-22- Sen?

1.9K 178 10
                                    

Tae ile okula girdikten sonra ben sınıfıma gittim. Tae bana isim var diyip yanımdan ayrıldı. Bende ne işi olduğunu merak ediyorum. Off~~ zaten eve gidince bana anlatır. Şimdi micha, haneul, taewon, joongin yani benle birlikte beşimiz bana kolay gelen ama onlara anlayıp ,çözüp, öğrenmeleri gerekiyor. Tabi ben bu konuları bildiğim için dersi fazla dinlemiyorum. Sonradan sıraya başımı koyup uyumaya çalıştım. Başarılı olmuştumda.

Taehyung un ağzından

Sun hee nin sınıfına girdiğini gördüğüm zaman bende öğretmenler odasına gittim. Bayan tehtitçi Sun öğretmeni gördüğüm gibi

- Bayan Sun acaba biraz konuşabilirmiyiz? Dedim
- Tabiki Bay Kim nerede konuşacağız? Dedi bende
- Benim odamda lütfen hızlı olun derslerime yetişmem lazım. Dedim ve odama yol aldım. Bi 2,3 dakika sonra Bayan Sun kapıyı açtı. Tabikide ben kapıyı açar açmaz onu kapı ile arama aldım ve kapıyı kilitledim. Sonra Bayan Sun korktuğunu belli etmek istememiş bir şekilde konuştu. Ama ben korktuğunu anlamıştım.
- Bay Kim ne yapıyorsunuz? Dedi bende
- Sen? dedim ve onun kolunu biraz sıkmaya başladım. Canı yanmış olacak ki sessiz bir şekilde inledi.
- Ne yapmaya çalıştığınızı anlamadım Bay Kim. Dedi bende
- Sen yaptın değil mi? Dedim.
- Neyi ben yapmışım? Dedi bende histerik bir şekilde güldüm ve
- Bilmemezlikten gelme Sun hee ye tehtit mesajları attığını biliyorum. Dedim bana şaşkınca bakıp
- Nasıl sen? Dedi hala şaşkınca bakıyordu. Bende kolunu daha çok sıkarak
- Bir daha Sun hee ye tehtit mesajı geldiğini görürsem ya da yazılı ve ya görsel bir şekilde duyup görürsem. Seni gebertirim. Hatta seni bu ülkeden bile artırabilirim. Bu yüzden Sun hee ye ve bana karışamıyorsun eğer bir yanlışını yakalarsam o gün senin ecelinin geldiğini bilmiş ol! dedim ve kolunu bıraktım. Zaten sonradan kolunu ovuşturmaya başladı. Bende kapının kilidini açtım ve
- Git ve bir daha bize bulaşma bulaşırsan olacaklara katlanırsın. Dedim ve kapıyı açıp geçmesine izin verdim. Bayan Sun çıkınca bende arkasından çıkıp bi güzel oh~ çektim ve dersime gittim. Sonra zaten derste konu anlat soru çöz.

Sun hee nin ağzından

Omzumdan dürtüklenerek uyandım galiba teneffüsteydik. Kimin yaptığına bakmak için arkamı döndüm. Micha yapıyormuş.
- Sun hee hadi kalkta elini yüzünü yıka uykun açılsın. Dedi bende micha nın dediği gibi yapıp elimi yüzümü yıkamak için lavaboya gittim. Elimi yüzümü yıkadıktan sonra sınıfa geri girdim. Sırama oturduktan sonra micha lara döndüm.
- Ne zamandan beri uyuyorum. Dedim küçük bir esneme bırakarak.
Micha ve diğerlerinin ağzından kısık seste kıkırtılar duydum. Ama sorumun cevabını bekliyordum.
- Sadece 3 derstir uyuyorsun herhalde bugünlerde şu mesaj yüzünden yorgun düşüyorsun dedi bende kafamı salladım. Zaten ilk ders ve ikinci ders aynıydı. Üçüncü ders ile fizikti. Aman boşver zaten en iyi olduğum derslerde uyumuşum benim için sorun yok hocalarda zaten bana izin veriyor uyumam için hem hamile hamile okula geldiğim için hemde derslerinde başarılı olduğum ve bu konuların bana kolay geldiğini onlara güzel bir telaffuz ile söylediğim için bana birşey demiyorlar. Zaten Hamileyim diye yorulabiliyorum ve bu yüzden bana hamilelik sürecinde kızmıyorlar bende bu yüzden fırsatlarımı değerlendiriyorum. En azından okulda yorulmamış oluyorum.

