-21- Bayan Sun?

2K 169 12
                                    

Bugün yine kocamın beni öpmesi ile uyandım. Tabiki de bunu hergün yapıyor. Bende hemen kalkıp banyoya girdim. Ve rutin işlerimi halledip üzerimi giyindim.

Giydikleri

(Merak etmeyin hamile olduğu için bunu giyebilir çünkü üstü bol altı da fazla dar değil)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(Merak etmeyin hamile olduğu için bunu giyebilir çünkü üstü bol altı da fazla dar değil)

Hemen aşağıya kocamın yanına gittim. Kahvaltıyı hazırlamış. Bende gidip yanağına bir öpücük kondurdum. Sonra da yerime oturdum. Yemeğimizi yedikten sonra tabağımızı toplamaya başladık. Ondan sonra ellerimiz ve dişlerimizi fırçalayıp dışarı çıktık. Tae arabasını çalıştırırken bende düşündüklerimi ona söylesem mi diye düşündüm. Çünkü o bilinmeyen kişi bize zarar verebilir tamam korumalarımız var şuan da yanımızdalar ama ya onların dikkatsiz oldukları bir zamana gelip bize birşey yaparsa dedim tae arabayı çalıştırdı. Bende şimdi söyleyemezsem bir daha kolayca söyleyemem düşüncesi ile söyledim.

- Kocacım sana birşey sorabilir miyim? Dedim.
- Tabiki de sorabilirsin karıcım. Dedi güler yüzle bende hemen konuya girdim.
- Şimdi bize korumalar tuttun ya eğer onların bir anlık dikkatsizliğine gelirse ve bize birşey olursa ne yapacağız

dedim. Bir solukta tae de bana gülümseyip cevap verdi.

-Eğer onlar sana bakamazsa ben sana bakarım en azından seninle daha çok vakit geçirmiş olurum.

Dedi bende gülümseyip cevap verdim.

- Sana birşey daha söyleyeceğim. Şimdi hani bize bilinmeyen bir kişi tehditler savuruyor ya işte bence o kişi bizim edebiyat öğretmeni Bayan Sun olabilir çünkü bana bilinmeyenin hitap ettiği gibi hitap ediyor. Yani "küçük öğrenci" diye hitap ediyor bence bu bilinmeyen Bayan Sun dedim.
Tae de beni onaylayan bir şekilde kafasını salladı. Bende cevap bekledim cevap vermeyince bende sordum.

- Peki sen ne düşünüyorsun kocacım bu durum da bence Bayan Sun olabilir ama senin bir fikrin varsa onuda değerlendirelim. Dedim tae de bana
-Aslında bende bugün seninle bu konu hakkında konuşacaktım. Bende Bayan Sun olarak düşünmüştüm çünkü sana bakarken sanki yiyecek ya da öldürecek gibi bakıyor ve kesinlikle bilinmeyen o çünkü telefonunu inceledim.
- Nasıl inceledin anlatsana hadi çok merak ediyorum. Dedim şaşkınlıkla
- Bana birisini aramamı söylemişti. Bende telefon yerine basacağıma mesaj bölümüne basmışım ondan sonra tam çıkıyordum ki senin numarana mesaj attığını gördüm. Bende hemen yazanları okudum. Ve tıpa tıp aynısını sana yolladıkları ve senin bilinmeyen e yazdığın cevaplardı. Bence senin tahminin doğru hayatım. Dedi bende gülümseyerek
- Zaten kendini küçük öğrenci diyerek belli ediyordu. Küçük öğrenci de küçük öğrenci neymiş efendim dersini dinlemiyormuşum ya ben senin dersini dinlemesem bile senin anlattığın konuların hepsini biliyorum. Sonuçta karşısında çok zeki birisi var onun daha bilmediği çok şeyi ben biliyorum. Ne sandı beni okulun en düşük notunu alan birisi mi?Gerizekalı kadın ben okulun birincisiyim bir kere hem ben şuan sınıftakilerden bile 2 yaş küçüğüm. Ve ultra zekam ile sınıf atladım. Ama o kendisi yıllar yıllar sonra öğretmen oldu ve senden 1 ya da 2 yaş büyük kocacım dedim ve tae ye baktım.

- Egonu tatmin ettiysen artık o konuları açma çünkü ego kasıyorsun karıcım. Ve onun benden büyük olması ya da küçük olması beni ilgilendirmez çünkü benim gözlerim sadece bir kişiyi görüyor ve görecek o kişide sensin karıcım.
Dedi ve arabayı biraz yavaş sürüp bana yaklaştı. Sonra da zaten dudağımı öpüp arabayı sürmeye devam etti. Bense sadece dudağımı öptü diye gülümseyip dudağım ile oynamaya başladım. Tae de bana bakıp gülümsedi. Zaten sonra yola baktı ve okula sürmeye başladı.

Arkadaşlar sizler için okula gitmeden önce yazdım.

Volte vermeyi unutmayın ♡

Ssssssııııııınnnnnnııııırrrrrr

5 volte
5 yorum

Beğenmeyi ve yıldıza basmayı unutmayin tabikide yorum da yapın. Pleaseeee ♡♡♡

TEACHER  [KTH]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin