-9- Tüm Okul Öğrendi

4K 219 18
                                    

Sabah lanet alarm sesi ile uyandım. Bugün tae beni uyandırmadı. Yanımda da değil acaba nerede? Banyoya girip rutin işlerimi halledip formamı giyindim. Odadan aşağıya indim. Mutfağa girdiğimde heryer heryerdeydi. Tae nin üstü de batmış.
- Bu halin ne hahaha dedim ve yine güldüm.
- Güleceğine gel yardım et kocana dedi. Kahvaltı hazırlamaya başladık. Kahvaltımızı yaparken canım birden bal çekti.
- Tae evde bal var mı? Dedim
- Olması lazım bir dolaba bakayım. Dedi ve dolabın yanına giderek kapağını açtı. Tae içine bakarken bende merakla onu izliyordum. Birden
- Malesef yok sevgilim dedi bende dudağımı bükerek
- Alamaz mısın?
- Okula giderken alalım olur mu? Dedi bende kafa salladım. Kahvaltıyı toplayıp dışarı çıktık. Arabaya bindikten sonra bi 10 dakika sonra bir marketin önünde durduk.
- Ben balı alıp geliyorum sen bekle burada tamam mı? Dedi bende
- Tamam beklerim ama hızlı ol dedim .
- Tamam 5 dakikaya gelirim. Dedi ve arabadan indi. Koşarak markete girdi. Galiba ilk aşerdiğim şeyin bal olmasına şaşırdı. Ve bebeği aç kalmasın diye hızlı davranıyordu. 5 dakika çoktan geçti ama tae hala ortalıklarda yok. Aha geliyor. Arabaya bindikten sonra
- Balın yerini bulamadım ondan sonra balı alıp kasaya giderken yaşlı teyzenin ulaşamadığı deterjanı aldım. Dedi
- Bu yüzden bu kadar geç kaldın yani dedim oda gülümseyip balı bana verdi. Ben de hemen poşetten çıkarıp kapağını açtım. Tae bana hala şaşkın şaşkın bakıyordu. Arabayı bile çalıştırmayı düşünmedi.
- Kocacım acaba ilk defa mı balı parmağı ile yiyen birisini görüyorsun. Dedim gülerek.
- Hayır onun için değil çok iştahlı ve istekli yediğinden dolayı bende sana bakakaldım. Dedi bende onun elini tutarak işaret parmağını bala bandırdım.
- Sende ye tadı çok güzel hem parmakla yiyince daha zevkli oluyor. Dedim oda parmağını ağzına götürüp yedi. Sonrada bana bakarak şaşkınlık içinde gülüp
- Gerçekten de böyle daha zevkli oluyormuş. Dedi.
- Sen tam bir koca bebeksin kocacım. Dedim ve ballı parmağımı ağzıma götürdüm.
- Artık okula gitmeyecek miyiz? Dedim oda hemen aklına gelmiş gibi arabayı çalıştırdı.
- Senin yüzünden okula geç kalıcaz dedi
- Nasıl benim yüzümden ben birşey yapmadım ki dedim ağlamaklı sesimle
- Beni etkilemeseydin şimdi okulda olurduk. Ama sen her zaman beni herşeyinle etkilemeyi başarıyorsun karıcım dedi bende tae ye yaklaşıp yanağını öptüm. Ve bal yemeğe devam ettim. Okulun biraz gerisinde tae beni indirdi. Bende okula doğru yürüdüm. Sınıfa girdiğimde bizim tayfa hemen başıma uşuştular.
- Eeee kusmalarının nedeni neymiş bakalım. Dedi micha
- Evet seni dinliyoruz dedi joongin. Bende gülerek onlara cevap verdim.
- Hamileyim hemde 1 buçuk haftadır. Dedim. Hepsi birden bana sarıldılar. Bende onlara sarıldım. Öksürük sesi gelince tüm sınıfın beni duyduğunu ve bana şaşkınlıkla baktıklarını gördüm. Sonra herkesin telefonuna bildirim geldi. Bildirim okul grubundan tüm öğrencilerin olduğu okul mesaj grubundan benim hamile olduğumu herkes şuan biliyor. Şimdi ben ne yapıcam en azından zil çalmadan tae nin yanına gidip konuşsam iyi olur. Koridora çıkınca herkes karnıma bakıyordu.
- Sun hee acaba karnına dokunabilir miyim dedi minji bende 
- Tabikide neden olmasın ama kısa olsun öğretmenle konuşmaya gidiyorum. Dedim oda karnına çekinerek dokundu.
- Çok garip bir duygu sana nasıl hissediyorsun?
- Aslında biraz yorucu ama çok hoş  hissettiriyor. Dedim. Minji elini çekince bende gülümsedim ve yürümeye devam ettim. Tae nin yanına gittim. Kapısını çaldım. Gel sesini duyunca başım eğik bir şekilde içeri girdim.
- Ne oldu kötü bir şey mi var? Dedi
- Öğrendiler dedim
- Neyi öğrendiler.
- Hamile olduğumu bizim tayfa konuşurken bizi dinlemişler okul grubuna yazmışlar şimdi okuldaki öğretmenler dışında tüm öğrenciler biliyor. Dedim oda bana yaklaşıp sarıldı.
