DIEL PIATY

3.1K 234 5
                                    

Odložil si svoj skate vedľa toho Louisovho, ktorý si ho oprel o stenu vedľa dverí šatne.

"Tak, čo ideme ako prvé?" spýtal sa a pozrel sa na upotenú kopu zelených dresov. Keby tu nebol Louis, určite by si znechutením prekryl polovicu tváre a utiekol by, no nechcel pôsobiť ako padavka. Pár páchnucích dresov dá, nie je predsa nejaká bábovka.

"Hm," zamyslel sa Louis a pozrel sa na Harryho. Kučeravcovi sa jeho pohľad nepáčil, no aj páčil. Nevyznal sa vo svojich pocitoch! Naozaj sa stáva z neho blázon?

"Možno by sme mohli byť zlí a neposlúchnuť trénera. Mohli by sme sa venovať niečomu inému," povedal modroočko a podišiel o dva kroky bližšie ku kučeravcovi. Stáli tesne oproti sebe. Až tak, že Harry cítil Louisovú vôňu, ktorá mu pripomínala druh Axe deodorantu.

"Možno," odhodlal sa povedať Harry pevným hlasom, "no stoja tie problémy za to?"

Louis sa pousmial.

"Myslím, že áno."

"No ja si myslím, že nie," odstúpil od neho a silou vole sa vydal ku dresom, ktoré páchli na metre ďaleko a zblízka to bolo ešte horšie.

"Ale, ale. Žeby sa tomu zlému chlapcovi, Harrymu Stylesovi, niečo stalo? Osvietilo ho? Stal sa z neho svätec? Nemyslím si," hovoril s náznakom posmechu brunet. Aj keď mu nevidel Harry do tváre, vedel, že sa usmieva. Mohol dokonca potrvdiť, že jeho úsmev siaha od ucha k uchu a čoskoro mu rozdelí tvár na dve polovice. Vedel si to dokonca aj predstaviť. Nechutné, ale predstaviteľné.

Kučeravec sa sklonil po prvý dres, ktorý bol hneď na vrchu, a preto sa nemusel dotýkať ostatných, no keď sa sklonil, ostal zarazene predklonený.

"Tomlinson, o čo ti ide?" spýtal sa s pohľadom upreným na modroočka, pričom sa na neho pozeral cez rameno.

"O sex?" odpovedal otázkou a stále nezložil svoje ruky z Harryho zadku. Nemohol si pomôcť, mal slabosť pre kučeravého chlapca s tetovaniami a večne so skateom pod nohami. Najradšej by ho pojebal v triede, pred všetkými ich spolužiakmi, no má zas nejaké vychovanie. Mama by nebola naňho príliš hrdá, keby si ju zavolali do školy kvôli jej synovi, ktorý klátil nejakého chlapca v triede. Vedel si predstaviť, ako by ho jeho mama hnala s topánkou do auta, kde by ho s ňou vyšľahala. Nie, o to naozaj nestál. Aj tak už mal problémov dosť a to tu bol len pár dní.

Harry sa narovnal, schmatol jeho ruky a odstrčil ich od jeho zadku. Mal k nemu citový vzťah, aj keď to bol len zadok. Ale bol jeho!

"Prepáč, Tomlinson, ale nemám záujem," uškrnul sa, žmurkol a odišiel s pár dresmi medzi prstami ku práčke, ktorá bola v miestnosti oproti.

Pomaly strčil dresy do práčky, aby sa látka nedotkla jeho kože. Nechcel sa dotýkať potu niekoho z hráčov. Áno, potil sa aj on. Áno, nevonial ako prdy jednorožcov, ale po každom zápase si dres bral vždy domov, kde si ho vypral. Nebol prasa, ako ostatní, ktorí ich pohádzali na zem a potom ich musel niekto ako Harry, či Louis, zberať zo zeme a pchať ich so zapchatým nosom dnu do práčky. Akonáhle strčil do práčky štryri dresy, ktoré odniesol medzi prstami, otočil sa, že pôjde po ďaľšie, no narazil do Louisa, ktorý pravdepodobne za ním celú dobu stál.

"Tomlinson, hádam si nemyslíš, že budem všetko robiť sám," založil si ruky na hrudníku, oprel sa o práčku za sebou a zdvihol pri tom jedno obočie. Vytáčala ho Louisova lenivosť alebo nechuť k práci. Nebude predsa všetko robiť on!

Hneď, ako si všimol Louisov úškrn, uvedomil si výber svojich slov. Nemyslel to tak! Louis bol podľa kučeravca nadržané prasa, ktoré potrebovalo babu. Alebo chlapa, ako si stihol všimnúť.

"Rád ti pomôžem," povedal ticho, s pohľadom upreným do zelených očí. Podišiel ku Harrymu rovnako blízko ako v šatni. Tentoraz si bol Harry istý, že Louis mal na sebe Axe, nemohol sa tej vône nabažiť.

