DIEL TRINÁSŤ

2.5K 197 4
                                    

[A/N] Chapter for my lovely TaMiNin & Mia267 :)) 

Hneď ako sa rozhodol Harry dať Louisovi poriadnu príručku, Liam aj Niall sa bez slova rozbehli za kučervou hlavou. Chceli byť pri tom, keď sa to všetko zvrhne.
Samozrejme, nie kvôli tomu, že chceli vidieť Louisa krvácajúceho na zemi.
Vôbec to nebolo kvôli tomu.
V žiadnom prípade.

Harry sa pozeral na dvere vedúce do laborátoria a snažil sa upokojiť svoje zrýchlené dýchanie. Párkrát sa zhlboka nadýchol a pomaly vošiel do triedy. Všetci sedeli alebo stáli okolo Louisovej lavice a vôbec si nevšimli, že vošiel ten, o kom sa rozprávali.
Harry si odkašľal a ľudia, s vedomím, že to je niekto, kto chce počuť o malej aférke na párty, sa mu uhli. Videl Louisove hnedé vlasy, ktoré mal nagélované do všetkých smerov a všimol si aj pár červených značiek na krku. Nemohol si pomôcť, uškrnul sa.
Pár ľudí vytreštilo oči, ktorí si konečne všimli, že kučeravec sa začlenil do ich malého kruhu ohovárania. Poklepkal prstom na Louisove rameno a čakal. Nič sa nedialo. Ignoroval ho ako muchu, ktorá ho otravuje. A tak sa rozhodol. 
Proste mu dal pohlavok. 
Louis sa nahnevane zvrtol na stoličke a vtedy mu pristála na tvári Harryho ruka. Samozrjeme že mu dal facku, Harry sa nevedel biť!
V triede nastalo ticho. Hrobové ticho. 
"Ty zasraný hajzel!" kričal. Znel ako zaláskovaná pubertiačka, ktorú podviedol jej chalan. Nechel si to pripustiť, ale jeho hlava to vedela. Niekde v hĺbke myšlienok sa mu to stále opakovalo. 
"Kurva čo máš za problém, Styles?!"
"Ty sa pýtaš, čo mám kurva za problém?! TY SA MA NA TO PÝTAŠ?" vrieskal, čudoval sa, že okolo seba neprskal sliny. 
"Áno, pretože neviem o čo ti ide!"
"Celá škola vie, že som s tebou jebal, ty debil!"
Louis pregúľal očami: "Máš krámy, alebo čo?"
Harry sa na neho pozeral s otvorenými ústami. Najradšej by ho schmatol za vlasy a otriaskal mu hlavu o stôl pred ním. Lenže Harry sa biť nevedel. Škriabal, hrýzol a fackoval. Nevedel niečo ako pravý alebo ľavý hák. 
"Musel si to každému hovoriť?" spýtal sa s prížmúrenými očami kučeravec, pričom ignoroval brunetovu predchádzajúcu otázku.
"Nikomu som to nepovedal."
"No jasné, potom som to bol ja, kto to každému povedal, však?"
"No asi áno! Aj teraz si to povedal pred ľuďmi z našej triedy. Doteraz sme sa rozprávali o zápase," povedal Louis s viditeľným úškrnom na tvári.
Harry sa pozrel na ľudí okolo, ktorí sa naňho pozerali s otvorenými ústami alebo vytreštenými očami. Najradšej by každého jedného vyhodil z triedy, aby si to mohol vybaviť s modroočkom medzi štyrmi očami. 
"No ja som to nikomu nepovedal!"
"Ani ja!"
Nastalo zas a znova hrobové ticho.
Bolo naozaj nekonečné.
Prerušila ho až profesorka chémie, ktorá vošla v bielom plášti s namosúreným výrazom. Harry už teraz vedel, že táto hodina bude peklo. A mal úplnu pravdu, pretože ho profesorka posadila k Louisovi.
"Každý z vás dostane vzorku kyseliny citrónovéj a každý mi v skupinkách vypracuje laboratórnu prácu," povedala a na každý stôl položila nádobku s priezračnou tekutinou. 
Louis sa natiahol cez Harryho telo k nádobke, pričom sa 'nenápadne' oňho obtrel. Kučeravec ho odstrčil, čím donútil Louisa sa rozosmiať.
O pár minút, keď dostali pomôcky a papiere, Louis otvoril nádobku a približoval si ju k tvári. Harry prekvapene zažmurkal, keď vystrčil jazyk k sklenej nádobe.
