide çalışmaktan ama Allah (Tabikide kızımız müslüman 😂😀)
beni böyle yaratmış çok akıllıyım çocukken bile okumayı yazmayı kendi kendime öğrendim ve şuan ben derece durumundayım okul ve kore not sıralamasında 1. yim ve çalışmadan bile ben bunları çözerim. Çünkü bunlar bana çok kolay geliyor. Dedim ve yine gülümsedim.
- Aferin sana hadi fazla ayakta durma yorulucaksın geç yerine otur dedi bende onun dediği gibi yaptım. Ve yerime oturdum.

***

Zil çaldı ve şuan ikinci dersimizi bekliyorum.

***
Tekrar zil çaldı ve bu sefer tae bize dağıttığı testlerin cevaplarını veriyor.
Testin cevaplarını verirken hem açıkladığı için ders sadece soruların cevabını işleyerek geçti. Ve teneffüs zili çaldı. Tae çıkmadan önce

- Sakın Bay Jung a onun burada olduğunu bildiğinizi çaktırmayın dedi ve göz kırpıp sınıftan çıktı. Şimdi ise dersimiz Hoseok oppa ile şuan hepimiz çok heyecanlıyız.

***
Ders zili çaldı. Ve biz Hoseok oppa yı bekliyoruz. İnşallah ona oyun oynadığımızı anlamaz.

Evet bu günlük bu kadar belki yarın da atabilirim. Ama sınırı geçerseniz.

SINIR

5 VOLTE 10 YORUM

958 Kelime bu seferki uzun oldu bence sizce???¿¿¿

TEACHER  [KTH]Where stories live. Discover now