- En azından karnın büyüdüğünde seninle dalga geçmezler ya da sana zorbalık yapmazlar hamilesin diye dedi ve saçlarıma öpücük kondurdu.
- Bana kızmadın mı? Dedim
- Sana neden kızayım?
- Bilmem belki ikimizin hayatını mahveden birşey olabilir diye
- Şşhhhh dedi. Kafamı göğsüne yaslayıp sarıldım.
- Bizi hiç bırakma olur mu tae?
- Sizi hiç bırakmayacağıma söz veriyorum. Sizi seviyorum.
- Bizde seni seviyoruz. Yanağını öptüm ve kapıya doğru gittim. Elimi salladım. Dışarıya çıktım bizim sınıfa doğru yol aldım. Sınıfa girince herkes bana baktı.
- B-bana n-neden öyle bakıyorsunuz? Dedim. Yoona cevap verdi.
- Okulda hamile olan tek sen olduğun için herkes sana şaşkınca bakıyor. Korkmana gerek yok.
-   P-peki dedim.
- Ha bide merak etme bizim sınıfın hepsi sana zorbalık yapan ya da laf atan kişilerden seni koruyacağımıza dair söz verdik dimi arkadaşlar dedi tüm sınıf beraber
- Söz veriyoruz. Dedi bende duygulandım. Gözümden bir yaş düşünce herkes bana şaşkınca bakıyorlardı.
- Merak etmeyin sadece böyle birşey düşündüğünüz için biraz duygusallaştım. O yüzden ağlıyorum. Sevinç gözyaşları bunlar dedim ve gülümsedim. Sırama oturdum. Ve okulun çabucak bitmesini bekledim. Son ders zili çalınca kitaplarımı çantama koyup ayağa kalktım. Okulun kapısına gidene kadar herkes bana yol vermişti. Kendimi kırmızı halıda gibi hissettim. Herkese el sallayıp okuldan çıktım. Biraz ileride zaten tae arabasına yaşlanmış beni bekliyordu. Bende yanına gidip etrafa göz gezdirdim ve yanağını öptüm. Sonrada kapımı açtı. Arabaya bindikten sonra konuşmaya başladı.
- Günün nasıldı karıcım.
- Çok güzeldi. Çıkışta herkes bana yol verirken kendimi kırmızı halıda yürüyor gibi hissettim. Dedim oda bana bakıp gülümsedi.
- Bide biliyormusun bizim sınıfın hepsi bana söz verdi dedim tekrardan
- Ne sözüymüş bu dedi gülerek.
- Hepsi bir bana zorbalık yapan laf atan kişilerden beni koruyacaklarını söylediler. Bende o ara mutluluktan ağladım. Dedim ve dudak büzerek tae ye baktım.
- Dudaklarını büzmene gerek yok şuan mutlu değilmisin?dedi
- Mutluyum ama senin dikkatini çekmek istemiştim. Dedim Zaten  sonra eve geldik. Kapıyı açtığımız an Gucci ayağıma dolandı. Bende gülerek onu kucağıma aldım. Salona girip oturdum. Kocam da yanıma oturdu. Gucci ile konuşmaya başladım. ( Gucci kız )
- Kızım annen sana kardeş getiriyor bak dedim ve patilerini karnıma tuttum. Gucci de galiba anladı. Çünkü havlıyordu. Karnımı açtım ve yine Gucci ye gösterdim. Bu sefer dili ile yaladı. Sonra kafasını karnıma sürtmeye başladı bende huylandım. Ve biraz kıkırdadım. Tae de bizi izliyordu. Sonra yanağımı öptü. Bende tae ye döndüm. Gucci yi koltuğun yanına bırakıp tae ye gülümsedim. Kocamın elini tutarak karnıma götürdüm. Tae bana heyecanlı heyecanlı bakıyordu. Bende ona hala gülümsüyordum. Karnıma iyicene yaklaşıp sesini dinlemeye çalışıyordu. Birden karnım guruldadığında tae kahkahalar atmaya başladı. Bende göğsüne yumuşak bir şekilde vurdum.
- Benim karıcım ve oğlum ya da kızım acıkmış mı?dedi ve yine güldü.
- Yaaa~~~ Kocacım dalga geçilecek bir durum değil ki bu hem sanki senin hiç karnın guruldamıyor. Dedim ve ayağa kalktım. Elimi uzattım. Ve konuştum
- Gelde beraber yemek yapalım sonra da yeriz. Dedim elimi tuttu ve mutfağa gittik. Kimchi ve kimbab yaptık sonrada yedik.
- Hadi artık uyuyalım ben çok yoruldum kocacım dedim.
- Tamam Birtanem gel odamıza gidelim. Dedi ve yukarıya çıktık. Odamıza girdik yatağa yatmadan önce pijamalarımızı giydik.

*Pijamalar*

Yatağa yattık

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yatağa yattık. Birbirimize sımsıkı sarılarak uyumaya çalıştık. Çalıştık diyorum çünkü çok sıkı sardı.
- T- tae biraz kollarını gevşetir misin şuan boğuluyorum. Dedim
- A pardon dedi ve kollarını gevşetti. Bu sefer ben ona sımsıkı sarıldım ve uyuduk.

* Beğenmeyi unutmayın *

TEACHER  [KTH]Where stories live. Discover now