"Tomlinson!" vykríkla profesorka, keď videla, že Louis chce kyseli ochutnať.
"Áno, pani profesroka?" spýtal sa, keď položil nádobu na stôl a vykúzlil žiarivý nevinný úsmev. Harry nemohol odtrhnúť zrak od jeho tváre.
"Neopovážte sa ochutnávať nič, čo je v tejto miestosti, jasné?"
"A čo tak Stylesove spermie?!" vykríkol niekto z triedy. 
Harry vypleštil oči a začervenal sa až na ušiach, zatiaľ čo Louis sa uchechtol. Harry nedokázal pochopiť, ako mu môže prísť niečo tak potupné, smiešne. A ani profesroka to očividne nedokázala pochopiť, pretože sa na triedu pozerala ako na zvery nabité hormónmi.
"Akisha, čo keby sme neriešili sexuálnu situáciu medzi Tomlinsonom a Stylesom a sústredili sa na chémiu?" povedala profesorka a pozrela sa na Akishu, ktorá sedela na druhej strane triedy.
"Samozrjeme, slečna Saersová," povedala presladeným tónom. 
Bolo to jedno z dievčat, ktoré lietali okolo Shae. Boli presne tri. Akisha. Kamiela. Sarynity. 
Harry sa tým nerád chváli, ale s každou jednou minimálne trikrát spal. Najviac sa mu však páčila Kamiela. Mala hnedastú pokožku, dlhé čierne vlasy, ktoré mala bez žehlenia vždy rovné a jej čokoládové oči vždy dokázali v kučeravcovi vzbudiť chuť na to dievča.
A nebola namyslená, ako tie tri. Mala výborný školský prospech a už v treťom ročníku ju priali na Cambridge. Harry sa vždy pousmial, keď si pomyslel, že nespal len s blondýnami s vymytými mozgami.
"Ideme sa zahrať na Twilight?" spýtal sa, po desiatich minútach experimentovania s kyselinou, Louis. 
Harry si písal poznámky, no keď počul poznámku od Louisa, pomaly otočil hlavu smerom k brunetovi, ešte stále s perom v ruke. Nadvihol obočie a snažil sa nevšímať si Louisov krk.
"Nesnaž sa naviazať so mnou rozhovor, Tomlinson. Posral si si to."
"Ako a čo som posral?" spýtal sa Louis a úsmev z tváre mu zmizol.
"Všetko," šepkal Harry, no nahnevane pri tom prskal, keď sa snažil nekričať.
"Vieš čo, pojeb sa."
Harry pokrútil hlavou a povedal si, že ho bude ignorovať.
To on ho nechal ráno v posteli bez toho, aby mu niečo povedal. Niečo pekné.
To on odišiel bez toho, aby ho objal a povedal, že sa uvidia v škole.
To on ho nechal ráno v posteli samého, uboleného a pošpineného.
Ešte v to ráno si povedal, že ho bude ignorovať! Kde sa podela jeho tvrdohlavosť? Jeho vytrvalosť?
Stratí sa vždy, keď sa to bezcitné modrooké stvorenie objaví v jeho prítomnosti. 
Presne tak to je a vždy bude.
Aj Louis si myslel, že sa bude Harry od neho držať ďalej. Videl predsa jeho oči, ktoré boli tak veľmi zaplavené bolestnými slzami, keď odchádzal.
"Daj mi pokoj, Tomlinson," povedal ticho Harry a už sa na Louisa po celý deň ani len nepozrel. A vtedy by dal Louis hocičo len za hádku s kučeravcom. Vtedy sa s ním aspoň rozprával. No teraz, aj keď ho urazí, zelenoočko ho ignoruje, akoby ani nikdy neexistoval.
A preto, v ten deň, po škole zavolal svojmu kamarátovi.
"Zayn, zožeň mi jeden. Je mi jedno, koľko to bude stáť, len mi to dones. Čo najskôr," povedal Louis a zložil. Ľahol si na postel a pozrel sa na strop, kde boli polepené fotky z obdobia, kedy bol šťastný. Keď nemal na tele ani jedno tetovanie. Keď nenosil vo vrecku cigarety.
Keď nepoznal, čo sú to drogy.

You Think You Know Me? - l.s. ✔Donde viven las historias. Descúbrelo ahora