***

Şimdi ise tae ile okuldan çıkmış eve gidiyoruz. Bugün ki işini sormayı düşündüm. Ve düşüncelerime uyarak sordum.
- Bugün bana işin olduğunu söylemiştin. Hallettin mi? Dedim. Bana gülümseyip
- Evet hallettim. Hatta şuan bu yüzden çok mutluyum. Dedi bende yine sordum.
- Peki bu iş neydi de seni mutlu etti sonucu dedim gülerek.
- Evde anlatırım. dedi arabayı garaja park ederken bende
-Peki o zaman hemen eve gidelim çünkü çok merak ediyorum. Dedim tebessüm ederek.

***

Şimdi tae ile pijamalarımızı giymiş bir şekilde ve akşam yemeğimizi yedikten sonra yatağımıza girdik ve şuan sarılıyoruz. Ve ben sonuç olarak meraktan duramıyorum. Ve hemen sordum.
- Acaba bu iş ne kocacım? Çok merak ediyorum da. Dedim.
- Hani sana demiştim ya Bayan tehtitçi Sun Öğretmenin telefonunu karıştırıp sqna tehtit mesajı yazdığını öğrendik. Bende bugün onu odama çağırdım ve kapı ile arama alarak kolunu sıktım ve bir daha bize bulaşmamasını ve bizi yine tehtit etmeye kalkışırsa bu ülkeden onu def edeceğimi söyledim. Ya da kariyerini bozarım ona zarar veririm. Şeklinde bir konuşma yaptım. Sonra da kapıyı açıp gitmesini söyledim o çıkınca bende çıktım ve derse girdim işte bu kadar. Dedi ve bana daha sıkı sarıldı.
- Yani şimdi bundan sonra ki günlerde bize kötü söz ya da tehtit yağdırmayacak bizi rahat bırakacak dedim oda başını başımın üstünden aşağı yukarı salladı.
- Bir cevap veremedi ama korktuğu belliydi. Bence benim ciddi ve korkutucu halim çok ama çok korkunç dedi ve güldü. Bende sessiz bir şekilde güldüm.
- Acaba bizi rahat bıraktığını biz nasıl anlayacağız dedim dedikten sonra telefonuma mesaj geldi. İkimizde şaşkınca telefona bakıyorduk. Tae
- Acaba sende benim düşündüğüm şeyi mi düşünüyorsun? Dedi bende
- Şuan Bayan Sun un bizi rahat bırakacağına dair bir mesaj gelebileceğini düşünüyorum. Sende mi bunu düşünüyorsun? dedim.
- Tamda böyle düşünüyordum. Dedi ve telefonu alıp şifreyi girdi. Aslında parmağımı da okutabilirdi. Sonuçta telefonum iphone 6s yani. Şimdi ise tae mesajlara girmiş sırıtıyordu. Bende tabikide meraklı olduğum için hemen konuştum.
- Acaba mesajda ne yazıyor bende merak ettim tahminlerimiz doğru mu? Dedim mutlulukla tae de gülerek yanağımı öptü ve
- Evet tam da öyle yazmış ki "Mutluluklar dilerim artık peşinizi bırakmaya karar verdim. Zaten elimi sallasam ellisi senin kocana mı kaldım?"yazmış bende "Bende öyle düşünmüştüm. Artık bize bulamazsan seviniriz."yazdım. Dedi bende kafamı salladım.
- Artık kurtulduk şu Yalak Öğretmenden ah şuan çok mutluyum hatta mutluyuz. Dedim ve bir elimi karnıma bir elimlede tae nin elini tutarak gülümsedim. Sonra da hep beraber güzel bir uykuya daldık. Mutlu bir şekilde hep mutlu olmamızı dileyerek uyuduk.

872 kelime yazmışım bu bile kısa olanlardan uzun bu yüzden sınırları çoğaltıyorum. Bana kızmayın ya da sövmeyin. Sizleri seviyorum.

Ssssssııııııınnnnnnııııırrrrrr

5 Volte
10 Yorum

Yıldıza kesinlikle basın emeğe saygı ve yeni bölüm yazmam için bu sefer sınırı geçmeniz gerek öncekilerde geçmedi çünkü ve yorumlara "" yb ve sadece emoji koymayın sayılmayacak çünkü yb yi kısa yerine uzun yazsanız belki sayılır ama kısa olması yeni bölümün gelmesini hızlandırmayabilir. Yinede söylemek istedim. ~♡♡♡~

İyi geceler saat 23:10 da yeni bölüm atan ben 😊😅😴✋🌘⏰🕚

TEACHER  [KTH]Where stories live. Discover now