"Nech sa odvážiš ku čomukoľvek, udriem ťa," povedal rovnako ticho aj Harry. Zamračil sa, keď sa Louis zasmial. Nestihol však nijako reagovať, pretože dych sa mu zadrhol hlboko v hrudníku, keď sa Louis naklonil ku jeho tvári a jeho ruky uchopili jeho boky. Harry s istotou zabúdal, ako sa dýcha.

Spomenul si, ako si povedal, že dostane Louisa do postele a tým to končí. No teraz sa mu nepáčilo len pomyslenie jednej noci. 

Najradšej by sa prefackal, ale to by sa najskôr musel spamätať.

Myslel si, že zomrel z nedostatku kyslíka, keď sa Louisove tenké, no jemné pery dotkli tých jeho. Ťažko si povzdychol, keď sa brunetova horná pera dostala medzi tie Harryho a jemne ich pobozkala. Kučeravec si myslel, že zomiera, pretože si necítil nohy. Doslova sa z nich stalo želé a držal sa na nich len vďaka Louisovmu pevnému objatiu okolo pása.

Zrazu, ani nie po pár bozkoch, Louis chytil Harryho za stehná a zdvihol ho na práčku, kde ho posadil. Kučeravec prekvapene zhíkol, no umlčali ho Louisove hladné pery. Už aj tak nemohol nič pokaziť, a tak zdvihol, svoje doteraz bezvládne, visiace ruky vedľa tela, a ponoril ich do jemne nagélovaných vlasov bruneta. Keď za ne jemne potiahol, prekvapil ho brunetov krátky, no hlasný ston, ktorý vypustil rovno do Harryho úst. A zarzu chcel Harry počuť ten zvuk znova. Chcel urobiť všetko preto, aby ho počul. No zastonal on, keď sa Louisove ruky dostali ku Harryho zadku, ktorý pevne chytil a zmačkol, ako keby si ho chcel privlastniť.

Kučeravec bol odhodlaný urobiť hocičo, len, aby počul brunetov ston znova. A tak si uvoľnil jednu ruku z Louisových vlasov, pričom tam tú druhú nechal, a nasmeroval si to rovno k Louisovmu rozkroku. Vedel presne, čo robí, nerobil to po prvýkrát.

Najskôr prešiel dlaňou po Louisovom hrudníku, potom pokračoval ku brušku, ktoré mal roztomilo vypuklé, až sa zastavil pri opasku, ktorý mal skrytý pod čiernym tielkom. Nechcel mu tu dať rovno blow alebo hand job, neznížil by sa hneď ku niečomu takému... intímnemu, aj keď ho to vzrušovalo. Šlo predsa o Louisa. Už len predstava, že jeho jazyk s pearcingom... okay.

Odtiahol ruku od jeho opasku, zatiaľ, čo Louis ho bozkával na krku, pričom si kučeravec uvedomoval, že mu tam zanecháva, zatiaľ, červené fliačiky.

Keď to Louis najmenej čakal, Harry položil ruku na jeho rozkrok a zmačkol, presne, ako Louis jeho zadok. Kučeravec pocítil na krku brunetove zuby a počul, ako Louis zastonal. Lahodný zvuk pre Harryho uši. Louis odtrhol svoje ruky od Harryho bokov, chytil si ho za stehná a potiahol si ho bližšie ku svojmu rozkroku. Potreboval ho hneď. Tu. Teraz. Nutne.

"Harry," zastonal, keď sa obtrel o jeho rozkrok.

"Louis," zastonal kučeravec spätne.

Brunet vkĺzol rukami pod Harryho tričko, akurát, keď sa ozvalo odkašľanie. Harry by najradšej Louisa odstrčil, no Louis si ho držal tesne pri tele, len otočil hlavu ku dverám, aby mohol neskôr zabiť toho, kto ich vyrušil. No rozmyslel si to, keď videl prekvapenú tvár trénera.

"Ehm," odkašľal si znova, "do práce. Nepoflakujte sa," povedal jednoducho a odišiel, očividne viac zahanbený ako Louis a Harry.

Zatiaľ, čo sa Louis zmätene pozeral na dvere, Harry ho trochu odstrčil a postavil sa na vlastné nohy. Ani sa nesnažil skryť svoju hrču v nohaviciach. Louis mal predsa rovnakú, takže sa nemusel za nič hanbiť.

Vo vnútri vyskakoval radosťou. Louis ho chce. Panebože, Tomlinson ho chce! Nechce žiadneho Mikea, Shae či niekoho iného. Chce Harryho a to ho privádzalo do vytrženia. Samozrejme, na sebe nedal nič poznať. Normálne sa vrátil späť ku dresom v šatni, no stále cítil na sebe Louisov pohľad. A preto, keď mu bol chrbtom, uškŕňal sa. Všetko ide tak, ako má.

Dostane Louisa do postele.

You Think You Know Me? - l.s. ✔Where stories live. Discover now