-10- Yalak Öğretmen Sun

3.2K 223 3
                                    

Sabah yine sulu öpücükler ile uyandım. Tae yine beni öperek kaldırmaya çalışıyordu.
- Günaydın~~ dedi.
- Günaydın kocacım ~~~ dedim. Ve yanağını öptüm. Yataktan kalkıp banyoya girip rutin işlerimi halledip formamı giyindim. Sonra yine tae ile kahvaltı yapıp okula gittik. İlk ders bitince teneffüse çıktım. Bide ne göreyim. Benim en nefret ettiğim edebiyat öğretmeni Sun benim kocama !! Benim. Evli olan bir adama yalakalık yapıyor bende biraz yaklaşıp onları dinlemeye başladım.
- Taehyung ~~ bana bunları taşımama yardım eder misin? "Sen bir daha aegyo yapma lütfen çok çirkin oluyorsun. " dedim içimden ve yüzümü buruşturdum. Tae yani benim saf ve temiz kocam tabikide hayır diyemedi ve şimdi o kalın kitapları öğretmenler odasına taşıyor. Gerçi benim kocam güçlü o herşeyin üstünden gelebilir. Öğretmenler odasına girince bende onları takip etmeyi bıraktım. Zaten 2.ve 3. Dersimiz tae ile ben onunla konuşurum. Ders zili çaldı bende sınıfa girip sırama oturdum. Şimdi kocamın kapıdan girmesini bekliyorum. Ve şimdi girdi. Girerken de bana göz kırpmayı unutmadı. Bende ona gülümsedim. Sonrada bize test dağıtmaya başladı en son bana verirken kulağıma sessiz bir şekilde
- Teneffüste bizi izlediğini gördüm. Dedi bende ona şaşkınca baktım. Sonra utanıp teste döndüm. Zil sesini duyunca hemen tae nin peşinden gittim.
- Bay kim! Dedim
- Efendim Sun hee dedi.
- Biraz konuşabilirmiyiz? Dedim. Oda eli ile beni yanına çağırdı. Bende koşarak yanına gittim.
- Sana koşmayı yasaklıyorum bir daha koşma bebeğe zarar gelebilir dedi ve elini karnıma getirmeye başladı. Bende eline vurdum.
- Burada olmaz öğrenciler var odana gidelim öyle ne yapmak istersen ora da yaparsın dedim. Sonra da odasına gittik. Odaya girince kapıyı kilitledi. Sonrada dudağıma öpücük bırakıp elini karnıma değdirdi. Sonrada gülümsedi. Burada ki nin bizim çocuğumuz olduğuna inanamıyorum. Şuan baba olacağıma bile inanamıyorum. Dedi ve kulağını karnıma tuttu. Sesini dinlemeye çalışıyordu. Bende o sıra da kocamın saçlarını okşuyordum.
- Düşünsene senin gibi yakışıklı, güçlü ve iyilik prensi olan bir oğlumuz olucak dedim ve yüzünden tutup göz göze gelmemizi sağladım. Tae de yanağımı okşuyordu.
- Bence senin gibi güzel, tatlı, saf ve bir o kadar da akıllı bir kızım olmasını isterdim. Oğlum olursa senden kıskanırdım çünkü kızımızda senin gibi güzel sesli ve güzel resim çizebilsin istiyorum. El becerisi sana çeksin olmaz mı? Dedi bende gülümseyip cevap verdim.
- El becerisi bana çekecekse senin gibi saf ve masum sevdimi tam seven ve bir o kadar da yakışıklı ve iyi vücudu olan bir oğlumuz olsa ne güzel olurdu. Siz beraber olup bana şarkı sözü yazıp beraber söylersiniz bende o arada mutluluk göz yaşı dökerim. Sizde gelip bana sarılırsınız bende o zaman merak etmeyin mutluluk göz yaşı bunlar diyip sizinle birlikte gülerim. Dedim ve gözümden bir damla yaş düştü
- Düşüncesi bile insanı ağlatırken gerçekte nasıl ağlayacaksın merak ediyorum. Bence salya sümük ağlarsın o zaman dedi ve gülmeye başladı.
- Yaa~~ gülmesene dedim oda yanağımı öpüp gülmeyi kesti. Bende
- Ha şöyle karının sözünü dinle dedim ve güldüm oda dudaklarını gülmemek için birbirine bastırıyordu. Bende kapıyı açıp dışarı çıktım. Kapıyı kapattığımda kapının arkasından gülme sesi geldi bende gülerek kapıyı bir daha açtım.
- Yaa~ gülmesene yaa~ dedim ve yine güldüm. Sonrada kapıyı tekrar kapatıp sınıfa gittim. Okul bitince eve geldik. Gucci yine ayağıma dolandı. Bende pijamalarımı giyip  ( tae ile olan çift pijamasını giyiyor. ) Gucci yi kucağıma alıp televizyonu açtım. Zaten 1 ya da 2 saat sonra Gucci ile sarılarak uyumuşum.

Tae nin ağzından

Salona indiğimde televizyon açıktı ama karım ile Gucci uyuyordu. O kadar tatlı uyuyorlar diki bende ikisinin resmini çekip karımı ve köpeğimizi kucağıma alarak yatak odasına yol aldım. Gucci yi yuvasına bırakıp karımla odamıza gittim. Sonra onu yatağa yatırdım. Ve yine hergün ki gibi beraber sarılarak uyuduk.

* Beğenmeyi unutmayın *

* Bu seferki kısa olmuş olabilir. 😅😇*

TEACHER  [KTH]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin