DIEL OSEM

2.7K 212 11
                                    

Preklínal jeho úzke čierne džíny. Nielen, že ich nemohol stiahnuť z jeho pásu, prekážala mu aj Harryho neschopnosť spolupracovať. Najľahšie bolo rozopnutie gombíku a zipsu. Potom sa Louis so založenými rukami, stojaci pred posteľou, pozeral na bezvládne telo kučeravca s rozopnutými džínami, ktoré odhaľovali boxerky značky American Eagle. Brunet hneď vedel, že Harry má peniaze na rozhadzovanie, pretože si musel nechať boxerky dovážať určite z Ameriky. 

Po premyslení taktiky, pretočil Harryho na brucho, aby mu mohol džíny prevliesť cez zadok, kde to bolo najťažšie, aj keď nemal Harry bohvieako veľký zadok. Šlo o to, že džíny boli skôr legíny, ktoré hrali proti Louisovej trpezlivosti. Najradšej by sa na to vykašľal, hodil ho do vane oblečeného, ale nechcel prísť o zážitok vidieť Harryho telo. Aj keď ho vidí pred tréningom, toto bude iné. Teraz sa bude môcť pozerať koľko sa mu zapáči bez toho, že by si ho kučeravec všimol. 

Bojoval aj s boxerkami, ktoré nechcel stiahnúť spolu s džínami. To si nechá niekedy na inokedy, kedy bude Harry pri vedomí a možno to urobí sám. Louis sa uškrnul pri tej predstave.

Keď sa mu po niekoľkých minútach konečne podarilo dostať džíny na úroveň Harryho kolien, chytil koniec džínov a potiahol ich z oboch Harryho nôh. Nevšimol si, že ťahá pri tom aj kučeravca. Louis spadol na zadok, keď sa mu podarilo dať dole džíny a Harry skončil na zemi rovnako, tvárou k zemi. 

"Oops, prepáč Harry," nasadil výraz 'áá sakra' a odhodil džíny, ktoré už nikdy nechcel vidieť. Dobre, na Harrym vyzerali neuveriteľne sexy, ale už ich nikdy nechcel vyzliekať. 

Chytil Harryho pod paže a zdvihol ho späť na posteľ. Prezrel mu tvár, či mu nezlomil nos, ale všetko sa zdalo byť v poriadku. 

Posadil kučeravca, no musel ho pri tom pridržiavať, pretože hlava sa mu stále kývala z jednej strany na druhú a nedokázal udržať svoje telo v sede. Brunet sa mu ani nečudoval, aj on by si už rád ľahol a zaspal.

Vyzliekol mu trčiko a položil ho na kraj postele, vedľa Harryho. Pustil Harryho rameno, za ktoré ho držal a kučeravec okamžite spadol späť na posteľ a vyzeral ako mŕtvy. Louis pár sekúnd obdivoval jeho trochu opálené telo, mierne vypuklé svaly na bruchu a dlhé nohy. Louis bol v nebi.

"Harry, pomôž mi!" vrčal, keď sa Harry nechcel postaviť z postele. Louis by si myslel, že drží gumovú napodobeninu človeka, keby mu Harry nemrnčal do ucha, že chce spať. 

"Ja chcem..."

"Drž hubu, Harry a postav sa!" 

"Nie!"

"Makaj!" 

"Nechaj ma!" odstrčil jeho ruky a ľahol si späť na posteľ.

"Kurva, Harold! Okamžite vstaň, lebo..."

"Lebo?" prehovoril ticho Harry, pričom sa usmieval do bieleho vankúša, ktorý držal v oboch rukách a túlil sa k nemu. Dobre vedel, že mu Louis nič neurobí.

No brunet stratil trpezlivosť, schmatol Harryho ruku a prudko ho zdvihol na nohy. Vedel, že Harry bude spolupracovať, ak nechce skončiť na zemi. 

"A teraz kráčaj," povedal Louis, pričom mal cez seba prevesenú Harryho ruku, pretože kučeravec mal zavreté oči a do rána ich neplánoval otvoriť.

V kúpeľni, ktorá bola na Louisov vkus až príliš veľká pre jedného chalana, otvoril sprchový kút, kde posadil Harryho a pustil vodu. Vedel, že bude najskôr ľadová, pretože ju nenechal odpustiť, ale nezaujímalo ho to. Chcel Harryho prebudiť, aj keď bolo určite pár hodín pred svitaním.

Zasmial sa, keď Harry zvreskol pod návalom studenej vody, ale nepostavil sa. Aj keby chcel, nedokázal by to. Hlava sa mu stále točila, myseľ mu nepracovala a oči nie a nie otvoriť. 

Louis bol rád, že si dal Harry boxerky čiernej farby. Nechcel vidieť to, čo by vidieť nemal. Počká si.

Nasadil úškrn a vypol vodu. S ťažkosťami vytiahol Harryho zo sprchy, pričom bol aj on celý mokrý, vďaka Harryho prítulnosti, ktorá sa začala uňho prejavovať.

"Si tak teplý, Lou," zašepkal Harry a objal Louisa rukami okolo pása, pričom si hlavu položil na Louisovo rameno. Brunet sa na chvíľu zamračil, pretože cítil, ako Harryho kučery zamočili jeho tričko, no potom sa usmial. 

"Sadni si, musím ti vysušiť vlasy," povedal a chcel Harryho od seba na chvíľu dostať, ale nešlo to. Dokonca, kučeravec vyskočil a Louis ho skoro nestihol zachytiť, keď sa jeho nohy objavili okolo Louisovho pása. 

"Je mi zima," povedal trasľavo blízko Louisovho ucha. Brunet sa zhlboka nadýchol, pretože si uvedomil, že Harryho rozkrok je pritlačený na tom jeho. Modlil sa, aby sa kučeravec nezačal hýbať.

"To chceš mať mokré vankúše?"

"Áno," zamumlal, a tak Louis niesol Harryho do izby. 

"Chceš si niečo obliecť?" spýtal sa, no odpoveď nedostal. Harry znova upadol do tvrdého spánku s hlavou na Louisovom ramene a rukami okolo jeho krku. 

Modroočko sa pousmial, vyslobodil sa z Harryho zovretia, keď ho položil na posteľ a pomaly sa oslobodzoval od rúk a nôh. Nakoniec ho zakryl, sadol si na kraj postele a s úľavou si povzdychol.

"To teda trvalo," povedal ticho smerom k Harrymu, ktorému sa okolo tváre začali tvoriť prstienky kučier, ktoré sa mu stihli usušiť. Louis by nikdy nepovedal, že sa s týmto chlapcom pobil, alebo že by sa s ním mal nenávidieť. No dal si také pravidlo a nehodlá ho porušiť.

Vstal z postele a mieril k dverám, že sa vyspí dole na sedačke, ktorá nevyzerala bohvieako pohodlne, ale nechcel sa prechádzať v cudzom dome a hľadať hosťovskú. Možno ju ani nemali.

No ozval sa Harryho tichý hlas.

"Lou-Lou."

Brunet sa otočil s rukou na kľúčke a usmial sa, keď sa pozrel na Harryho. Obľúbil si tú prezývku, keď ho tak volali sestry, ale u Harryho ju ešte nepočul a preto sa mu páčila ešte viac.

"Áno, Harry?"

"Ostaneš tu? Je mi zima a ty si taký teplý," zašepkal k Louisovi. Sedel na posteli so zavretými očami a so sklonenou hlavou, pretože sa mu chcelo tak veľmi spať.

Louis zaváhal len na chvíľu. Predsa len mu bude pohodlnejšie tu, v mäkkej posteli vedľa Harryho ako dole na sedačke, kde ho môže hoc kto vidieť.

Keď kučeravec pocítil, že sa prehol matrac pod Louisovou váhou, usmial sa a ľahol si späť do vankúšov.

Louis si pred tým, než vošiel do postele, vyzliekol džíny, ktoré mu šli dole oveľa jednoduchšie ako kučeravcovi a spolu s džínami si dal dole aj topánky, ktoré mal ešte stále na nohách. Potom si ľahol na kraj postele a pozeral sa na plafón, kde mal Harry polepené svietiace hviezdičky. Pamätal si, keď ich mal aj on, no bol menší. Teraz ho majú jeho sestry. Uchcechtol sa, keď si pomyslel, že Harry je tak trochu dieťa. Vo vnútri. 

Zrazu ho z premýšľania vyrušili dve pliaziace sa ruky, ktoré sa snažili nenápadne dostať k Louisovmu telu. Brunet sa tváril, že si to nevšimol a ďalej sa pozeral na farebné hviezdičky na strope. O pár sekúnd mal Harry hlavu na jeho hrudi a ruky okolo jeho pása. 

"Si tak teplý," boli posledné Harryho slová, než sa ponoril do spánku. Louis sa zasmial, keď to od neho počul. Samozrejme Harry myslel telesnp teplotu, nie orientáciu, no Louisovi to prišlo aj tak vtipné. 

Bez rozmýšľania objal Harryho, pobozkal ho do vlasov a trochu viac sa k nemu pritlačil. Zabudol na to, čo si povedal. Mal ho nenávidieť, tak zneli jeho slová, ktoré si povedal pred tým, než Harryho spoznal. No nevedel, že Harry Styles má nádherné zelené oči, mäkké kučery, vábivý úsmev a dlhé nohy, ktoré dostávali Louisa do kolien. 

Aj tak, Harry si to nebude zajtra pamätať.

A Louis zmizne skôr, než sa Harry zobudí.

You Think You Know Me? - l.s. ✔Where stories live. Discover now