-30- FİNAL

2.6K 140 38
                                    

Okuldan sonra tae ve jungkook ile eve geldik. Eve girer girmez köpeğimiz Gucci ayağıma dolandı.

Beni daha çok sevdiği için hep ilk önce bana kendini sevdirir. Bu yüzden bende hemen onu kucağıma aldım. salona girip oturdum.

-Bakıyorum da Gucci ile çok iyi anlaşıyorsunuz. Artık bana bile gelmiyor. Hemde ben ona daha da fazla ilgi gösterirken. Dedi tae bende gülümseyerek
- Sen gelip yanıma oturduğunda bile o sana zaten hemen geliyor bunu bilmiyor musun? Seni daha çok seviyor. Bana sadece kapıdan içeri girerken kendini sevdiriyor. Dedim.
- O zaman geliyorum. Ve ne olacağına bakalım. Dedi tae
- Geldik bakalım. Dedim. Ve tae nin yanıma oturmasını bekledim.

Tae yanıma gelir gelmez Gucci tae nin kucağına atladı. Bende ona sana demiştim bakışı attım. Tae ise sadece bana ve Gucci ye şaşkınca bakıyordu.

Ben sadece tae nin yüzüne bakıp güldüm.

- Hadi ama Gucci beni de seviyor. Bakın da görün yanına gidince benimde kucağıma gelecek. Dedi kıskançlıktan kuduran Jungkook.
- Gel de bakalım öyle birşey var mıymış? Dedi tae bende sadece kafamı salladım.

Jungkook tae nin yanına oturdu ve Gucci ye bakmaya başladı. Gucci de jungkook a bakmaya başladı. Ama hala Gucci tae nin kucağında ve jungkook a bakar bir şekilde kendini sevdiriyor.

Jungkook buna çok şaşırmış ve bu yüzden Gucci ile konuşmaya başladı.

-Gucci hadi gel bana kızım bana gel dedi ama biz tae ile aynı anda
-Erkek. Dedik ve gülmeye başladık.
-Ha dedi jungkook bende
- Gucci diyorum kız değil erkek onu dedik dedim ve tae ile gülmeye devam ettik.
-Ha~Tamam anladım. Sorun yok bende öyle çağırırım. Hadi oğlum gel bana dayın seni bekliyor. Hadi sadece birkaç adım atıp kucağıma geleceksin. Hadi Gucci hadi gel bakalım dayına. Dedi bizde susmuş jungkook un dinliyoruz.
-Gucci oğlum hadi git bakalım dayına dedi tae bende Gucci ye baktım. Acaba anladı mı diye galiba anladı. Ve bu yüzden jungkook un kucağına gidip oturdu.

- Bakıyorum da birileri mutlu oldu dayı oldu diye dedim. Jungkook a bakarken oda bana bakıp
- Evet ben iki erkek dayısıyım. Hemde yakışıklı dedi ve göz kırptı. Bende
- Tabikide yakışıklısın ama benim oğlum sizden daha da yakışıklı olacak. Dedim ve dil çıkardım.
- Evet benim oğlum babasından ve dayısından bile yakışıklı olacak değil mi oğlum dedi ve karnıma elini koydu. Tae elini karnıma koyduktan 5 ya da 10 saniye sonra baek karnıma tekme atmaya başladı. Tae buna her zaman ki şaşkınlığıyla bakarken ben yine konuştum.

- Galiba o beakhyun babasını hissetti. Bu sana daha da çok benzeyeceği anlamına gelir. ( Böyle mi bilmiyorum. Ama ben de uydurdum.kkk)
- Bence de sana benzeyecek hyung çünkü oda senin gibi yaramaz baksana annesine zarar veriyor. Karnına tekme atıp doğarken düşünemem. Dedi jungkook.
-Evet bence de senin gibi olacak kocacım. Ama sen bana zarar vermiyorsun. Dedim ve yanağından öptüm.

2 saat sonra Sun hee nin ağzından

Şimdi salonda yemeğimizi yemiş film izlemek için koltuklara oturduk. Ve hangi filmi izlesek diye düşünüyoruz.

Filmi seçtik aksiyonlu bir film ve şuan en önemli yerinde ve benim karnıma ağrılar girmeye başladı. Hemde çok fazla acıtıyor. Bende bu yüzden tae yi dürtükledim. Ama bana bakmadı. Bu yüzden seslenmeye başladım.

- Tae tae hey sana diyorum tae baek geliyor. Ya! Ta diyorum çocuk geliyor. Ambulansı ara dedim. İkiside bana şaşkınca bakıyorlardı. Ve son anda ikiside baş ucuma gelmiş.
- İyi misin diye soruyorlardı. Bende onlara
- Gerizekalılar ben burada doğuruyorum. Siz hala bana iyimisin. Diye soruyorsunuz. Tae gidip çantayı al kook sende arabayı çalıştır. Bunları size ben mi söyleyeceğim. Dedim.

TEACHER  [KTH]Where stories live. Discover now